|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim za pomoč!
2.8.2008 8:49:27   
Anonimen
Sestra je pa dvojčicauser posted image  če je bila 1.1.2008 stara 16,5 let, ti pa si sedaj 17?user posted image

Eh, katera mehiška je že to?user posted image  Esmeralda je, se mi zdi, kmalu spregledala.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.8.2008 9:34:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nikolyna

Tisti post pa je napisan v sestrinem imenu,

Torej imate to v družini?

(odgovor članu nikolyna)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
2.8.2008 9:44:04   
kokodajsa
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Sestra je pa dvojčicauser posted image  če je bila 1.1.2008 stara 16,5 let, ti pa si sedaj 17?user posted image

Eh, katera mehiška je že to?user posted image  Esmeralda je, se mi zdi, kmalu spregledala.

Se močno bojim, da tale deklina nikoli ne bo...

Nikolina (ali karkoli že si) pa ne nas imet za norca! Ja, ja... sestra... Naslednjič bo pa mama, ali pa celo babica... dej, dej...

Tudi slepa kura zrnje najde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.8.2008 10:44:39   
Bethany
Meni se zdi, da se tule nekdo norca dela iz foruma! user posted image Je vse skupaj mal za lase privlečeno... Sicer pa počakajmo malo, mogoče se čez pol leta najde še ena sestra z istim problemom?? user posted image

(odgovor članu kokodajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.8.2008 12:37:17   
pokica_
user posted image  škoda, da se nista zaščitila. Vsi smo bili stari 17 let, ....nevem kako so ostale, zase pa vem, da sem vedla da rabim zaščito, če nočem otroka met pri 18ih. Pa sem 4 leta user posted image z kondomi, pol šele z KT,...ampak če je človek odgovoren ni panike in se nič ne more zgodit.
Sta pa imela sp. odnose glih blizu tvoje O,...upaj, da se ni prijelo! user posted image

Srečno,...kakorkoli se bo izteklo!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.8.2008 14:43:27   
Raho
Show must go onuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.8.2008 14:45:34   
silvya

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Show must go onuser posted image

Jerry Springer Schow. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.8.2008 23:09:07   
blanka1
ojla
mislim da se sama pri sebi dovolj sekiras, pusti tiste ki se delajo norca. Vem da ti ni niti malo lahko in upas da nebi bila noseca, mogoce nisi saj si jemala kon. ampak je vrjetnost tudi da si lahko, kupi test in ga naredi (takrat bos najbolj sigurna)
Kaj se pa tice tvojega fanta mu povej- da ne bos sama trpela, saj sta potrebna vedno dva! Upam in zelim ti da se iztece tako kot si zelis!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.8.2008 23:54:11   
mama54
Glej, katera pa se dela norca. Sama naj malo pošlihta v svoji glavi, da nezaščiten sex ima posledice. In pri takšnih puncah pa tako ali tako kasneje trpijo samo otročki. Razen, če ni vsakih 6 mesecev na ginekološkem za splav.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.8.2008 0:01:40   
Anonimen
A so spet otroci na RR?user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
3.8.2008 11:04:33   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: blanka1

ojla
mislim da se sama pri sebi dovolj sekiras, pusti tiste ki se delajo norca. Vem da ti ni niti malo lahko in upas da nebi bila noseca, mogoce nisi saj si jemala kon. ampak je vrjetnost tudi da si lahko, kupi test in ga naredi (takrat bos najbolj sigurna)
Kaj se pa tice tvojega fanta mu povej- da ne bos sama trpela, saj sta potrebna vedno dva! Upam in zelim ti da se iztece tako kot si zelis!

