|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test pokazal napačno
4.8.2008 14:58:20   
Anonimen
Se vam je zgodilo, da vam je test pokazal  narobe, tudi če ste ga uporabile pravi čas (ne prehitro)? Torej, da vam je recimo dan po izostali M pokazal eno črtico, ve pa ste bile noseče.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test pokazal napačno
4.8.2008 15:00:05   
Raho
Ne.

Je pa res, da sem vsakič delala test 14 dni po pričakovani M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2008 15:11:05   
Naja30
Ne.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2008 15:14:15   
silvya
Ja.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2008 15:16:24   
bambam
Ja! CB mi je pokazal narobe, Rohmid(al neki takega-vglavnem najcenejši) pa je pokazal prav. Vmes je bil dan razlike.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2008 15:18:34   
Anonimen
Noben test do zdaj mi še ni pokazal "napačno".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2008 15:26:10   
lily32
Testi zaznavajo nosečniški homon v urinu. Količina tega hormona se iz dneva v dan povečuje. Pri nekaterih nosečnicah je prvi dan po izostanku user posted image  še premalo hormona, zato je test negativen, čez nekaj dni ali pa dober teden kasneje pa pozitiven. Zato nekatere odgovarjajo z da, druge pa z ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2008 16:28:51   
*Pikyca*
Jaz bi morala dobiti 2.8., vedno je točna (28 dni, morda na kvatre 29), danes delala test (CB), pa je negativen.
Sem kupila še enega in, če je ne bo, poskusim konec tedna še 1x.
Nimam pa kakih posebnih znakov, razen močno povečanega belega toka (ki ga drugače nimam), občasne glavobole in vrtoglavice. Morda tudi zato, ker sem se pravkar vrnila z dopusta...kaj pa vem...

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2008 17:20:07   
Anonimen
meni osebno se to ni zgodilo, poznam pa punco, ki ji je pokazal napačno (torej da ni, pa je bila noseča)

(odgovor članu *Pikyca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2008 19:44:09   
ptejka
Ne vem!

Jaz sem danes delala test (za zgodnje odkrivanje nosečnosti) - sicer 5 dni pred user posted image  in je pokazal negativno. Sedaj bom počakala M ali pa bom čez 14 dni zopet naredila test - takrat ti bom povedala ali pokaže napačno ali ne user posted image !
Sama sicer upam da bom ugledala user posted image  - če pa ne pa gremo v nove boje user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2008 20:38:00   
*Uršula*
Meni je pa 2 x pokazal narobe!! Prvič, da sem snoseča, pa nisem bila , drugič pa obratno. Obakrat je bil CB in obakrat sem delala cca 1 teden po izostanku, tako da sedaj ko spet delava na user posted image  bom počakal da mi 8 dni zamuja user posted image  in grem direkt do G da mi naredi UZ - sva tako zmenjeni.

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.8.2008 20:38:57   
maja1488
Meni 2x. Ker imam ful probleme z menstruacijami, nisem vedela kdaj delat test. No delala sem ga za božič in še ennga 17. januarja. Oba sta bila negativna. PDP so mi potem izračunali 4.9., tako da sem mogla zanosit nekje v začetku decembra in bi načeloma mogla bit oba pozitivna, ker ni bilo prezgodaj.
Sem pa 1x imela cB, 1x pa neki drugega. Mislim, da first sign.

No na koncu sem pa vseh posvetih z G, kako bomo kej zdravli, da bi zanosila na UZ videla user posted image .

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.8.2008 20:45:54   
lelaval
Noben test do zdaj mi še ni pokazal "napačno".

Meni isto

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2008 9:06:05   
imam
Na dan, ko bi morala dobiti user posted image pa je ni bilo, mi je BC pokazal user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.8.2008 12:11:13   
ptejka
Punce mene zanima ali je katera delala test s testom za zgodnje odkrivane nosečnosti Veolia - kupi se ga v Müllerju? Če, kdaj ga je delala in ali ji je pokazal prav?
Hvala!

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.8.2008 12:45:26   
Naja30
Ne, jaz sem kar počakala na zamudo M. Ziher je ziher.

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.8.2008 14:16:44   
pupica25
Punce!

