|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
27.8.2008 21:46:56   
thaiss
dskubinuser posted image user posted image  kako kaj tvoja2??? vrtec???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 626
27.8.2008 22:02:59   
thaiss
grem jaz pančkat, jutri imamo skupščino delničarjev in bo kaosuser posted image

lepo pančkajte

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 627
27.8.2008 22:03:08   
helenav
ekkomi

majrim ma kaj le misliš, da sem bila en pred RD.....shopping....še zadnje prčkarije...

oj...kaj veste kje se dobijo tisti nastavki, ki prte na mizi zadržijo..v IZoli..?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 628
27.8.2008 22:03:58   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

grem jaz pančkat, jutri imamo skupščino delničarjev in bo kaosuser posted image

lepo pančkajte

ma ma ma...ti ti ti..ob 22h že čivkat netopirčkom?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 629
27.8.2008 22:37:36   
nektarina
Ciaoo. Mi smo pa danes pohajaliin zapravljali. V glavnem nič zame samo za moja 2. Končno sem kupila  copatke za v vrtec in supergice. V glavnem šlo je 1oo eurovuser posted image  . Zdaj mi manjka še en pameten nahrtnik in konec zapravljanja--  A  joooj. Ja kmalu bo treba v službo in mi manjka garderoba... boo sploh ne vem več kaj kupit. Nosila sem vse bolj easy, kratke hlače, majčka ali bodi in  japonkice. Zdaj bo treba kaj bolj toplega.

Majrimuser posted image user posted image user posted image  za Nežine korake. Zdaj bo treba laufat. Mi smo non stop v muvingu in to ne po lepem ampak  vlečejo samo na grd teren in  tam kjer lahko komot padešuser posted image user posted image

Grem malo brat za nazaj..by

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 630
28.8.2008 6:43:09   
thaiss
Klara en velik poljubček za tvoj 1.rojstni dan!!

user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.8.2008 7:15:27   
majrim
KLARA!!!!!!!!!!!!
user posted image
EN KOŠ poljubčkov od nas treh, tebi helenav pa tole za v spomin na najlepši dogodek
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 632
28.8.2008 7:21:12   
helenav
hvala punce....jaz in Klara se vam lepo zahvaljujemo za lepe želje......

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.8.2008 7:52:13   
zrak
Klara vse naj naj in seveda Helena tudi tebi..... zdaj pa bo vse lažje...

No pri nas vse ok...
A ste za drugi teden da se dobimo z otroci, ker ste vse na dopustu??? NPr. torek, ker sem nekje vidla da ima tudi Thaiss dopust ali bolniško..

Zdaj pa grem delat.. oz., mešat meglo...ciao

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 634
28.8.2008 8:03:58   
asso
KLARA vse naj, naj, naj...

user posted image

Pa tudi tebi Helena... pero še vedno dihaj, dihaj, dihaj user posted image user posted image

user posted image

Pridem več kasno...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.8.2008 8:14:39   
Sibil_
Čestitke Klari in Heleni, pa lepo praznujte danes, prvi rojstni dan je nekaj posebnega.user posted image

Mi smo ok, berem vas redno ampak pišem pa ne (no, v službi se pač ne prijavim zaradi kontrol, tako da potem niti ne pišem), ta mali rastejo, jaz sem pa vsa srečna da je konec počitnic in je v vrtcu spet vse kakor mora bit.To poletje je bila namreč nočna mora, neke leve vzgojiteljice in nisem bila zadovoljna.user posted image

Glede vrtca sem zelo zadovoljna, ker ima Patrik naprej svojo vzgojiteljico in pomočnika vzgojitelja, tako da bo fant z njimi, hehe.To je super kombinacija.Lukas pa ostaja pri ta malih in sem tudi zelo zadovoljna, čeprav bi po eni strani raje videla da gre s ta starimi naprej, samo potenm bi pa pri prehodu v šolo imel težave.Raje naj pač sedaj menja in bo potem z njimi naprej.

