barchy81 -> RE: Dvojčki 2008 (6.1.2009 8:07:32)
|
Hvala vsem za lep sprejem in odgovore. Včeraj smo bili v 1. posvetovalnici in sem se malo pozanimala glede hranjenja. Sestra me je že med čakanjem vprašala, kako jesta in ko sem ji povedala, je rekla, da ju moram čez dan zbujat na dve do tri ure, da bosta jedla manjše obroke. Seveda sem raje vprašala še pediatrinjo, ki pa je rekla, da glede na to, da lepo napredujeta, naj ne kompliciramo in pustimo vse tako kot je. Sem si kar oddahnila, ker mi zdajšnji tempo bolj ustreza. Nasploh sem bila prijetno presenečena, saj se velikokrat sliši, kako so starši kregani, da vse delajo narobe in kakšne čudne ideje imajo pediatri v posvetovalnicah, mi pa smo se res vse lepo zmenili, da nič komplicirat, zdrava pamet je dovolj. Glede oblačenja - mi smo pristali pri 23 stopinjah v stanovanju, oblečem pa jima body, benkico in pajacka na naramnice ali pa body in pajacka z dolgimi rokavi. Še nekaj me zanima. Mož bo šel kamlu nazaj v službo in bom ostala sama z njima. Kako ste se znašle, da lahko nahranite oba naenkrat, kadar se zbudita skupaj? Meni ni problem, kadar sta en za drugim, ampak kadar se pa skupaj zbudita...včasih se tako jočeta kot da bosta v trenutku umrla od lakote, če ne dobita stekleničke:) In kaj lahko naredim, če enega zvija in ga je treba nositi naokoli, drugi pa se medtem zbudi in je lačen? Vem, da idealne rešitve ni, me pa vseeno zanima, kako ste si druge pomagale. Hvala in lepo se imejte še naprej.
|
|
|
|