|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Davek
2.3.2005 11:02:18   
KIRA
pa saj pravim da je naša politika zgrešena. takim ki ne abijo, dajo, takim ki rabijo, pa ne. pa zakaj?
ni denaja!! kolkokrat smo že to slišali po TV!!!!!!!!!!!
da albina - pomisli malo. to so samo izgovori, ker ne znajo nardit prav. zakaj pa zapravljajo proračunski denar na drugih mestih - naj bi ga drgač razporedili, pa šparali malo pri takih stvareh kot so 4 študeije za obvoznico...
4 študije! veste kok to košta? - naj bi nardili 1 pa dobro, tist denar pa preusmerili v socialne pomoči - oz. v boljšo varianto - podporo mladim družinam, ki si ustvarjajo eksistenco.

butlni so pa pika.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Davek
2.3.2005 11:14:15   
pravljica
še moj lonček:
zato, ker se nekdo "znajde", ne bodo nam nič več vzeli...sramota pa je, da država srečne pare sploh privede do razmišljanja, kaj je bolje: biti poročen ali ne, biti prijavljen na enem naslovu ali ne, itd
midva sva o tem razmišljala in takrat je bil, namesto ljubezni in sreče..., glavni razlog poroke "kredit za mlade družine", ki smo ga na podlagi poroke lahko dobili (kako je s tem, pa itak veste)
kira, ne gre samo za 5000 sit mesečno...glede na to da sem bila takrat študentka, bi imela kot samohranilka starševski dodatek, zastonj vrtec, najvišji otroški dodatek, pa ne vem kaj še vse, to pa mesečno kar nekaj nanese
v glavnem - hura za našo bedasto politiko!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Davek
2.3.2005 11:48:45   
KIRA
to pravljica, to!!!! da sploh moraš o tem razmišljat!
midva sva tud premišljevala, sam sva preveč poštena za kaj takega. jaz ne morem to z čisto vestjo nardit - da bi se ločla, pa na drug naslov prijavla... pol bi mi pa država morala dajat.
jaz bi bla MILJON procentno na boljšem, če ne bi bla poročena - se pravi samohranilka, možek pa na drugem naslovu. sam to ni fer do drugih. midva sva ostala skup. bova že nekak - do zdaj sva se vedno zmazala, sam šparat je treba vsepovsod.

jaz ne vem, zakaj imamo tako dobro iizobražene in tako dobro pčlačane poslance, če pol cel dan na rit sedijo in niti na seje ne hodijo!!!!
men se vse bruha ko pomislim na njihove plače, pa kake privilegije imajo, itd... nam navadnim smrtnikom pa trgajo od ust z davki!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Davek
2.3.2005 12:04:53   
lidia
Če bi v tej državi naredili red, se pravi vzeli tistim, kar jemljejo, do česar niso upravičeni, bi lahko bilo marsikaj bolj porihtano, govorim o kvaliteti in ceni vrtcev npr. to je začaran krog.

Če pa razmišljamo, bodimo cigani in "se znajdimo" kot temu eni rečejo, ne bomo daleč prišli...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Davek
2.3.2005 12:06:18   
KIRA
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: to!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Davek
2.3.2005 12:28:42   
pravljica
lidia, meni pa se zdi, da glih taki daleč pridejo

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Davek
2.3.2005 19:04:54   
pika74
Če bo tole stopilo v zakon, vam garantiram, da bom šla kot "neplodna" (že 5 let!!!) od poncija do pilata in nardila uzbuno, da jih bo sram :pujs::pujs:.

PA KAJ ŠE. ŠE KEJ NEJ SE ZMISLIJO BUDALE ZARUKANE!!!

Kdo mi bo pa potem plačal 500.000,00 SIT za umetno oploditev? Pa bo treba najmanj 5x plačat, da se bo mogoče prijelo. Pa še nekej - jaz bi rada imela najmanj 3 otroke.

Kdo mi bo pa tukaj dal odgovore? Poslanci najbrž ne - imajo preveč dela s svojo imuniteto:pujs:.

Pika74

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Davek
2.3.2005 19:07:13   
ZARA
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Pikaaaaaaaaaa!!!
SE PODPISEM POD TVOJ POST!!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Davek
2.3.2005 20:12:52   
pika74
Mater me razkurjo take pametne ideje od poslancou :grrr::grrr::grrr::grrr:. Najboljš, da grem še sama med poslance in pomedem z nesnago:sloncek:.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
3.3.2005 12:11:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?