|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
30.9.2008 19:23:35   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

naja- men so dobre tortice v zvonu

nam tudiuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
30.9.2008 21:13:12   
thaiss
heeelllooooouuuuu assouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.10.2008 7:52:20   
zrak
kukuc

kako oste???

Klara user posted image user posted image user posted image

no mi pa smo bli malo v Lj včeraj.. malo obveznosti malo luftanje... Na hitrco sem skočila tudi v h&M IN NITI ENEGA BODIJA NISEM DOBILA... vse prodano in samo mičkene številke.. Sem pa kupila par majčk in ene kavbojke...
In ne boste verjele .. imeli smo sonce.. ko pa pridemo na obalo user posted image user posted image  oblačno... ampak ni važno.. raje oblačno obalo , kot pa sončno ljubljano...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.10.2008 8:10:09   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Mela v soboto se reže trak...user posted image

vem, vem...so mi že vaščani povedali user posted image user posted image
joj asso, nisi preveč dosledna zadnje čase... user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.10.2008 8:11:54   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

kukuc

kako oste???

Klara user posted image user posted image user posted image

no mi pa smo bli malo v Lj včeraj.. malo obveznosti malo luftanje... Na hitrco sem skočila tudi v h&M IN NITI ENEGA BODIJA NISEM DOBILA... vse prodano in samo mičkene številke.. Sem pa kupila par majčk in ene kavbojke...
In ne boste verjele .. imeli smo sonce.. ko pa pridemo na obalo user posted image user posted image  oblačno... ampak ni važno.. raje oblačno obalo , kot pa sončno ljubljano...

aha, jaz te kličem, da mi poveš kaj ste opravili in me skenslaš... user posted image  si se bala, da ti bom kaj naročila iz H&M ???? user posted image  ti špendačona ti...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
1.10.2008 8:13:56   
melaverde
vsem ostalim pa ...DOBRO JUTROOO !!

sem tako naspidirana, da pozabim pozdravit... imam en kup stvari po glavi: služba, sestri moram nekaj za šolo pripravit,po Vala moram ob 12h...upam, da ne bom pozabla user posted image  user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
1.10.2008 8:41:27   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Mela v soboto se reže trak...user posted image

vem, vem...so mi že vaščani povedali user posted image user posted image
joj asso, nisi preveč dosledna zadnje čase... user posted image user posted image

Ja, če rihta vse KS... mi nimamo nič pri tem. Tudi jaz sem dobila le vabilouser posted image user posted image user posted image  Zdej pa grem na prevzem...

h&M IN NITI ENEGA BODIJA NISEM DOBILA...

Če želiš ti lahko jaz pogledam v Udinah. Mogoče bo več sreče.
Kako pa ste rešli v Ljubljani. Vse OK?

Ta teden je cel đumbus. Totalno sem out. Ne vem, ali mi manjka spanjauser posted image  Ali je ta jesen, ki me meče dol... v glavnem user posted image  bo že. Še v službi imam tako gužvo... Včeraj so mi montirali za hrbtom zavese in jaz sem med tem delala in telefonirala, in... v glavnem sem bila zraven. Sploh nisem registrirala kdaj mi je tip montiral zavese in odšel... kar na enkrat vstanem in vidim zaveseuser posted image  Še danes nisem prišla k sebi, kako sem lahko vse okoli izkloplauser posted image

Otroci šmrcajo in upam, da bo le pri tem ostalo.

Zdej pa grem malo na teren. Ni glih lepo vreme, ampak obveznost je obveznost.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 1457
1.10.2008 8:42:48   
zrak
Mela   ja res si klicala, ampak nisem mogla odg. in ko sem rešla težavo sem pozabla user posted image user posted image .. ne mi zamerit ampak sem ful pozabljiva... saj zdaj bom šla na eno kontrolo in mi bodo rekli da moja spominska celica malo peša.....

No ti povem kaj se je zgodilo.. mojemu tastu se je mudilo v njivo s traktorjem in ker se je bal da ga ujel dež je hitro iz kante natočil nafto v traktor in pustu tam kanto in lijc.... In valda z Eneim sva se igrala pred hišo...ko zagledam kako se igra s tistim lijcem in kanto.. in pogledam kaj piše gor (v tem času kliče Mela - jo prekinem ker me je zadelo, ker na kanti piše NAFTA).. hitro primem Eneia povoham roke... fuuuujjjjj smrdi.. in smo šli umit roke in je bilo.. in v tem času si mi šla iz glave...