Služba ok, samo cajta nimam pa nič, vse delam v laufanju.MA se bo že še umirilo, vsaj upam.user posted image

Kdaj se boste spet kaj dobile zvečer na čveku?To bi še lahko prišla, čez dan sploh med tednom pa ni šans.

Lp,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.8.2008 9:45:12   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Še nekaj me zanima. Tiste, ki ste iz Izole - katerega osebnega zdravnika priporočate? Še zdaj si ga nisem izbrala, pa bi bilo počasi treba.

izbiraj: Pešić
          Pejić
          Gregorič....jaz pa imam enga,ki hodi 2x na teden delatuser posted image ,ker je naša doktorca na porodniški...pri Gregoriču boš vedno hitro na vrstiuser posted image

Pri Pejiću ne sprejemajo več, pri Pešiću še nisem vprašala, za tazadnjega sem pa tudi jaz slišala user posted image . Kam naj se obrnem? Ima katera kakšen predlog?

P imamo tudi mi v Izoli, isto kot vi in že kakšno leto se jo spravljam zamenjat. Sem zelo nezadovoljna zarad njenega odnosa in občasne malomarnosti. Se mi zdi, da se obnaša kakor veter zapiha. Groza!user posted image

Klara tudi midve s Tijo ti želiva vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.8.2008 11:53:13   
majrim
kar se zdravnika tiče nimaš gliuh ene izbire,če seveda ostaneš v izoliuser posted image ...
zrak....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem zauser posted image user posted image user posted image .......kot vednouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.8.2008 12:33:20   
n€na
user posted image   KLARA 

Veselo praznuj tvoj prvi rojstni dan in naj ti mamica in očka pomagata pihati svečko.

P imamo tudi mi v Izoli, isto kot vi in že kakšno leto se jo spravljam zamenjat. Sem zelo nezadovoljna zarad njenega odnosa in občasne malomarnosti. Se mi zdi, da se obnaša kakor veter zapiha. Groza!

Jaz imam tudi za Zalo dr. Sabadin in je fantastična. Sem že marsikatero ušpičila in še nikoli me ni kregala. Za Za zalo se pa tudi zavzame in jo pregleda u nulo. Pa tudi ona zraven dr. Rostan je tudi fajna, jo ima kolegica in jo zelo hvali.

Glede zdravnikov pa le povejte čim več mnenj, ker jaz ga še tudi nimam na obaliuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.8.2008 12:52:12   
Naja30

kar se zdravnika tiče nimaš gliuh ene izbire,če seveda ostaneš v izoliuser posted image ...

Kaj pa Koper, Lucija? Kakšna priporočila? Za teh nekaj km mi je vseeno, če se je treba peljat.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.8.2008 14:44:28   
dskubin
Helena čestitke tebi in Klari, pa ljupčke obema. Lepo praznujte!

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Kaj pa Koper, Lucija? Kakšna priporočila? Za teh nekaj km mi je vseeno, če se je treba peljat.

Sem jaz isto spraševala pred kakimi 2 leti, ko sem rabla za bolniško prvič, odkar sem na obali (bo že kakih 5 let), pa nisem dobila nobenega pametnega odgovora. Na koncu sem po nekih vezah pristala pri Pejiću - za silo je. Hvalijo pa neki unga v Kopru, kakoježe, Bosmana. Samo iz prve roke ti pa res ne znam svetovat, ker sem na istem, kot ti, pa se učim na svojih slabih izkušnjah. Punce majo večinoma tle še svoje zdravnike iz šolskih dni, ki jih ne zamenjajo za nič na svetu, samo tja se pa pr naših letih žal ne moreš uštulit. user posted image

dskubinuser posted image user posted image kako kaj tvoja2??? vrtec???

