Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kričanje otrok na dvorišču 4.8.2008 11:45:39
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin frejcha, boš na tem mestu, ko se ti bo mala drla oz ko se bo pridružila sovrstnikom v glasni igri. kaj boš naredila potem? Ji zakazen prepovedala igro? ne vem kaj bom naredila, ker bo tudi malo čudno, če se bodo vsi otroci drli, njo bom pa probala naučiti, da se ne dere..... Verjetno ji bom težko prepovedala, ko je nihče sploh ne bo slišal, če bo normalno govorila. Zato sprašujem, če je to normalno in se dogaja povsod, al je to samo ta generacija otrok samo na tem dvorišču taka...... Malo sem povprašala, ker me zanima, kako mame razmišljate glede tega, kaj dopuščate otrokom in kje potegnete mejo, ko otroku rečete, da tega pa ne sme početi. Se zavedam, da imam že v osnovi nekoliko bolj strogo vzgojo, kot jih ima večina, ampak tole dretje mi je bilo pa nekaj novega..... Kot sem napisala, nobenega ne napadam, ne delam nobenih zaključkov, povedala sem le situacijo, vprašala če je to normalno in povedala moj pogled na zadevo. That's it!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.