Anonimen
|
Pozdrav vsem na ŽE 4. delu avgustovk 08 !!! To sem debelo pogledala! Kvalitetne in neprekosljive čvekulje smo/ste, ni kaj! Sayuri - kako simpatično, hudomušno in doživeto si opisala vaše dopoldne . Uh, si niti ne predstavljam sebe v tvoji situaciji. Ampak, takšno je pač "resnično življenje" in ko si postavljen enkrat pred dejstvo, se vse da, a ne?! Malo več dobre organizacije je verjetno potrebno in malo močnejše živčke, pa vse gre! Si res dobra, da ti vse tako dobro klapa!!! Erin - sosedi pa le serviraj, kar ji gre!!!..... .....Si jo revico kar predstavljam, kako bo Erin huda nanjo, še sploh, ker je močna luna.... ..... ZojaMiša - čuvaj se in počivaj . Kaj nisi ti včeraj dobila voziček? Hm, da nista to dve stvari pri avgustovkah, ki nakazujejo na dogajanje: dobiti voziček in sedeti nasproti košute.....(???) Čipka - si niti nočem predstavljat, kakšna bolečina in pritisk sta to. Si pa močnejša in bogatejša za izkušnjo, katero mnoge izmed nas verjetno ne bomo doživela. Upam, da se danes že bolje počutiš?! Barbarinha - lepo da si se javila! Sem vse kar si napisala z zanimanjem prebrala. Torej je tudi pri vas kar pestro! Le večkrat se nam javi! karmar - kaj naj bi to pomenilo, da "tvoj otroček strašno hiti"? No, verjetno je kakšen pokazatelj, ki govori v prid porodu pred tvojim določenim PDP, pa vendar, kaj naj bi kazalo na to? Ker, pri meni je vse ravno obratno - "naš otroček nikamor ne hiti, sploh!", pa smo že čez rok. anita goitan - lep in prijeten "izlet" na Primorsko želim!
|