Se nam ni potrebno delat norca, ker je za to že sama poskrbela.
Najhuje pa je to, da bo zaradi tega trpel otrok, če je zadeva ušla izpod kontrole. In vse, ki  smo malo starejše od te punce in smo bile kar se tega tiče, resnejše že v njenih letih, normalno da ne bomo odobravale takega početja in je ujčkale.
Marsikatera od nas je že okusila kako je izgubiti otroka, tako ali drugače. In verjemi, da ni lahko tega preživeti.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.8.2008 20:32:27   
blanka1
vem kako je ce ne mores zanositi pa si strasno zelis, ampak jaz ne obsojam cloveka ce ga sploh ne poznam. Moje mnenje pa je pac tako kako je- pa tud vsaka mam pri 17 ni slaba mami- se posebej ko vidm mamo staro tudi 30- pa enega otroka, niti osnovne nege, kaj se vse ostalo (droge alkoho ...) nebi rajsi najbolj trpi otrok- to pa dam cist prav. Vsi pa niso taki in znajo poskrbeti za sebe in otroka. Ceprav ne odobravam splava, sploh ne ker mlade hodijo kot bi sle klobase kupovat- oprostite izrazu, ampak tako je.
Ce se je ze zgodilo, kaj naj ji recem da je neoodovorna, saj pri njenih letih lahko sama ve, če pa se tega ne zaveda in bo napako ponovila je to njen problem in od takrat naprej tudi jaz tega NE odobravam.
Se enkrat to je moje osebno mnenje,ce koga moti mi je zelo zal ampak tako je!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.8.2008 20:53:18   
pikicai
user posted image ej  zdej ste iz preprostega vprasanja naredile celo debato...punca ni vprasala kaj si ve mislite o splavih pa o mladih mamicah ampak kaksne so moznosti da zanosi....seveda pa je na to kar tezko odgovoriti, lahko 100x brez zascite pa ne bo nic, lahko pa samo enkrat a neuser posted image user posted image user posted image user posted image skratka tudi jaz sm mlada mamica, (22 let) kar je verjetno vseeno lazje kot 17, pa se male strucke (29 navgust PDP) vsi zelo veselimouser posted image user posted image , punca pa ne rabi pridige, dokler se ji to ne zgodi veckrat....

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.8.2008 21:07:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicai
, punca pa ne rabi pridige, dokler se ji to ne zgodi veckrat....

Ti pa mal slabo bereš, kajne? user posted image

(odgovor članu pikicai)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
3.8.2008 21:31:27   
Anonimen
Sestra je pa dvojčica če je bila 1.1.2008 stara 16,5 let, ti pa si sedaj 17?

Eh, katera mehiška je že to? Esmeralda je, se mi zdi, kmalu spregledala.

user posted image   user posted image

Jaooooo.....siđi bože, pa vidi!user posted image

nikolyna-kje pa si zdej?  

ehm....ehm...Kaj pa je sestra dvojčica reklauser posted image  

lej, punce, ki so že tuki gor "stara garda" te bodo razklinkale v 10 sekundah.

nikolyna-moj nasvet je: Ti rabiš pomoč in to psihološko. Jutri se naroč pri psihologu. Po moje imaš težave psihične narave, ker povsod iščeš tolažbo, ali. samopotrditev oz. mogoče se počutiš bolje, če si nekje prikazana kot "žrtev". Žal ne znam drugače povedat-nisem pametna. To niso heci-to je huda bolezen. Poznam par punc, ki imajo te težave in jim ni lahko. Si gledala kdaj discovery channel? Ko je bila ena oseba, ki je rabila skos, da ji drugi govorijo da je boga in je bila srečna samo, da so prikazali kot žrtev? Ne bom govorila kaj vse je naredila za to, da so ji to govorili, ampak vseeno. Pogovoriš s kom na kakšni brezplačni številki za samopomoč.

Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
3.8.2008 23:47:47   
nikolyna
anonimen: Če misliš, da si me s svojimi besedami prizadel/a se hudo motiš!! Tukaj gor sem postavila točno določeno vprašanje, ne stotih vprašanj ampak samo enega. Očitno si ti tista, ki ne zna brati in svojo slabo voljo stresa na ostale ko le ima 5 minut časa, nisem jaz kriva če si zagrenjena, ampak take "pomoči" res ne rabim. če nimaš kaj pametnega za povedati zakaj sploh pišeš?? Tvoje trditve, da rabim psihološko pomoč so močno zgrešene, sama vem kakšna oseba sem, mnenja nekoga, ki bi me rad z besedami žalil ne rabim! Še posebej zdaj ne! Mogoče boš kdaj v isti situaciji in boš razumela, da ko si kdaj v takšni situaciji ti niti slučajno ne rabijo opazke.

