Žana04
|
Ciao, J. Primorke, pa sem vas našla... Iščem na prvi strani, pa nič, na drugi strani spet nič..."Ma ja niso postale kot jaz, ki pridem na RR enkrat na dva meseca" Takoj sem vas imela na sumu, da ste prešaltale od dojenčkov kam drugam. Hvala, Asso, za "smerokaz". Na hitro sem prečekirala vse od polovice julija do danes in vidim, da je bilo kar pestro. Bolnice, dopusti, vrtci, prvi koraki,... . Mi smo imeli, kar se tiče otrok, mirno (trkam!), avgusta smo uživali v Čateških toplicah (moramo ponoviti, ker je bilo ), ta teden pa smo pričeli z vrtcem. Žan je že veteran, Julijo pa uvajamo in zaenkrat je ful pridna. Včeraj in danes je bila v vrtcu sama ves dan in vzgojiteljica jo je pohvalila, da je super punca . Tudi zame je trenutno malo bolj normalno, saj sem imela v zadnjih dveh mesecih (z izjemo dveh tednov, ko sem bila na dopustu) super stresno, toliko, da sem se odločila zamenjati službo. Na srečo sem takoj dobila dobro priložnost in konec oktobra grem. Upam, da bo konec večernega dela in dela med vikendi, ker je bilo res noro. Da ne pozabim - bo šla katera s svojim otročkom v sredo ob 17. uri v vrtec Prisoje, kjer bodo imeli enkrat na teden glasbeno urico za otroke stare od 6 mesecev do 3 let. Jaz bi ful rada šla, ker ima Julija rada glasbo, ampak se bojim, da je prezgodaj in da jo bo to samo dodatno utrudilo (že vrtec jo utrudi in zakinka še enkrat pozno popoldne). Kaj mislite? Kako pa je z austen in z Eriko (nisem zasledila, da bi kje pisala austen)? Se vidi, da ni več, kot je bilo med porodniško Upam, da bom imela od zdaj naprej malo več časa za pokukat na RR, čeprav se pri nas doma vedno kaj najde... No, če ne drugače, bo pa po starem (enkrat na dva meseca ). Lahko noč!
|