Anonimen -> RE: Ginekolog vs. komisija (2.8.2008 21:33:09)
|
lej, sama sem sicer na bolniški že od sredine januarja in komisija mi je vsak mesec posebi podaljševala in mi napisala čist isto kot pri tebi. Pa ti odkrito povem da sem se sama kar PRECEJ!!! igrala s tem. Stalni naslov sem imela na koroškem, jaz sem bila pa cel čas v Ljubljani pri fantu, pa še na morje sem šla za 14 dni junija..jah...tako je.. vem da se ni za **** s tem in me boste ene ful napadle, vendar taka sem pač jaz. Ne bom ti rekla da pojdi kamor hočeš, vendar se ne obremenjevat s tem če te slučajno ne bi bilo domov po več ur, al pa kakšen dan... Vem da kar sem delala ni bilo prav... Če bi pa takrat slučajno res dobila kakšno komisijo na vrata in me ne bi bilo, bi pa itak napisalI kdaj se bodo oglasili naslednjič, za razlog odsotnosti sem pa šla v "lekarno" oz. trgovino po "čaj in limone". Lej, nobenga ne šuntam, pa vendar sem že toliko podlosti doživela v tej naši državi in sem bila doslej vedno korektna in poštena. Zdej ko sem že mal "starejša" in vidim da se s poštenostjo nikamor ne pride se mi enostavno j*** za te stvari !! Se oproščam ker sem se prijavila pod anonimno, vendar če se ne bi, verjamem da bi mi zasule zs al pa napadle na forumu. Kot pravim-vem da ne delam-oz. nisem delala prav, vendar tako pač je pri meni, ti se pa odloči kot sama najbolj veš. Srečno!
|
|
|
|