|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
29.9.2008 12:20:38   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

helenav....javi se kej user posted image user posted image user posted image user posted image
grem delat generalno naprej.....jojjjjjjjjjjjjjjj,koliko cunj imam od neže za arhiviratuser posted image ...zakaj ni več dojenčekuser posted image

ma sej je zdaj fulll lepo user posted image
mi smo od lani vse prerasli user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.9.2008 12:23:40   
Sibil_
Punce, rabila bi eno pomoč. Namreč še malo pa praznuje Patrik rojstni dan, pa bi rada vedela če poznate kakšen prostor za zabavo?Thaiss menda je imela nekje v Izoli za Matio rojstni dan-kaj mi lahko kdo pove kje naj vprašam?Ali pa kakšno telefonsko številko?In seveda kakšen je sploh ta prostor ali pa kakšen drugi, ki je v redu?

V stanovanje namreč ne gre toliko ljudi, pa itak bi najraje kje drugje naredila, da je placa zadosti.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.9.2008 12:48:33   
Naja30
Tija je danes jokala, ko je šla v vrtec. Se pozna, da je nekaj dni ni bilo.

majrim, torej ne maraš preveč svoje tašče? user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.9.2008 13:44:02   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Tija je danes jokala, ko je šla v vrtec. Se pozna, da je nekaj dni ni bilo.

majrim, torej ne maraš preveč svoje tašče? user posted image

maram,maram...user posted image ...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.9.2008 13:57:52   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Punce, rabila bi eno pomoč. Namreč še malo pa praznuje Patrik rojstni dan, pa bi rada vedela če poznate kakšen prostor za zabavo?Thaiss menda je imela nekje v Izoli za Matio rojstni dan-kaj mi lahko kdo pove kje naj vprašam?Ali pa kakšno telefonsko številko?In seveda kakšen je sploh ta prostor ali pa kakšen drugi, ki je v redu?

V stanovanje namreč ne gre toliko ljudi, pa itak bi najraje kje drugje naredila, da je placa zadosti.user posted image

LP,
Sibil RR

Če misliš naredit na soboto je vseeeeee zasedeno. Jaz iščem že dva tedna plac pa ga ni.
Najlepše za otroke je Sonček v Elerjih, kjer je poleg notranjega prostora tudi zunaj tobogan, plezalna stena, vrtiljak... in poceni varianta. Mogoče je fraj tisti vikend okrog 25. oktobra, prej je vse zasedeno.
Daj, če te kaj več zanima piši na ZS, sem dva do tri tedne iskala primeren plac za oktober...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.9.2008 16:38:00   
helenav
dan...

končno sem prišla malo k sebi. Klara je super....ja preventivno..ker je vikend vmes in če bi spet zakuhala bi ji pol dala..ampak od unega dne je kot rožica in ne rabimo antibio.

sem pa jaz katastrofa:včeraj popoldne me je zgrabla slabost...tolko sem bruhala, da sem na koncu mislila da bom žolč ven vrgla. Tako, da danes sem na bolniški...

Klara je še pri mami, jutri pa gre nazaj v vrtec....nekaj malega še priteče iz noska..ampak je že tretji dan čisto normalna..

Stanovanje je celo v razsulouser posted image user posted image se vidi kdo skrbi za red, nič ni na svojem mestu...jaz pa nisem bla sposobna do malo prej niti čaja skuhat...ampak sedaj bom malo zrihtala..ne morem niti ležat v miru, če je okrog mene svinjakuser posted image ..pa da vidite moža, ko je ponoči zamnejla mojo vlogo in zjutraj ko je bilo potrebno pripravit stvariuser posted image user posted image , čisto je bil zmeden in raztresenuser posted image user posted image user posted image

drugače pa smo tudi mi ugotovili da imamo noge...in to je naša prva fotka, kkao stoji kot korenjak ob opori...no do tega položaja, ji moremo še pomagat..ampak nekaj se tudi sama poskuša dvignit.

user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.9.2008 18:40:12   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

drugače pa smo tudi mi ugotovili da imamo noge...in to je naša prva fotka, kkao stoji kot korenjak ob opori...no do tega položaja, ji moremo še pomagat..ampak nekaj se tudi sama poskuša dvignit.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.9.2008 18:56:54   
Naja30
Iiiii, bravo Klara! user posted image user posted image user posted image  Kako je srčkana! user posted image
Helena, ti se pa le pozdravi. user posted image

Jaz sem tudi čisto fertik. Mala je bila celo popoldne sitna.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.9.2008 20:19:57   
thaiss
Bravo Klarauser posted image  user posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.9.2008 22:22:35   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Klara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.9.2008 22:23:24   
majrim
danes sem vidla Valauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in mi je dal lupčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz njemu itak user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.9.2008 8:01:00   
melaverde
Jutrooo !!

