Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz sem pa danes tudi delala test BC in seje pokazala zelo zelo rahla črtica, potem sem naredila še CB in je po enih 5 min pokazal spet zelo zelo rahel plus, že skoraj senco. Sem pa delala test ene 4 dni nazaj pa je blo glih tako in spet ne vem pri čem sem. Za vse držim pesti za +
Držim pesti... Tudi na mojem testu je bila (ko sem delala test drugič, prvič ni pokazalo nič) zelo zelo rahla črtica...
Hvala za pestke....ampak vse skupaj je zgleda en velik NIČ, danes sem kupila viola test, res da ga nisem delala s jutranjim urinom, ni dveh črtic , sem pa še včeraj naredila čez dan BC mini pa so ble dve črtici, res da komaj vidne. Tako da zgleda da tili BC en baubau.
Jaz tudi ne vem kako je kaj s temi BC testi!? BC mini je (zelo rahlo), BC v zeleni škatlji pa ne vem no, nekaj se vidi, sicer zelo slabo, ali pa se mi že dozdeva. Ali katera ve če se vidi samo obris črtice na še neuporabljenem testu, ki se potem obarva? Nisem se zavzela preden sem ga naredila.