Neposredna povezava do sporočila: 1458
1.10.2008 11:30:14   
asso

No ti povem kaj se je zgodilo.. mojemu tastu se je mudilo v njivo s traktorjem in ker se je bal da ga ujel dež je hitro iz kante natočil nafto v traktor in pustu tam kanto in lijc.... In valda z Eneim sva se igrala pred hišo...ko zagledam kako se igra s tistim lijcem in kanto.. in pogledam kaj piše gor (v tem času kliče Mela - jo prekinem ker me je zadelo, ker na kanti piše NAFTA).. hitro primem Eneia povoham roke... fuuuujjjjj smrdi.. in smo šli umit roke in je bilo.. in v tem času si mi šla iz glave...

Sej dokler se je samo igrav ni panike. Še dobro, da ni bil kot moja sestrična in ruknu dol...user posted image

ne mi zamerit ampak sem ful pozabljiva... saj zdaj bom šla na eno kontrolo in mi bodo rekli da moja spominska celica malo peša.....

Samo, da ne boš pozabla na 17.10user posted image  Kaj je žeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj si se naročila? Tudi jaz bi številko.

< Sporočilo je popravil asso -- 1.10.2008 11:32:21 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
1.10.2008 13:07:50   
asso
Kje ste vse? Ste skrite za oblakiuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
1.10.2008 14:24:31   
dskubin
Dan!

Šibam dat cunje sušit, dokler mulčki še spijo. Pol pa v Koper - gre Draž na atletiko user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.10.2008 14:25:36 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
1.10.2008 20:16:25   
n€na
čer,

....ja kje pa ste, moja mala že spi in mene spet čaka ena gora perila za zlikatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
1.10.2008 20:43:47   
asso
Moji pa se zdej uspavata in mene čaka le še kavčuser posted image user posted image  ja, tudi perilo bi morala likat, ampak komu se da ob teh urah... jaz ob teh urah vidim samo še kavč.

Ma res, kje ste vse?

Zrak, a na koncu si klicala Ksenijo (tapravo)? In kaj si se kaj zmenla? Ko se vidimo prav si ne uspemo povedat vsegauser posted image user posted image  Vedno kaj pozabim.

Še jutri služba, potem pa fraj... shoping... škoda pero, da ni še plače oz. mogoče boljše, da jo ne porabimuser posted image

Allo lahko noč vsem, grem v ležečki. Oziroma še pripravit čokolado za jo prelit na Bajadero (ja, sem že začela pečt za mojo fešto, da bo vsega preveč. Itak skrinjo imamo velikooooo).

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
1.10.2008 20:47:52   
thaiss
Dober večer

Matia je zaspal, popoldan se je nalaufal, smo bili v dvorani Bonifike in mu je bilo zelo zabavno z vsemi žogami ki so bile na razpolago.
dskubin kako mali atlet??? Od katerega leta dalje pa imajo športne aktivnosti za naše malčke??? Kaj pa plavanje???

asso kako je z avtom??

nena bravo za novo delovno mesto, pa še urnik je superuser posted image

zrak, hellouuuser posted image

helenav kako zdravje???

majrimuser posted image  lepe škorenjčke ima Neža, kje ste jih kupli???

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
1.10.2008 20:49:08   
thaiss
asso ti pa že pečeš, brava brava!!! Kdaj pa praznuješ, če ni skrivnost???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
1.10.2008 21:01:58   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
asso kako je z avtom??

Mah, auto je dobro, jaz malo slabše, ker bom ob 300€ user posted image user posted image  Kmalu gre na popravilo in to je to. Hvala bogu imamo zavarovano, da se nam nič ne zniža boniteta, samo franšizo moram plačatuser posted image user posted image  Raje to, kot 2000€ škode.

dskubin kako mali atlet??? Od katerega leta dalje pa imajo športne aktivnosti za naše malčke??? Kaj pa plavanje???

Mene tudi to zanima. Nastia bi bila prava za atletiko. Tarin pa za kakšen fuzbaluser posted image user posted image

asso ti pa že pečeš, brava brava!!! Kdaj pa praznuješ, če ni skrivnost???

Ja, ja, da se mi ne bo nabralo vse zadnji moment. Praznujem pa 17.10 tako, da nimam več kaj dosti cajta. Edino, če izpustim moja pohajanjauser posted image  

Evo, zdej pa res grem, ker iz sobe je tišina in se mi zavese zapirajo. Spet bom zaspala na kavčuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
1.10.2008 21:18:16   
thaiss

asso kako je z avtom??

Mah, auto je dobro, jaz malo slabše, ker bom ob 300€ user posted image user posted image   

to pomeni da boš v Udinah 300€ manj zapravlauser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
1.10.2008 21:59:42   
thaiss
majrim...finalmente...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.10.2008 8:08:31   
asso
Jutro,

danes je prvič Tarin šla v vrtec brez jokauser posted image user posted image user posted image user posted image  Finalmente.
Od kar je pa imela afte v vrtcu bolj malo jeuser posted image user posted image user posted image  Ma, bo že tudi to.

