Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem komaj prezivela na busu, pa je imel klimo, ki ni kaj dosti pomagala - sem bila cisto prepotena. In zdajle moram v to vrocino peljat psa ven
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:46:48
|
|
|
|
Volga
|
Aja, pa menstruacijo med poletjem bi morali tudi ukiniti
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:47:14
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Ja. Ker pa imam to srečo, da ne rabim hoditi več v službo me to niti toliko ne moti. Doma skačem v kratkih hlačah in mikici, če, mi je vroče skočim v bazen se ohladit, pa preživim. Raje imam to vročino kot pa zimo. Se vidi , da se staram A imaš bazen doma? U, blagor ti. tukaj
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:49:02
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha volga ti menda obožuješ poletje in vročino ne? torej imam en preprost predlog zate: TRPI!! Poletje in vročino ja, ne pa sparine. Pa to ni normalno, kakšna vlaga je v zraku. To je pa nekaj čisto drugega, Freša. ne, tanika, nimamo klime, kaj čmo zdaj. Mater jim škrtlavo. In ja, strinjam se z ukinitvijo menstre v poletju. OBVEZNO.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:49:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mama54 Ja. Ker pa imam to srečo, da ne rabim hoditi več v službo me to niti toliko ne moti. Doma skačem v kratkih hlačah in mikici, če, mi je vroče skočim v bazen se ohladit, pa preživim. Raje imam to vročino kot pa zimo. Se vidi , da se staram A imaš bazen doma? U, blagor ti. tukaj Važička
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:50:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha volga ti menda obožuješ poletje in vročino ne? torej imam en preprost predlog zate: TRPI!! Poletje in vročino ja, ne pa sparine. Pa to ni normalno, kakšna vlaga je v zraku. To je pa nekaj čisto drugega, Freša. ne, tanika, nimamo klime, kaj čmo zdaj. Mater jim škrtlavo. In ja, strinjam se z ukinitvijo menstre v poletju. OBVEZNO. Mah, pri nas je ful šit, k je velika stara hiša, visoki stropi itd...pa veliki prostori, pa sploh ne vemo, kako bi to folgalo. Sicer pa, glede na to, da gre šefe konc leta v penzijo je čisto možno, da jo bova s sodelavko montirali
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:52:11
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Marija sveta, kaj takega pa že dolgo ne, no. Vsaj meni se zdi. Pa jaz sem skoz mokra, pa sicer v savni rabim 15 minut, da se sploh začnem potiti Kaj mi gre na živce, ko sem vsa limasta. Je pri vas tudi taka sparina? Ja a nimate klime? Pri nas nimam pojma, kakšno je zunaj, tule je prijetno hladno.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:52:45
|
|
|
|
tanikaa
|
Volga obvezno jo dajta. In potem se pravi, da boš dobila novega šefeta? Khm, upam da bo star in grd.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:52:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Marija sveta, kaj takega pa že dolgo ne, no. Vsaj meni se zdi. Pa jaz sem skoz mokra, pa sicer v savni rabim 15 minut, da se sploh začnem potiti Kaj mi gre na živce, ko sem vsa limasta. Je pri vas tudi taka sparina? Ja a nimate klime? Pri nas nimam pojma, kakšno je zunaj, tule je prijetno hladno. Se vidi, da nisi prebrala vsega
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:53:04
|
|
|
|
Mišni
|
Aha, nimate klime, sem zdaj prebrala. To pa ni fino.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:53:31
|
|
|
|
hmm...
|
Mi imamo pa klimo, pa mi tko paše. Samo grem potem ven, peš drugače ne gre, in bom zgorela.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:54:38
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Marija sveta, kaj takega pa že dolgo ne, no. Vsaj meni se zdi. Pa jaz sem skoz mokra, pa sicer v savni rabim 15 minut, da se sploh začnem potiti Kaj mi gre na živce, ko sem vsa limasta. Je pri vas tudi taka sparina? Ja skoz. Edino dons pa ne!?
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:54:40
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Samo grem potem ven, peš drugače ne gre, in bom zgorela. Jaz grem pa s kolesom, pa se mi letos še nikoli ni zdelo kaj pretirano vroče ali soparno. Prav fletno pihlja.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:56:07
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: hmm... Samo grem potem ven, peš drugače ne gre, in bom zgorela. Jaz grem pa s kolesom, pa se mi letos še nikoli ni zdelo kaj pretirano vroče ali soparno. Prav fletno pihlja. Meni je pa tako vroče. Ker jaz nisem za vročino, sploh. In jo tudi zelo slabo prenašam. Potem pa še ko sem cela prepotena, piha, in mi prav nič ne paše.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:57:03
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aja, pa menstruacijo med poletjem bi morali tudi ukiniti Kam pa se lahko prosnjo vlozi!?
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:57:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Volga Marija sveta, kaj takega pa že dolgo ne, no. Vsaj meni se zdi. Pa jaz sem skoz mokra, pa sicer v savni rabim 15 minut, da se sploh začnem potiti Kaj mi gre na živce, ko sem vsa limasta. Je pri vas tudi taka sparina? Ja skoz. Edino dons pa ne!? Ja, prav. Kaj si pa sitna Evo, zdaj bo treba pa ven, juhu, veselica
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 14:58:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aja, pa menstruacijo med poletjem bi morali tudi ukiniti Kam pa se lahko prosnjo vlozi!? ne vem, pogruntaj kaj.
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:00:10
|
|
|
|
Dadi
|
Mi mamo pa naravno klimo, tko da se hodim ven iz hiše gret... pa popoldne bomo do jezera skočili če se ne bo kej ulilo.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:11:55
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Volga Aja, pa menstruacijo med poletjem bi morali tudi ukiniti Kam pa se lahko prosnjo vlozi!? Pa saj če imaš tampon, sploh ne veš, da imaš M.
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:13:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz sem pa tako lepo na hladnem v hiši Ven niti nosu ne pomolim Sem ponoči vse odprla, zjutraj pa rolete dol pa vse zapret in imamo sedaj tako prijetno hladnooooooooo
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:13:04
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda IZVIRNO SPOROČILO: Freycha volga ti menda obožuješ poletje in vročino ne? torej imam en preprost predlog zate: TRPI!! sem prehitro prebrala "CRKNI" čeprav razločno piše... ...to imam od mraza menda ojej, tega ji pa ne želim
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:16:36
|
|
|
|
Freycha
|
jaz bi vložila vlogo, da se ta menstruacija kar konča forever.... je ne rabim več
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Grozaaaa. Jaz sem mela danes figo iz las, pa pridem domov in jo spustim, pa mi je dobesedno cankal znoj iz vsakega lasa. Hudooo soparno je. Sem morala pod nujno kupit robčke, da sem si pred sestankom še lahko popivnala švic iz obraza.
|
|
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:30:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Pa jaz sem skoz mokra Moj mož bi rekel, da to je pa ja dobro, da si skoz mokra
|
|
RE: Soparno je pa kot tristo milih mater:-( 4.8.2008 15:39:36
|
|
|
|
Vešča
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Marija sveta, kaj takega pa že dolgo ne, no. Vsaj meni se zdi. Pa jaz sem skoz mokra, pa sicer v savni rabim 15 minut, da se sploh začnem potiti Kaj mi gre na živce, ko sem vsa limasta. Je pri vas tudi taka sparina? Morda mena ?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?