|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
29.8.2008 21:24:37   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
S Tijo greva v pon. okoli 9h v vrtec za kakšno uro. Nasl. dan pa če bo po planu (mojem user posted image ), bi jo pustila že malo dlje, v sredo ali četrtek pa že za spanje. Si to misla ali kaj drugega z uvajanjem?

zadovoljiv odgovoruser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.8.2008 21:28:06   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ma pomoje dopoldan ni komarjevuser posted image  mene ne pikajo tako da ne vem...

nič novega, redni servisuser posted image

Optimistuser posted image  Mene zjutraj na vse zgodaj popikajo v kopalnici ko se stuširam, potem dobim naslednjo rundo v avtu (se vedno kakšen skrije) in na koncu še v službi, ker odprem okno, da se prezračiuser posted image  tako, da o komarjih raje ne bi.

Ja, sem tudi jaz te naročila. Dej, drugič ko ti naročaš mi javi, mogoče bom tudi jaz še kakšne, če bodo v redu.
ma jaz jih kar preko ene posrednice naročim, pa še vedno se splačauser posted image ...ja no, vsaj upam, kolko pa si ti plčala za par?????

Po kakšni ceni, če smem vprašatuser posted image  Jaz sem imela tudi priliko za 15€ preko posrednice in sem na koncu ugotovila, da se mi več splača, da se sama zezam z naročilo (vsaj upam...).

ma ja sej vem da bi jih manj plačala, ma kaj ko nimam kreditne kartice...user posted image

Sej niti jaz nimam kreditne kartice, jo ima dragiuser posted image user posted image user posted image  No, ti bom znala povedat kakšna cena bo. Bom vidla, če bo kaj carine in davkauser posted image  Ne vem no, če ni tega dam za en par okrog 10€ s poštnino, za dva okrog 17€... Naslednji nakup imam v planu Crocske z muckouser posted image user posted image user posted image  Joj, tej spletni nakupi... res je bolše ne imet kartice.

Helenav, lepe slikice...user posted image user posted image

Grem v lepši položaj, ker tu na stolu me vse boli...

Lahko noč

< Sporočilo je popravil asso -- 29.8.2008 21:33:53 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.8.2008 21:36:15   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso

ma pomoje dopoldan ni komarjevuser posted image  mene ne pikajo tako da ne vem...

nič novega, redni servisuser posted image

Optimistuser posted image  Mene zjutraj na vse zgodaj popikajo v kopalnici ko se stuširam, potem dobim naslednjo rundo v avtu (se vedno kakšen skrije) in na koncu še v službi, ker odprem okno, da se prezračiuser posted image  tako, da o komarjih raje ne bi.

Matia je tudi full popikan, samo danes je prinesel domov 8 pikovuser posted image
Asso ti boš tudi drugi teden fraj???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.8.2008 21:48:36   
Naja30
Jaz grem še malo na kavč. Pol pa spat. user posted image
Jutri se spet beremo in pišemo.

Lejku noč! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.8.2008 21:49:57   
majrim
jaz grem tudi...sem vse zamudilauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.8.2008 22:16:24   
thaiss
lepo pančkajte
jaz komi čakam v torek kafe, da vsaj katero vidim, pa nardim en jutranji điret po Izoliuser posted image  user posted image  

austen, cuma  in ostale ki samo berete, vabljene tudi vi!!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 681
29.8.2008 23:13:06   
NAVT
Helena in Klara, malo pozno a vseeno ... VSE NAJBOLJŠE!

Tudi mi se pripravljamo na ponedeljkov prvi vrtčevski dan, seveda samo Aljoša. Nič me niso klicali, da bi Aljošo prestavili v neko drugo skupino. Zadnjič so me to spraševali, torej sklepam, da je na srečo ostal v isti. Bi se kar pritožili, če ne bi.

Zdaj pa res že ne morem več sama na sprehod. Kako to sovražim, da moram obvezno bit od nekoga odvisna!
Nektarina, kako je pri vas? Naši dve gresta vsaka po svoje. Zadnjič je tako naneslo, da sem bila sama na igrišču na Svetilniku cca 10 min in ne gre. Lahko ju samo nosim eno k drugi. To pomeni, da bi po nekaj minutah izgubile živce - verjetno vse tri.

Danes smo šli k slepim na plažo, a smo po pol ure zbežali. Aljoša in Neža sta taku tulila, da smo kar popokali. Pol sta se oba umirila, na spodnji Birbi pa so vsi trije ful uživali. Vsaj nekaj!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 682
30.8.2008 9:11:07   
n€na
ojla,

da še jaz kaj napišemuser posted image ..........ste spet začele na veliko čvekat, kaj šele bo ko bo prej tema, vas sploh ne bom več folgala bratuser posted image user posted image ........

