|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   atopijski dermatitis
5.8.2008 12:29:25   
ljubecna1
pozdravljene!
ali ima katera izkusnje s sprejem od eucerina proti srbecici,ki spremlja atopijski dermatitis oz.s kozmetiko eucerin 12%omega.
hvala za pomoč.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: atopijski dermatitis
5.8.2008 13:29:25   
*Uršula*
nam ni pomagal. mi uporabljamo cosmerbo in  a dermo. obe je sprejela super

(odgovor članu ljubecna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 7:49:44   
mami3
Mi smo imeli zelo hud AD. REševali smo ga z raznimi in kremami, najbolje se je izkazalo navadno hladilno mazilo!! KAdar je bilo srbenje hudo, sem jo umila po obrazčku z mrzlo vodo in potem namazala s hladilnim m. Se pa dobi v trg. z zdravo prehrano ena taka vrečka s želatinasto snovjo, ki jo postaviš v hladilnik, da zmrzne in potem to otroku daš na srbeče mesto. Vendar le za trenutek!! Ker snov v vrečki zmrzne in ni dobro, če je to predolgo na koži.

Nam je to pomagalo. Sicer ob poslabšanju uporabljamo kremo s cinkom (vse zmešano v lekarni brez dišav in vsega), če pa vidim, da se ne celi s to remo, 2x ali 2x uporabim Elocom, advantan, karkoli imam tisti trenutek.

Jaz sem ugotovila, da je keč v tem, da koža mora biti zdava, da ne srbi., Kar pomeni, da naredi vse, da jo pozdraviš. Mi smo jo na začetku cel mesec in več mazali z advantanom, samo drugače ni šlo. Je imela tako globoko vse skupaj. Zato zdaj ukrepam takoj.

Upam, da nisem preveč naložila, samo nam je to pomagalo. In vem, kako huda nadloga je AD. Trpimo vsi, starši in otroci. Zato je prav, da se to omeji. Po drugi strani je pa seveda potrebno ugotavljati, zakaj pride do tega. Mi smo za nekatere stvari že ugotovili, za vse pa ne.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 10:21:07   
Jakisonček
Nam tudi pomaga samo advantan. Ko mu koža precej pordeči in poka. Dokler pa ni tako hudo, ga mažem s hladilnim mazilom ali pa Adermo. Po obrazu mu pa najbolj pomaga Trixera od Avene. Sej probamo čim manj mazat, a ko ven udari, najprej uporabim advantan. In pomaga. Od kar smo na gosti hrani spet ugotavljam, da mu nekaj škoduje, samo še nisem 100% kaj. Itak pa mleka nobenega ne, že celo žemljica mu škoduje. Mislim, da smo pogruntal, da ne sme nobenih žit, razen riža in koruze. TEčno je tole z alergijami, prav res. Upam, da bo izvenelo.

(odgovor članu mami3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2008 10:56:42   
romanac
Ja, mi uporabljamo 12 Omega od Eucerina in nam je v redu. Prenaša le A dermo in Eucerin, pa še Sebamed za večkrat na dan. Moram pa priznati, da odkar hodimo na bioresonanco so rdeča in srbeča mesta na koži beliko manj izrazita, pa tudi praska se ne toliko. Prej pa ni bilo kreme, ki bi zares pomagala.

(odgovor članu ljubecna1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 9:11:05   
manja143
Tudi nam pomaga Bioresonanca. Sem iz Maribora in hodimo na BioMedicino 02/25 11 261. Tako da če katera želi pomoč, naj se kar na njih obrne. Tam znajo tudi svetovat glede krem, diete,... Super je!

lp
m

(odgovor članu romanac)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2008 14:34:23   
tojeto1
Mi uporabljamo kremo Elidel. Tamali ima dermatitis že 3 leta. Takoj, ko se pojavi namažemo z Elidelom in po 3-4 dneh izgine. Pol je pa ponavadi mir za 3 mesece, poleti še dlje. Tiste kortikosteroidne kreme - Elocom npr. samo uničujejo kožo in to Fuuuuul. Se pa krema dobi na recept in je brezplačna.

(odgovor članu manja143)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?