Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aja, pa menstruacijo med poletjem bi morali tudi ukiniti Kam pa se lahko prosnjo vlozi!? Pa saj če imaš tampon, sploh ne veš, da imaš M. Blagor tebi, če si taka srečnica Meni cel kup vložkov in tamponov ne pomaga prve 3 dni... , uliva, boli, švicam kot pes, uglavnem ni fajn 2x sem pa poleti že med menstruacijo skupaj padla tko, da jst sem popolnoma za da se je ukini, vsaj poleti!
< Sporočilo je popravil poopsika -- 4.8.2008 15:44:00 >
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 18:13:19
|
|
|
|
bumerang
|
O Volga, no vidiš ko je prišlo tudi do vas. Sem se pravkar zbudila iz popoldanske horizontale in grem pravkar v bazen, sicer se bom stopila.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 18:43:02
|
|
|
|
Maxica
|
Bljak, pri nas je tudi soparno, že od zjutraj se mi zdi, da je vse totalno tako vlažno, mokro. Jaz bi tudi rajši tisto suho vroče poletje, kot pa to nemogočo soparo.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 19:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja vroooooooooooočeeeeeeeee!1že cel mili dan se potim.Fuj fej...Trikrat že izpod ledenega tuša brez se obrisat pa ne pomaga. Pa kar naj bo,saj ne bo več dolgo,naj bo vroče,raje,kot pa mraz.
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 20:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja vroooooooooooočeeeeeeeee!1že cel mili dan se potim.Fuj fej...Trikrat že izpod ledenega tuša brez se obrisat pa ne pomaga. Pa kar naj bo,saj ne bo več dolgo,naj bo vroče,raje,kot pa mraz. no, nič čudnega, če pa mrzla voda pospešuje cirkulacijo krvi.
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 20:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja vroooooooooooočeeeeeeeee!1že cel mili dan se potim.Fuj fej...Trikrat že izpod ledenega tuša brez se obrisat pa ne pomaga. Pa kar naj bo,saj ne bo več dolgo,naj bo vroče,raje,kot pa mraz. no, nič čudnega, če pa mrzla voda pospešuje cirkulacijo krvi. Kaj hočeš,da me kap pod vročim tušem? Niti na misel mi ne pride topli tuš,kljub temu,da pod mrzlim kri hitreje teče.
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 21:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja vroooooooooooočeeeeeeeee!1že cel mili dan se potim.Fuj fej...Trikrat že izpod ledenega tuša brez se obrisat pa ne pomaga. Pa kar naj bo,saj ne bo več dolgo,naj bo vroče,raje,kot pa mraz. no, nič čudnega, če pa mrzla voda pospešuje cirkulacijo krvi. Kaj hočeš,da me kap pod vročim tušem? Bognedaj!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?