Berem da greste vsi že veselo v ponedeljek v vrtec, mi smo se pa odločili da začnemo z sredo ali pa s četrtkom. Jih bo verjetno manj jokalouser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 683
30.8.2008 9:42:37   
asso
Jutro,

vsi štirje smo vstali ob 9-ihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Berem da greste vsi že veselo v ponedeljek v vrtec, mi smo se pa odločili da začnemo z sredo ali pa s četrtkom. Jih bo verjetno manj jokalouser posted image

Sej to ni slaba ideja ne... kje si bila prejuser posted image

Asso ti boš tudi drugi teden fraj???

Ja, ampak ne bom v điru, ker bom v vrtcu. Pomoje v torek se ne bomo pred enajsto spokali s tam in itak potem bo Tarin že kar kmalu sitna, ker bo imela -ure spanja od zjutraj.
No, bom vidla kako bo. Če bom fraj bom uletela na kakšen kofe.

< Sporočilo je popravil asso -- 30.8.2008 9:44:57 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 684
30.8.2008 12:57:28   
Naja30
Za torej je najbolje, da se zmenimo v ponedeljek, ko bomo vidle situacijo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 685
30.8.2008 20:09:03   
helenav
čer....

danes zatišje assolutouser posted image .

Mi smo lepo pohajali..zjutraj same, nekoga smo v daljavi vidle user posted image , Majrim kam ste šle na kavo, ker ste kar naenkrat z Austen izginileuser posted image
Popoldne pa smo šli vsi trije z novim triciklom in Klara je bila notri fulll pridna

Nič grem pod tuš, pol pa lenarit.....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 686
30.8.2008 20:54:30   
thaiss
sera user posted image

mi smo tudi danes pohajali cel dan, jutri pa je že nedeljauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.8.2008 21:22:26   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Za torej je najbolje, da se zmenimo v ponedeljek, ko bomo vidle situacijo.

se strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 688
30.8.2008 21:26:01   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

čer....

danes zatišje assolutouser posted image .

Mi smo lepo pohajali..zjutraj same, nekoga smo v daljavi vidle user posted image , Majrim kam ste šle na kavo, ker ste kar naenkrat z Austen izginileuser posted image
Popoldne pa smo šli vsi trije z novim triciklom in Klara je bila notri fulll pridna

Nič grem pod tuš, pol pa lenarit.....

zatišje user posted image user posted image ...sem bla v dnevni in gledala malo koncert od zuccherauser posted image ...pa me kar dajejo spomini po mladih letihuser posted image
zakaj pa nisi zvrcnila zjutraj???user posted image ...na manziolija,da lahko šetajo v miru...ampak danes je full neki tečka,čeprav je spala skoraj tri ure od 10 do 13........sumim,da ji hodi 12 zobek ven,ker se neki slini...
pop pa smo šli samo en giro do hoferja in peške domov,tata je porival vozičekuser posted image  ( prazen )
itak da uživa Klara,če je tak voziček ko stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 689
30.8.2008 21:27:03   
majrim

sera user posted image

mi smo tudi danes pohajali cel dan, jutri pa je že nedeljauser posted image

user posted image user posted image user posted image kaj češ,če tile dnevi minevajo z brzino...kam jo jutri mahate????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 690
30.8.2008 22:21:53   
tejčica
Čeeeeeer!user posted image

Sem vas komaj našla, ker zadnjič ko sem bila na RR je bil naš čvek še na Starši čvekamo. Jao, skoraj mesec brez RR-ja...user posted image  Gužva s cajtom... Služba, popoldan mulčki, zvečer kaj naredit in ura je tik tak za spanje. Računalnika imam itak v službi vrh glave, tako da ga doma redkokdaj sploh prižgemo.

Sicer pa je tudi pri nas v ponedeljek VELIKI DAN. Prvič v šolo in prvič v vrtec. Mene vse tole kar vornh daje, kar ne morem verjet da gre že zares. Pa ok, vrtec ja, je že skrajni čas da smo tudi mi prišli notri, ma šola??? Ne šeeeee! Taja je pa ful navdušena in komaj čakauser posted image , jaz pa že vem da bom cel ponedeljek jokala.

V vrtec gre Vid v ponedeljek samo za kako urico, potem gremo pa vsi štirje v šolo. Vid gre zraven ker ga prvi dan v vrtcu še nočem samega toliko časa pustit, varstva pa nimamo. Smo pa vse skupaj tako obrnili, da se Taja veseli da gre tudi Vid z njo v šolo. Bo pa peeestroooo!user posted image  Uvajanje v vrtec pa bomo imeli bolj kratko in me je kar groza kako bo. Že v četrtek bo mali tam cel dan. Saj če bo kriza bo v pripravljenosti moja mami da za četrtek in petek pride ona dol z Gorenjske in bo varuška. Bomo vidli kako bo prve dni. Če bo bo mali vrtec tako dobro sprejel kot ga je Taja, ki uvajanja skoraj ni rabila, bo super.

