Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 4.8.2008 11:33:17
|
|
|
|
5ra_28
|
Prevrjajo lahko vsak dan od ponedeljka do vključno s soboto do 21h zvečer.
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 4.8.2008 13:06:29
|
|
|
|
Naja30
|
5ra_28 si prepričana, da je tako? Mislim, da lahko kadarkoli pridejo, tudi ob nedeljah in praznikih. Nisem pa prepričana, no.
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 4.8.2008 14:35:56
|
|
|
|
5ra_28
|
Za nedelje ne vem, možno tudi. Meni je tako rekla kolegica, ki so jo kar dva krat preverjali v bolniški med nosečnostjo. Ker pa preverjajo itak s strani varnostne službe, ne pa sami delavci na uradih, je čisto možno, da so nedelje zraven.
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 13.8.2008 17:59:51
|
|
|
|
TINKA05
|
Zanimivo. Meni je komisija dala odločbo do predvidenega nastopa porodniške, v kateri pa ne piše nič drugega kot to, da sem nezmožna za delo. Nič o mirovanju ali čem drugem. Vzrok za bolniško je povišan pritisk. Ginekologinja mi je v na izvid napisala počitek. A vsem piše na odločbi kaj ne smejo?
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 28.8.2008 10:57:15
|
|
|
|
johnie
|
Žal nisem prej videla, mene se preverjali v torek, malo po enajsti uri (dopoldan).
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 28.8.2008 11:06:39
|
|
|
|
L3vcika
|
5ra_28 ma prov. Od pon.do vključno sobote te preverjajo! Nedelje in prazniki NE!
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 18.12.2009 14:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene zanima kako je s tem preverjanjem komisije. Vem da se skozi spreminja, sama sem na bolniški od septembra meseca. Kakšen urnik preverjanja imajo. LP, hvala
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 18.12.2009 20:08:53
|
|
|
|
picola1
|
Mene pa zanima, kaj se zgodi, če pridejo pa te ni doma?
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 18.12.2009 20:11:37
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 Mene pa zanima, kaj se zgodi, če pridejo pa te ni doma? Kolikor vem, ti pustijo obvestilo v nabiralniku. Kakšen je pa postopek naprej, žal ne vem.
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 18.12.2009 20:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05 Ginekologinja mi je v na izvid napisala počitek. Kar pomeni, da moraš počivati. Sicer nimaš strogega mirovanja, pa vendar zdravnikove predpise upoštevamo...nekateri
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 19.12.2009 11:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
A nedelje in med prazniki tudi preverjajo.
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 19.12.2009 19:58:10
|
|
|
|
vaney
|
Mislim, da preverjajo tudi nedelje in praznike. No, vsaj mojo teto so (sicer 3 leta nazaj), prišli so popoldne na Božič Ampak dobro, da živi na vrhu hriba in je bilo full snega, tako da si ni upala nikamor it. Mene pa so po slabih 3 mesecih bolniške (2 na komisiji) preverjali zdaj konec novembra, na četrtek malo po enajsti dopoldan. Pride, se predstavi, pokaže izkaznico, napiše zapisnik, kje sem bila (točno prostor počivanja-dnevna soba) in kdaj imam naslednji pregled oz. kdaj imam upravičeno odsotnost od doma. Prostor počivanja in kdaj me ne bo doma, je napisal na zapisnik in meni dal kopijo. In to je to. Mislim pa, da v primeru, da te 1x ni doma, dajo obvestilo v nabiralnik, če te 2. ni doma, spet obvestilo in obvestijo delodajalca. V vsakem primeru moraš dati pisno dokazilo, kje si bila tisti čas. Če te 3x neopravičeno ni doma, ti za tisti mesec ne plačajo bolniške, ti bolniško takoj prekinejo in pošljejo nazaj delat. Tako so razložili meni...
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 20.12.2009 14:08:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima kdo to preverja? Kdo jih pošilja okrog. Saj če imaš ležanje kako boš hodil naokrog. Meni to se ne zdi logično. Če pa ti ginekolog odobri kratke sprehode, ne vem no zakaj bi komplicirali tej ki hodijo kontrolirati.
|
|
|
|
RE: Ginekolog vs. komisija 20.12.2009 18:06:44
|
|
|
|
eternety
|
Mene pa zanima, koliko vas je že dobilo komisijo domov, ko ste bile na bolniški med nosečnostjo? Bila sem celo nosečnost v bolniški od začetka do konca in nisem imela komisije na domu. Mi je G napisala kratki sprehodi dovoljeni, na odločbi pa je pisalo upoštevajte navodila zdravnika. In sem bila vsak dan zunaj, vsaj na kratko, ker če ne bi se mi zmešalo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?