|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: test pokazal napačno
12.8.2008 19:03:31   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: TIAPIA

Jaz sem pa danes tudi delala test BC in seje pokazala zelo zelo rahla črtica,
potem sem naredila še CB in je po enih 5 min pokazal spet zelo zelo rahel plus,
že skoraj senco.
Sem pa delala test ene 4 dni nazaj pa je blo glih tako in spet ne vem pri čem sem.
Za vse držim pesti za + user posted image user posted image

Držim pesti... Tudi na mojem testu je bila (ko sem delala test drugič, prvič ni pokazalo nič) zelo zelo rahla črtica... user posted image

user posted image

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.8.2008 12:40:51   
TIAPIA
Hvala za pestke....ampak vse skupaj je zgleda en velik NIČ, danes sem kupila viola test, res da ga nisem delala s jutranjim urinom, ni dveh črticuser posted image , sem pa še včeraj naredila čez dan BC mini pa so ble dve črtici, res da komaj vidne.
Tako da zgleda da tili BC en baubau.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.8.2008 12:44:08   
TIAPIA
Je pa res da imam menstruacije zelo neredne.Imam tak občutek ko da sem v menopavziuser posted image .

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.8.2008 13:09:36   
pokica_
TIAPIA, držim pesti da zagledaš močni user posted image user posted image . Jaz pa mislim da si srečka user posted image . Ponovi test za 2-3 dni, sigurno bojo že vidne močne črticeuser posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.8.2008 13:29:34   
TIAPIA
Hvala pokica_user posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.8.2008 14:04:45   
moniponi
Jaz tudi ne vem kako je kaj s temi BC testi!? BC mini je user posted image (zelo rahlo), BC v zeleni škatlji pa ne vem no, nekaj se vidi, sicer zelo slabo, ali pa se mi že dozdeva. Ali katera ve če se vidi samo obris črtice na še neuporabljenem testu, ki se potem obarva? Nisem se zavzela preden sem ga naredila. user posted image

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kakšen očka bo?
Nekateri bodoči očetje so skeptiki, drugi sanjači, tretji vsevedi … Preberite članek (obvezno v dvoje!) in se nasmejte o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?