Pa lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.8.2008 10:19:19   
lea88
kar se jst spomnim se dobi tudi v šoli nekaj gradiva o teh zadevah... čudno se mi zdi da pri 17 letih veš bolj malo...

glede ovulacije.... ni točno 100% na sredini ciklusa... jst sm jo mela teden dni pred naslednjo menstruacijo...

nikolyna.. ne vem zakaj iščeš take odgovore na netu.. šla bi k G pa bi vse zvedla..

(odgovor članu nikolyna)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.8.2008 10:42:44   
pikicai
natasa77 ...slabo berem ja ker se mi ne da vseh bedarij prebrat....user posted image user posted image brezveze se mi pa zdi da se druge mamice oz udelezenke pogovora potem tolk ukvarjajo z nepomembnimi stvarmi.....mislim pa da ni edina "neodgovorna" glede tega in pac ne moremo drugi  nic spemenit.....glede na to pa se mi zdi da je na tej internetni strani premalo prostora za kreganje user posted image user posted image user posted image pa sej tko je ponavadi ce je vec zensk na kupuuser posted image

(odgovor članu lea88)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.8.2008 10:44:11   
pikicai
se pa strinjam z leo88, najbolš it h G. ne pa iskat odgovore glede tega na forumuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.8.2008 18:13:54   
deki
mene pa zanima ali si naredila testuser posted image pol pa bi lahko vedla 1oo% in se nebi sekirala mogoče brezvezeuser posted image  kljub temu kaj boš naredila bo prav ker samo ti veš za tebe! vso srečouser posted image user posted image  

(odgovor članu nikolyna)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.8.2008 18:21:01   
Rubin.
Tukaj gor sem postavila točno določeno vprašanje, ne stotih vprašanj ampak samo enega.

Ki je identično tistemu izpred pred pol leta, pa bi si šla tiste odgovore prebrat.
Decembra pa raje svoje ime vtipkaj v iskalnik, kot da boš spet isto spraševala.

(odgovor članu nikolyna)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.8.2008 19:07:23   
barika
dete neodgovorno...druga ti nima kaj rečt.

če veš, da si še premlada in neodgovorna se zaščiti ali pa ne sexaj...to ti je vsa umetnost.user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.8.2008 19:12:53   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Tukaj gor sem postavila točno določeno vprašanje, ne stotih vprašanj ampak samo enega.

Ki je identično tistemu izpred pred pol leta, pa bi si šla tiste odgovore prebrat.
Decembra pa raje svoje ime vtipkaj v iskalnik, kot da boš spet isto spraševala.
user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.8.2008 19:16:33   
barika
sem šla še on post iz decembra brat...moje ugotovtve
"dvojčici" sta obe nehali jemati Kt, in obe sta na koncu z živci, "obe" sprašujeta, če je možnost da sta zanosili...

jaooo, če sexaš in če tipu pride v tebe je možnost da si noseča...če te oz. vaju ne moremo na forumu prepričat, da spolnost ni samo užitek, pojdu ginekologu, naj ti on še enkrat pove, preberi kakšno knjigo....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.8.2008 19:41:34   
Rubin.
sem šla še on post iz decembra brat...moje ugotovtve
"dvojčici" sta obe nehali jemati Kt, in obe sta na koncu z živci, "obe" sprašujeta, če je možnost da sta zanosili...

Barika, če sta pa dvojčici, verjetno enojajčni!!!

No šalo na stran, tudi če bi bili, bi lahko dotična šla odgovore brat od sestre dvojčice, a ne?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?