|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
1.9.2008 21:44:56   
majrim
grem zdej eno igrco odigrat,pa pridem pol prečekirat če je kej novegauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 751
1.9.2008 21:45:25   
thaiss
centrala thaiss...upam, da ne boš zahinavlauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 752
1.9.2008 21:47:20   
Naja30
tejčica, tvoja mala je pravi cuker! user posted image

majrim, čekiraj prejšnjo stran. user posted image

thaiss, moja št. prihaja h tebi preko zs. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 753
1.9.2008 21:50:18   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Moja je pri zajčkih, 2-3 leta. user posted image  Kaj pa tvoja, majrim? Tvoja je mlajša, je drugje.
Daj res pridi še ti, majrim.

Ma je tudi v skupini 2-3... ma kje pa so tej zajčki, na katerem hodniku???

majrim ma kašne igrice dej... user posted image

naja si me prehitela user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 754
1.9.2008 21:51:13   
Naja30
Ko prideš noter, so najprej garderobe, takoj naprej desno v tistem hodniku druga vrata. Mogoče je tvoj ena vrata prej? 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 755
1.9.2008 21:56:34   
thaiss
Tejčica bravo za tvojedvauser posted image  user posted image  
Taja pa je že prava gospodična!!!

Ko prideš noter, so najprej garderobe, takoj naprej desno v tistem hodniku druga vrata. Mogoče je tvoj ena vrata prej? 

allora mi hodimo na uni vhod pri kuhinji, tam so samo 4 igralnice. Danes zjuraj so še rihtali garderobe in lepli slikice na vrata, tako da ne vem katere igralnice so zravenuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 756
1.9.2008 22:00:25   
Naja30
Ne vem, kje je kuhinja. user posted image  "Naš" vhod je ta s ceste.

Drage moje, jaz ne morem več. Slabo mi je in grem spat. Jutri se pa vidimo. majrim, čekiraš? user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 757
1.9.2008 22:05:40   
thaiss
mi gremo gor iz taspodnje strani, po klančku!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 1.9.2008 22:08:25 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 758
1.9.2008 22:08:45   
majrim
evp,sem prečekirala ja...a zgleda,da še to ne znam večuser posted image ...mi tudi gremo pri kuhinji not user posted image user posted image user posted image ...daj,grem počasi...me že učke bolijouser posted image
nočkooooooooooooooooooo in smo na vezi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 759
1.9.2008 22:09:24   
majrim
blak...povej kej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.9.2008 7:31:08   
helenav
ma jaz pa ne utegnem ob tej uriuser posted image ...Mi bomo takrat že fertik, ma pol morem v trgovino..in šibat skuhat kosilo...Klara pa je ob 12h že tako zaspana po novem ( včeraj je v stolčku zaspala)

žal....kaj pa popoldne pride kdo????????????????

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.9.2008 8:35:35   
Naja30
helenav, škoda ker ne moreš. user posted image  Jaz sem pa že včeraj zvečer skuhala za danes. Tija gre tudi ob 12h spat, tako da zelo dolgo ne bova. Za popoldan pa ne morem obljubit.

Zdaj pa greva počasi proti vrtcu. user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.9.2008 8:40:43   
majrim
jaz sem že sama user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi je kar malo čudno...ampak grem v akcijo - generalna čakauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

p.s. thaiss in naja....verjetno me ne bo,ker pridejo straši pol,da mi jo popazijo in  moram naredit kosilouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 763
2.9.2008 8:56:48   
zrak
NA hitrco vas pozdravim in se vidimo danes??? Včeraj sva se Majrim neki pogovarjale Manzioli ob 17 do 17.30.... smo tam.. una ki če naj se pridruži

Upam, da bo tudi danes tako uspešno v vrtcu, kot je bilo včeraj... user posted image user posted image mamice, ki ste tako pogumno to sprejele...

danes se vidimo, ciao

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 764
2.9.2008 10:23:47   
Naja30
Jaz sem tudi sama. Ob 11h grem po njo.
Brez problema je ostala tam in jaz sem z lahkim srcem šla ven. Na kavo. Sama. Po dolgem času.

Bom probala popoldan, če se ne bom slabo počutila, priti.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.9.2008 12:58:44   
asso
Ha, ha... pri nas pa ni bilo tako uspešno. Vsi moji plani so šli po vodi, pa nič zato.
No pustila sem jo tam samo in seveda jok, pa sem seveda vseeno šla. Sem šla malo v službo pogledat in nisem bila niti pol urce zvoni GSM. Seveda vzgojiteljica, da Tarin joka in se ne umiri... OK, allo nazaj gor. In seveda, ko pridem gor ona se veselo zunaj igra. Ko je skupina od muc (Nastie) šla ven so vzeli še njo in seveda je uživala in me sploh več ni pogrešala.
Tako, da ni bilo druge, kot bit tam. Njena skupina pa cel dan notuser posted image  Res me vedno več jezi to, da jih drži not, ampak pač ima tak sistem in bo malo več trajalo, da se Tarin privadi. Potem smo šle vse tri nazaj okrog 11.30 notri in se je kar lepo zamotla v igralnici. Potem sem jaz smuknila ven, pa me je iskala, pa not, pa ponovno ven in se je na koncu kar zaigrala tudi z vzgojiteljico in med tem ko sem bila jaz zunaj je ona še pojedla... v glavnem ko je bila ura za it domov se bi ona igrala. Ja med tem cajtom je bila tudi Nastia z njo... Ne vem katera mi dela več problemov.

Tako, da pri nas uvajanje bo res počasno in bom jaz večina dneva preživela na hodniku. No, upam, da bodo jutri vsaj šle ven, da ta čas, ko bodo šli ven bom jaz smuknila stran in prišla pred kosilom nazaj...