Jutrišnji dan bo torej minil v pripravljanju šolske torbe, zavijanja knjig, označevanja šolskih potrebščin... mam že cmok v grlu.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 691
30.8.2008 22:29:59   
cuma
Čau punce!

En brzinski pozdrav preden zaspim na tipkovnici .... ne vem kaj je to, ma zadnje dni me že ob 21ih pobira. Ko berem Emi pravljice, se moram prav skoncentrirat, da ne zaspim user posted image .

Mi smo spoznali vzgojiteljici od obeh .... malo smo morali težit, pa je ratalo user posted image .
V ponedeljek imamo tudi mi eno urco v planu, potem pa bi do četrtka nekje probali uvesti poln turnus .... bomo videli kako bo!

Za torkov kofe žal ne morem .... lahko pa vprašam moža, če me nadomešča user posted image  ... s puncama namreč hodijo vsak dan k Daretu gledat lutke in jih občasno peljejo tudi na sprehod po Manzioliju .... user posted image

Vsem želim eno lepo dolgo mirno in sončno nedeljo!

Lp Cuma

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 692
31.8.2008 9:18:51   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Berem da greste vsi že veselo v ponedeljek v vrtec, mi smo se pa odločili da začnemo z sredo ali pa s četrtkom. Jih bo verjetno manj jokalo

Sej to ni slaba ideja ne... kje si bila prej

vedno sem kje okoliuser posted image user posted image user posted image

ampak danes je full neki tečka,čeprav je spala skoraj tri ure od 10 do 13........sumim,da ji hodi 12 zobek ven,ker se neki slini...
neža........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pridejo hitro ti zobki ven, da ne bo več bolelo

Mi smo pa tudi dobili včeraj 11-ti zobek in je bil zadnje noči kar naporen, ko je lezu venuser posted image

kam jo jutri mahate????

Mi mogoče v živalski vrt............seveda če bo lepouser posted image

Sem vas komaj našla, ker zadnjič ko sem bila na RR je bil naš čvek še na Starši čvekamo. Jao, skoraj mesec brez RR-ja...
Bo pa treba mal večkrat sem pokukat.....................ma zdej bomo verjetno nekaj časa tukajuser posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 693
31.8.2008 14:04:23   
thaiss
Čau,

Matia spi, Agleda motorje, kosilo smo popapcali.... mi sa, da bom šla tudi jaz vodoravno k Matičkotuuser posted image

Tejčica končno pa si se le oglasila!!! Jutri bo pa res big day pri vas, Taja in Vid bota uspešno prestala ta dan, zato pa tebi pošiljam en velik objemčekuser posted image

Neko čudno vreme je zunaj, sonček malo je malo ni... soparno za popizuser posted image
Popoldan bomo šli na en sprehod v Fieso, nismo bili že sto let. 

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 694
31.8.2008 14:51:10   
helenav
ojla....

Klara tudi še spi...P se neki zajeb*** s klimo..jaz pa preganjam čas in misli na jutrišnji dan pri računalniku....

Ja vreme je res čudno...me meče dol, nizek pritisk najbrž...

Kje pa se Mela potika?

Majrim kaj veš, če bo Erika Klarina sošolka?, sicer bom pa itak jutri vedla vse....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 695
31.8.2008 14:55:32   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

s puncama namreč hodijo vsak dan k Daretu gledat lutke in jih občasno peljejo tudi na sprehod po Manzioliju .... user posted image

Lp Cuma

Kakšne lutke??

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 696
31.8.2008 20:50:10   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

s puncama namreč hodijo vsak dan k Daretu gledat lutke in jih občasno peljejo tudi na sprehod po Manzioliju .... user posted image

Lp Cuma

Kakšne lutke??

take velikeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem jih srečala...user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 697
31.8.2008 20:54:44   
majrim
tejčica....končno še tle...za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image
helenav...nimam pojma user posted image ...evo, za jutri, da ne boš preveč v skrbehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa tudi za meloooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ne bo mislila,da sem pozabla nanjo
za v torek pa bomo vidli jutri ....jo bom mogla pustit tam najmanj do 14,ker imam zdravnika in nimam varstvauser posted image ...pa saj smo na vezi oz. se bomo tle zmenleuser posted image

< Sporočilo je popravil majrim -- 31.8.2008 20:56:52 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 698
31.8.2008 20:54:51   
thaiss

Matia spi, A gleda motorje, kosilo smo popapcali.... mi sa, da bom šla tudi jaz vodoravno k Matičkotuuser posted image

seveda sem šla k njemu in smo spali do 16.15user posted image  potem pa smo šli v Fieso, smo se imeli lepo, Matia je užival v peskovnikuuser posted image user posted image

kje ste ostale, pripravljate torbe za v vrtecuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 699
31.8.2008 21:16:03   
thaiss
ni nobene, pa vam bom par današnjih fotk nalimalauser posted image

user posted image    user posted image

user posted image   user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?