nikolyna -> Prosim za pomoč! (1.8.2008 21:37:32)
|
Najprej vsem uporabnicam en lep poletni pozdrav![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Obupana sem. V ponedeljek 28. julija sem imela nezaščiten spolni odnos, tip je končal vame, zaščite pa nisva uporabila, kondoma ne, tabletk pa tako ali tako ne jemljem več odkar mi je bilo po njih slabo oz. sem se po njih počutila depresivno in žalostno. Stvar morda ne bi zvenela tako težka, če ne bi bila še tako mlada, v čez par dni bom namreč stara (šele) 17 let in za otroka absolutno ni pogojev, čeprav si ga na čase celo zaželim. Večkrat sem razmišljala o otroku, in imela obdobja, ko sem si ga zelo želela, ko pa zdaj pomislim, da se pod mojim srcem morda razvija majhno nebogljeno bitje me stisne pri srcu in postanem nervozna ter živčna. Strah me je, da sem morda noseča. Sam pr isebi eč ne vem kaj si sploh želim. Po eni strani si obupno želim imeti dojenčka, po drugi pa me je strah, ker vem, da sem za materinstvo še premlada. Je velika verjetnost, da sem zanosila?? Pridig ne rabim, ker vem da sem naredila napako in jo res obžalujem pa še psihično sem čisto na tleh zaradi tega. Druga stvar je, da je moj tip precej starejši od mene in ne vem kako bi novico sprejel, sicer vem, da bi mi stal ob strani ampak se bojim njegovega odziva. Med nama je veliko let razlike in pogostokrat tudi razmišljava zelo v drugačni smeri. Ne vem kako bi sprejel novico. Prosim pomagajte! Je veliko možnosti za zanositev? Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem, Marina
|
|
|
|