Evo mojo štorijo, vse to me je zmantralo tako, da grem na en čimin.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 766
2.9.2008 13:25:28   
nektarina
POzdravček. No tudi jaz in moj dragi smo  po dooolgem šli na kavico sama. Pustila sva jih v vrtcu in  kukala čez okno. Alex se je takoj vsedel za mizico in začel  lomi kruh ter se smejat. NIk pa takoj ko je videl ,da sva šla ven je začel  kričat .Jokal je dokler ni prišel tata in ga vzel v naročje. Mene niti ni pogledal.
Ko pa sva bila tam pa  skoraj ni hotel več domov....  ja seveda saj smo bili mi zraven.
V glavnem je tako kot sem pričakovala. Alex miren in Nik jokalica. Previt pa se Nik sploh ni hotel. Sumim na zobke, ker non stop  grizlja flaškico  in že včeraj ko smo šli na sprehod je bil tečen .
Asso:  tudi moji so  hoteli ven in so non stop kazali prstek  na vrata in okno.
Mela: javi se kaj..
Helenav:  kako je sprejela Klara vrtec. Pri nas je ena majhna punčka nekaj čez 11 mesecev in že 6 dan non stop joče. Meni se tako  smili, da mi  tudi meni  solzice tečejo. 
Majrim: ko končaš pridi naredit generalno  še k meni user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil nektarina -- 2.9.2008 13:31:46 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 767
2.9.2008 13:51:48   
helenav
OJLA....

ma naša čebelica je sicer mičkena za videt, pero močna močna po karakterjuuser posted image user posted image user posted image . Na hodniku ko sem čakala zunaj, sem slišala pogovor dveh sosednjih vzgojiteljic, da je v skupini medvedkov ena punčka-čisti dojenček..tam okrog 9 mesecev...user posted image user posted image pa sem jim razložila da ima že celo letouser posted image .

No danes je 40 minut lepo sprejela..se je igrala, jedla kruh..itd....ko sem prišla, mi je vse razkazala, z njo sem bila še ne 15 minut, pol sem hotela še malo it stran pa me tokrat ni pustila...je začela jokcat,.ampak sem jo kar vzela in smo še domov, nisem hotela pritiskt in silit...

jutri pa najprej na okulistični pregled, pol pa za malo dlje v vrtec....

Pa pri nas na hodniku je tudi enega jokaaaaaaaaaaaaaaaa..ampak to je vedno tako..celo sama sem zajokala, ko sem eno punčko videla, kako se oklepa tovarišice...user posted image ..e ni kej...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 768
2.9.2008 15:18:26   
Naja30
Jaz sem Tijo danes pustila že dve urci samo in se je prav dobro znašla. Pokazala je že svoje vragolije, kakor tudi kasneje, ko smo se dobile s thaiss. Bila je zelo utrujena in sitna, zato sva se hitro spokale in šle domov spat. Doma pa spanja od nikoder. 2 uri se je trudila zaspat, pa ni šlo. Res mi ni jasno. user posted image  Ker ko sem jo vzela v vrtcu, je bila tako utrujena, da sem jo pol poti do Manziolija nesla, to ji pa ni v navadi. Raje sama hodi. V glavnem, mene glava noro boli in samo čakam mojega, da pride domov in grem počivat.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 769
2.9.2008 15:22:42   
majrim
evo še mene na hitro...tudi pri nas je bil danes jokuser posted image ...zjutraj je bilo vse ok,pojedla zajtrk,za kosilo pa se je začelo...je pojedla,ko pa sem jaz prišla je bil jok...valjda,ker je bla že crknjena...user posted image ...ampak tako pač je..bomo vidli jutri...upam,da se vidimo popoldanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 770
2.9.2008 19:19:18   
Naja30
Bo kaj poročila z vašega kofetkanja? user posted image
Ob petih sem se poskušala spravit s kavča, da bi šli s Tijo en giro in vas vsaj pozdravle, ampak se je mala zaigrala in ker je bilo meni grozno slabo, pa še vrtelo se mi je, sem kar obležala, kjer sem bila. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.9.2008 19:33:43   
thaiss
ojli, ste še na kafetu?????????????

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 772
2.9.2008 19:54:46   
Naja30
O thaiss! Ste bili še dolgo tam? Meni je ful žal, ampak mala je bila neznosna, saj si vidla. user posted image  Pa tako rada bi še kakšno rekla.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 773
2.9.2008 20:47:15   
asso
Samo lahko noč vam zaželim.

Oj, mela, kako pa vaše uvajanje. Dej poročaj kaj.

Doma pa spanja od nikoder. 2 uri se je trudila zaspat, pa ni šlo. Res mi ni jasno. user posted image  Ker ko sem jo vzela v vrtcu, je bila tako utrujena, da sem jo pol poti do Manziolija nesla, to ji pa ni v navadi. Raje sama hodi. V glavnem, mene glava noro boli in samo čakam mojega, da pride domov in grem počivat.

Verjetno je bila preveč utrujena zato ni mogla zaspat.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.9.2008 20:49:47   
majrim
evo,bom jaz kej reklauser posted image ...nismo ble glih dolgo ne,ker ti otroci nimajo mirauser posted image user posted image user posted image ...bi se mogle zmenit za kak plac,ki je ograjen al travnik ,da jih imamo pod nadzoromuser posted image ...pa moja piška je bla full zaspanauser posted image ...in posledično težko spiješ kafe v miru...bo treba se zmenit drugič  za prav,da smo v kompletu s familjo in vse user posted image
kje pa ste vse danes?????????????????????user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?