Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: test pokazal napačno 12.8.2008 19:03:31
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIAPIA Jaz sem pa danes tudi delala test BC in seje pokazala zelo zelo rahla črtica, potem sem naredila še CB in je po enih 5 min pokazal spet zelo zelo rahel plus, že skoraj senco. Sem pa delala test ene 4 dni nazaj pa je blo glih tako in spet ne vem pri čem sem. Za vse držim pesti za + Držim pesti... Tudi na mojem testu je bila (ko sem delala test drugič, prvič ni pokazalo nič) zelo zelo rahla črtica...
|
|
|
|
RE: test pokazal napačno 13.8.2008 12:40:51
|
|
|
|
TIAPIA
|
Hvala za pestke....ampak vse skupaj je zgleda en velik NIČ, danes sem kupila viola test, res da ga nisem delala s jutranjim urinom, ni dveh črtic , sem pa še včeraj naredila čez dan BC mini pa so ble dve črtici, res da komaj vidne. Tako da zgleda da tili BC en baubau.
|
|
|
|
RE: test pokazal napačno 13.8.2008 12:44:08
|
|
|
|
TIAPIA
|
Je pa res da imam menstruacije zelo neredne.Imam tak občutek ko da sem v menopavzi .
|
|
|
|
RE: test pokazal napačno 13.8.2008 13:09:36
|
|
|
|
pokica_
|
TIAPIA, držim pesti da zagledaš močni . Jaz pa mislim da si srečka . Ponovi test za 2-3 dni, sigurno bojo že vidne močne črtice !
|
|
RE: test pokazal napačno 13.8.2008 13:29:34
|
|
|
|
TIAPIA
|
Hvala pokica_ .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kakšen očka bo?Nekateri bodoči očetje so skeptiki, drugi sanjači, tretji vsevedi … Preberite članek (obvezno v dvoje!) in se nasmejte o...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?