Bravo Klaraaaa !!!!! user posted image user posted image user posted image  ma Pufeta mikena kako si tudi ti zrastla...ajaj, mama...pripravi se lepo in mirno življenje se je končalo user posted image user posted image

Bruhanje in driskanje, danes so povedali po radiu, da je Rota virus spet na pohodu user posted image user posted image  ke bala...

user posted image  Val in Mercator = katastrofa !!!!! user posted image  če si sam in ga daš na tla, ga izgubiš takoj...se zašemi med police in vse meče dol, kot da je podivjan ????? sploh pa, če je tata z nami....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.9.2008 8:03:47   
melaverde
je kateri uspelo it v Lidl včeraj?? so meli kar lepe majčke ampak nisem dobila ničesar !!!
drugič treba špricat službo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
30.9.2008 8:39:54   
NAVT
Sibil, tisti prostor, kjer je imela Thaiss in mi, je bil do nedavnega od Društva prijateljev mladine Izola. Pred kratkim jih je občina vrgla ven in dala noter invalide. DPM so zaenkrat brez prostora, na cesti!!! Pomagat ti žal ne morem, ker za kakšen drugi plac ne vem. No, ne vem kako je s tistim v bowlingu v Ankaranu. Ko smo praznovali februarja v Izoli, je bil Ankaran kar aktualna točka.

Neposredna povezava do sporočila: 1439
30.9.2008 8:40:30   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

je kateri uspelo it v Lidl včeraj?? so meli kar lepe majčke ampak nisem dobila ničesar !!!
drugič treba špricat službo user posted image

Jaz sem mamo kar v Celju poslala pogledat, če je še kaj ostalo. Res so lepe majčke. Sem vidla pa v hoferju ful dobre podložene hlače na naramnice. Samo Tija ima dosti hlač in nisem vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.9.2008 11:21:14   
majrim
mela...da ne boš pozabla it iskat izgubljene stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo,jaz sem se ravno zmenla za klimo user posted image user posted image user posted image ...je bil en fajn fantina tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
30.9.2008 11:25:16   
melaverde

mela...da ne boš pozabla it iskat izgubljene stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo,jaz sem se ravno zmenla za klimo user posted image user posted image user posted image ...je bil en fajn fantina tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, hvalaaa !! za včeraj in za danes !!!
sem tako zgubljena zadnje čase, da bom še Vala kje pustila... user posted image  do kdaj dela I ???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
30.9.2008 11:38:49   
majrim
ma zato smo,da si pomagamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tam malo pred 15 gre domov...
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,jutri delam zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
30.9.2008 12:05:16   
melaverde

ma zato smo,da si pomagamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tam malo pred 15 gre domov...
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,jutri delam zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oppa, kako to??? greste kam??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
30.9.2008 12:17:48   
majrim
ma ne....me je klicala prej šefica,če lahko...in itak,da lahkouser posted image ...bo šla pač prej  v vrtecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1445
30.9.2008 13:13:27   
asso
Mela v soboto se reže trak...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
30.9.2008 15:06:29   
n€na
ojla,

evo še malo črk od meneuser posted image user posted image user posted image

Klara ti miška mala kako lepo stojišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in po dolgem času spet v vrcuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vam moram povedati, da so mi ponudli drugo službo v kateri se dela samo zjutraj in praznike fraj, pa še blizu "korita" jeuser posted image user posted image . Valda sem takoj sprejela in jutri že začnem.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.9.2008 15:22:34   
Naja30
nena, super za službo! Bravo! user posted image user posted image user posted image

Punce, dejte mi povedat, kam v Izoli se splača it na tortico? Kje je vam najbolj všeč? Meni se zdi vse bolj bogo kar se tiče centra mesta. user posted image
Sem misla Tijo peljat na tortico, ker ima danes mini RD user posted image  (22m), ampak potem je itak tako trmarila po cesti, da sem idejo opustila.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
30.9.2008 15:28:51   
n€na
naja- men so dobre tortice v zvonu

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
30.9.2008 19:21:18   
n€na
samo da nas malo gor dvignem, smo skor padle na drugo stranuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?