GoYa
|
Lovro za uspešno prestano operacijo in še marsikaj zraven. Vidim, da si res potrpežljiv dojenček. No, samo da je za vami še ena skrb. Sedaj pa samo še lepo okrevanje. Skye, jaz o stajici še nisem razmišljala. Niti ne vem, če bom kaj kupila. Bom videla, kako mobilna bosta bila. Npr. pri starejši nisem ničesar rabila, ker se ni niti plazila in je ostala tam, kamor sem jo položila. No, sedaj pa že vidim, da bo Taj verjetno od hudiča. Ga je že sedaj povsod polno. Ko ga položim na tla na hrbet, je v sekundi na trebuhu in potem kroži levo desno in gre tudi že dol z blazine in liže parket... No, pri nas je še ta problem, da imamo iz dnevne dve stopnički dol do jedilnice, tako da Bo menda treba res kaj preštudirat in si kak "zapor" omisliti. Jah, vidim, da so res vse pupike bolj vražje, kar se hranjenja tiče. Naša bi tudi vsako uro po malem. Pa se ne dam. Ji dam flaško, kar ne poje do konca, ji ponudim čez 5-10 min. Če ne poje, si mislim, da je fino sita in lahko počaka do naslednjega hranjenja čez 3 ure. No, včasih nam rata, včasih ne . Smo pa včeraj začeli z GH. Taj je tako mazal jabolčko, Alja sicer tudi, ampak je delala take kisle face zraven. Pa pri njej imam tudi mal težav zaradi jezička. Ga moram z žlico dol in notr porint in šele potem hrano "strest" v usta oz. mora ona sama žlico zagrabit. Ja, ta naš jeziček je kar problematičen . Včeraj sva bili zaradi njega pri logopedinji. Sej kaj dosti nam ni pomagala, ker nima izkušenj z dojenčki. Je rekla naj se pridemo pokazat spomladi nasl. leto No, ja, saj gre na boljše. Je precej manj zunaj, kot je bil, ampak še vedno je veliko zunaj. Me pa zanima, tiste, ki ste že začele z GH, kako jih hranite? Ali z eno žlico? Ali vsakemu svojo? Jaz imam namen vsakemu v svojo posodo, da vidim, koliko bo kateri pojel. Glede žlice pa . Sej je že bila 1x debata na temo menjavanja dud... Verjetno je res bolje, da ima vsak svojo. Po drugi strani pa če pogledam, se igrata z istimi igračami, jih stavita v usta, tudi starejša Lina da kaj v usta (ker mora hudiček mali tudi sprobati ).
|