ANIME -> RE: Dvojčki 2008 (25.2.2009 8:58:12)
|
Dobro jutro! Imam spet eno vprašanje ... tokrat o hranjenju Našadva sta ga začela kar dobro sračkat. Oba se hranita po flaški in Tjaša poje prvih 20ml (od 170ml) in samo začne s šibanjem glave levo in desno, ker mora vse pogledat, preverit (tudi če ni tam NIČ). In včasih celo obvisi z glavo navzdol ... jaz nekaj časa hodim za njo s flaško, ko se pa naveličam, tudi njo mine kaj prida jest. Uroš ima pa čisto svoje probleme ... samo da vidi flaško, se že začnejo prebavne motnje in se zvija, napenja, skače, joka ... skratka tudi pri njemu je prav uspeh, če mi rada vanj spravit celotno vsebino flaške (da bi jedla brez slinčkov je pa itak brez veze, ker jima od nenehnega skakanja mleko skoz za vrat teče). Ker kupčkov še ne podirata sama, ne vem ali je že primerno, da bi ju hranila v ležalnikih. Prosila bi za mnenje oz. pomoč ... Ne verjamem, da sta samo naša dva mulca taka, ampak za enkrat nimam pojma kaj naj naredim. Vsake 4 ure imam skoraj traumo, da se moramo spet hranit, ker bom spet živce zgubila (če ne pri prvem, pa pri drugem skoraj sigurno!). Drugače pa da se pohvalim, v tem tednu sta se oba obrnila s hrbta na trebuh (le pomoč pri izvlačenju rokice potrebujeta). Aja, pa glede na to, da ste tukaj same mamice dvojčkov ... a je še katera dobila trebušno kilo/pruh. Jaz sem bila ta teden pri zdravniku in sem jo vprašala, da imam postavo identično kot pred nosečnostjo, le trebuh mi pa nenehno "ven štrli". In je rekla, da imam trebušno kilo in da samo od sebe ne bo šlo nazaj in bo treba operirat ... Ima še katera to smolo?
|
|
|
|