Ma itqak, da sta faci - kadar se ne cmerita, seveda user posted image . Draž gre v vrtec, ampak samo za polovičko, pa še to verjetno šele oktobra (bomo septembra še malo dopustovali, pa izkoristili za tist mesec v letu, ko ga lahko izpišeš user posted image ), Diti bo pa po vsej verjetnosti letos še doma, no, vpisana je v žogice user posted image , samo bo šla če bo res kriza, drgač se bo kr še malo cartala. Enim se godi.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 28.8.2008 14:56:46 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 641
28.8.2008 20:20:34   
Naja30
Joooj, najraje bi ostala pri svoji super fajn zdravnici, samo kaj ko je do Lj malo daleč za hodit na preglede. Dosti je že to, da imam G tam.

dskubin, od kod si se pa ti priselila? user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 642
28.8.2008 20:53:03   
thaiss
ojli čvekice.....user posted image user posted image user posted image

Matičko se že uspava, sam zdej ma novo foro, pa me vsake 3 sekunde pokliče v sobo, vsakič kej..duda,voda,mleko,karijon........no zdej je že ene 2 minutki tiho, mogoče spiuser posted image

Imam pa dve lepi novički, mala Pia diha sama, jutri se bojo prvič kengurujčkale, pa mamino mleko dobiva po sondi v trebušček user posted image user posted image user posted image in druga novička, moja kolegica je po par letih danes povila sinka Aljaža, jaz sem tako vesela za njo.Čestitke Alenka in mali Aljažuser posted image user posted image

Naja30 jaz imam še kar šolsko zdravnico, dokler me ne nažene bom kar tam ostalauser posted image

Dskubin, v kateri skupini pa bo Draž?? Sej za Diti imaš itak gratis, al jo voziš al neuser posted image , ker čene se ne pozna. Matia je bil julija samo 4 dni v vrtcu pa so mi od polne cene odbili cele 3.44€ user posted image user posted image user posted image

melaverde kaj že veš kdaj,kako boš uvajala??? Jaz sem v torek fraj, ob 9h imamo P in potem smo frajuser posted image user posted image

Helenav upam, da ste lepo praznovali današnji dan!!! Čakamo fotke!!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.8.2008 21:18:16   
melaverde
juhuuu,

ne boste verjele...sem tuki !!!!
pošiljam slike razvit ker moramo v ponedeljek nest v vrtec...vzgojiteljica in varuška sta mi dokaj všeč, sem prav vesela ker nista prav rosno mladi....

thaiss, v ponedeljek padem v skupino ob 10h, ampak bom rekla da pridem v torek za 8 uro, ok?! joj kolko ti imam za povedat.... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 644
28.8.2008 21:19:39   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Pia, samo tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja helenav,čakamo slike od rojstnega dne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...verjetno danes ne bo ničuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 645
28.8.2008 21:19:39   
thaiss
non ci posso credere...........

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 646
28.8.2008 21:21:36   
thaiss
juhuhuhuhuuu v torek kafetkanje!!! Pa ti Majrim, kako boš v torek po 10 uri??????

zakaj morte nest slike v vrtec?? a da ve kateri je kateri user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 28.8.2008 21:22:50 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 647
28.8.2008 21:25:12   
melaverde

juhuhuhuhuuu v torek kafetkanje!!! Pa ti Majrim, kako boš v torek po 10 uri??????

zakaj morte nest slike v vrtec?? a da ve kateri je kateri user posted image

ker mora vsak na svojo omarico nalimat svojo sliko...pa copate si moram vzet...ma sem ful navdušena, po moje mu bo lepo...igralnice so lepše kot vrtec user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 648
28.8.2008 21:27:46   
thaiss
itak da mu bo lepouser posted image  user posted image  Tudi Matia gre spet z nasmeškom...ja no, brez solzic v vrtec in to zato ker ga počaka njegova Danicauser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 649
28.8.2008 21:32:41   
melaverde

itak da mu bo lepouser posted image  user posted image  Tudi Matia gre spet z nasmeškom...ja no, brez solzic v vrtec in to zato ker ga počaka njegova Danicauser posted image

mi pa imamo Karmen in Dragico user posted image
Karmen mi je še posebej všeč ker je bolj močna - elegantno izpopolnjeni ljudje meni žarijo, ful je nasmejana in topla...

jaz grem dat sušit, še prej pobrat suho in pripravit torbo za jutri...
komaj čakam da se vidimo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
un'altra volta la banda tutta al completo user posted image user posted image user posted image

ciaoooooo

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?