Kje ste vse, nič več ne čvekate.

Majrim, kaj ti si popolne?

asso kako je z avtom??

Mah, auto je dobro, jaz malo slabše, ker bom ob 300€ user posted image user posted image   

to pomeni da boš v Udinah 300€ manj zapravlauser posted image user posted image

Ne, če bom imela za zapravit bom tako ali drugače. Bi rekla, sej banke dajo kredituser posted image user posted image  Bom pa nasplošno bolj šparala. Sej mojemu sem že rekla, da naj ne pričakuje oktobra, da bom to poravnala, mogoče tam enkrat novembra. Do takrat pa bo bil on bankauser posted image user posted image

Zdej itak ne bom dosti zapravljala, ker ni še plača in do max. minusa na računu ni več dostiuser posted image user posted image  Sej mogoče boljše tako.

Helena, dove seiuser posted image  Gužva v službi.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.10.2008 8:24:52   
melaverde
Dobro jutroo !!

kaj več vam itak nimam za napisat...ena govori o neki Kseniji, druga o škornjih od Neže...in niti komentirat ne morem ker nič ne vem...
Pa žoge na bonifiki??? user posted image

mah...strano sto mondo....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.10.2008 8:28:42   
melaverde
To vem... atletika se pozimi seli v telovadnico (ponavadi od vrtca) in pol se bolj igrajo igre: gnilo jajce,...

Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.10.2008 8:36:53   
zrak
helo helo

Mela veš kakšen prevod bom imela zate.. samo vprašanja zbiram..

Asso.. nisem še poklicala Ksenijo.... Mela Ksenija za telovadbouser posted image ,,. bo treba kaj migat..

Mela si vidla zakaj te nisem poklicala nazaj......

Mi pa to noč nismo ravno najbolje spali.. KONČNO se je to tudi nam zgodilouser posted image .. v hecu seveda.. Neki nosek ga je mantral... in se skozi zbujal... in smo se mogli stiskat..zdaj pa ne vem ali ta voda iz nosa teče, ker je prehlad v bližini al ker bodo zobkiuser posted image  sE MI Zdi da že celo njegovo življenje govorimo o zobkih.. in smo še vedno na 4..
helena kaj Klara nas je šišala v zobih???

Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.10.2008 8:41:54   
asso

sE MI Zdi da že celo njegovo življenje govorimo o zobkih.. in smo še vedno na 4..

Sej tudi mi smo za vsako sitnobo, nespanje.... govorili o zobkih... neko škužo moramo najt.
user posted image user posted image user posted image  za Eneia, da je samo malo vodice iz noska.

Mi pa smo to noč malo, malo boljše spali. Je samo 1x dragi vstal, ker je Nastia zletela dol s pojtleuser posted image user posted image user posted image  - meni mi je zdej to smešno, ker ga je celo čakala na tleh... Drugače se pa zbujamo, ker Nastio ponoči zebeuser posted image  Ne vem kaj naredit, ker deke noče, spalke noče... bom mogla kupit tisto debelo pižamo za v Sibirijo.

Zrak, kaj rabiš kakšen body??

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Dobro jutroo !!

kaj več vam itak nimam za napisat...ena govori o neki Kseniji, druga o škornjih od Neže...in niti komentirat ne morem ker nič ne vem...

mah...strano sto mondo....

Sej tudi jaz kaj dosti ne štekam, same neke šifre se grejo. Za Ksenijo pa ti je že Zrak razložila. Ja bi bila ura, da malo začnem migat, ker če ne bom mogla kmalu celo garderobo menjat in to res ne bi...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.10.2008 9:01:36   
zrak
asso, če dobiš št. 86/92.. ni važna barva  (no ne glih roza) Lahko je čisto bel enostaven... Lahko kratek rokav, lahko dolg.. .. ma samo ene dva dolg rokav, dva kratek rokav,.. ma ne se obremenjevat.. če ne bom T rekla da mi vzame v Lj...

DAJTE MI POMAGAT.. ena punca bo imela kmalu 30 let, kaj naj ji kupimo za rduser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.10.2008 9:03:32   
thaiss
joj ste smotane babeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej tudi jaz kaj dosti ne štekam, same neke šifre se grejo

in kaj je kej nerazumljivega???? kaj češ delat na bonifiki kot se žogat??? Škornji od Neže...jih boš vidla in tudi ti rekla da so lepi...
........mah...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?