Ne kupujte teh testerjev kot kruha! Sama vem kako težko je čakat na user posted image user posted image , ampak,... ne maltretirajte se- počakajte na izostanek user posted image  in šele potem delajte test. Vem, da je težko, ker sem sama tudi 9m čakala, da sem zanosla in sem bila že cela panična, amapak nisem vsaki mesec kupovala test, da bi se še pred izostankomuser posted image  mučla

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.8.2008 14:39:10   
sazi
Torej, da vam je recimo dan po izostali M pokazal eno črtico, ve pa ste bile noseče
Da, zdaj v 2. nosečnosti.
V 1. mi je na dan (ne) pričakovane M pokazal CB lep plus (nežen, ampak viden).
Zdaj v 2. nosečnosti pa mi je 3 dni po izostali M FS pokazal negativno, nekaj dni kasneje pa CB pozitivno - in sem nosečauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.8.2008 10:08:25   
aqua77
Še moja zgodba.....

M nisem pričakovala 28.07.2008. Imam točno na 28 dni. En dan po zamudi naredila CB in pokazal rahloooo črtico...user posted image Naslednji dan ponovim vajo, isto....user posted image Naslednji dan spet ponovim vajo popoldne z BC mini in pokaže rahlooo roza črtico, ki pa je bila od vseh še najbolj vidna in se je pokazala takoj. user posted image  Zvečer dobim rjav izcedek, zjutraj pa kar močna M. user posted image user posted image  Vsaj tako sem mislila. Trajala je le en danuser posted image .

Potem sem šla čez dva dni k G in me je pregledala z vaginalnim UZ. Je rekla, da je sluznica rahlo odebeljena, a je še prezgodaj in se nič ne vidi. Naročila me je 14.08 na ponovni pregled, ko se bo videlo, če je kaj ostalo notri... user posted image  Mi je pa svetovala, da naj ne delam več testov, saj niso tako natančni in je namen farmacije, da se te zadeve čim bolj tržijo in ni niti tečeno, da 10 dni po zamudi pokaže, čeprav je user posted image . Tako da vam bom rezultat povedala, ko se vrnem od G 14.08.

Pa še to.... Itaq nisem zdržala user posted image user posted image  in v petek test ponovila z CB pa spet takoooo bledaaa črtica, da jo z lupo lahko iščeš..... Testov ne delam več.....user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.8.2008 22:29:38   
TIAPIA
Jaz sem pa danes tudi delala test BC in seje pokazala zelo zelo rahla črtica,
potem sem naredila še CB in je po enih 5 min pokazal spet zelo zelo rahel plus,
že skoraj senco.
Sem pa delala test ene 4 dni nazaj pa je blo glih tako in spet ne vem pri čem sem.
Za vse držim pesti za + user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.8.2008 11:07:28   
ptejka
Tapia - držim pesti - ko bi vama vsaj ratalo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.8.2008 11:15:55   
tabi
obakrat delala test s CB pa obakrat narobe(-) pokazal,obakrat sem bila user posted image in obakrat 5 dni po izostanku.jst ne verjamem v testeuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.8.2008 11:51:24   
kitka1
Tabi, testi so čiso ok, merijo pač tisto, za kar so narejeni (eni so bolj občutljivi, drugi manj). Narava je tista, ki nam jo zagode in različno sprošča nosečniški hormon. In same smo tudi malo krive, da testi "lažejo", ker prehitevamo s testiranjem. No, razen Maje1488, ki pa res ekstremno dolgo ni videla pluska :)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.8.2008 15:21:44   
TIAPIA
IZVIRNO SPOROČILO: ptejka

Tapia - držim pesti - ko bi vama vsaj ratalo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, bom čez dva dni ponovila test pa bom vidla, če bo kaj razlike.

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.8.2008 18:59:26   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se vam je zgodilo, da vam je test pokazal  narobe, tudi če ste ga uporabile pravi čas (ne prehitro)? Torej, da vam je recimo dan po izostali M pokazal eno črtico, ve pa ste bile noseče.

Ja. Delala sem ga po izostanku, pa je bila prvič vseeno samo ena črtica, čez nekaj dni pa potem user posted image . Šlo je pa obakrat za FS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?