|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
5.8.2008 19:34:20   
Zoja Miša
In Tato, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 551
5.8.2008 19:34:51   
Krysia
Tato, čestitke tebi in očku za Jakata!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, ti pa dihaj!!!! In ko bo čas, fajn pritisni. Pa drži se, šefica!

Muklla, hvala za porodno zgodbo ...

Neža, ti nam tudi lušte delaš s svojimi fotkami user posted image

Pridne bodite, pa ne čez noč vse pobegnit v P, ker NI prostora user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 552
5.8.2008 19:36:43   
buhtlčk
Tato čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.8.2008 19:37:37   
anita goitan
Neža7  krasna je ta vajina Nežika, ma kot angelček in čudovita fotka, pisana meni na kožouser posted image , na morju pa max uživajte!!!!

Mukla hvala za porodno zgodbo, jebeliš tile umetni, kar radodarni so tudi pri avgustovkah z njimi, no razen drugorodke-te so klasa zaseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
5.8.2008 19:49:58   
karmar
OJOJOJOJOJOJJJ, sej ne morem verjet. huje kot po tekočem traku...
Tato iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 555
5.8.2008 20:05:23   
LinaK
Tato iskrene čestitke ob rojstvu sinčka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 556
5.8.2008 20:14:49   
anaya
čestitke Tato ob rojstvu Jakcauser posted image user posted image user posted image

Pa erin upam da se ne matraš preveč.....

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 557
5.8.2008 20:24:02   
cebrca
NAJPREJ ISKRENE ČESTITKE MAMICAM IN NJIHOVIM SONČKOM:

Zvezdica za Zarjo
tejkaz za Jaša
dojenč za Žana
bambi za Elo Nino
ozziebo za Laro
iva77 za Tammy
Tato za Jaka

Me dva dni ni bilo gor, ker me je tako grozno bolela glava pa še slabo mi je bilo, da sem komaj dojila. No zdaj je pa začel končno padat dež in se je meni tudi glavobol malo umiril. Očitno mi vreme in zunanji pritis nista bila naklonjena!

Sayuri tebi čestitke za obletnico, pa čimveč prespanih noči, kolikor se da!

PABLO morda bo pa beljenje le pomagalo!user posted image user posted image

miškolinček ni panike, če nisi prebrala, pa hvala za tvojo zgodbo. Me pa niso prestrašili. Pa kljub CR zdaj lahko v drugo rodim normalno. Mislim pa, da te ne matrajo dolgo časa z umetnimi popadki, da se maternica ne raztrga na mestu, kjer je šivana!

Muklla to je bilo pa ekspresno!

lana777 nikar se ne boj CR, jaz imam samo dobre izkušnje!

Vas še komtiram. Zdaj pa letim, ker je Ivana ravno pičil komar in je taka sirena da je groza!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.8.2008 21:15:41   
košuta
No, pa se je res začelo dogajati! user posted image user posted image user posted image

Erin - GO, GO, GO! Da bo čimprej mimo, če še ni!

ozziebo user posted image  za Laro
iva77 user posted image  za Tammy
Tato user posted image  za Jaka

Kako je pa z Odette? Mislim, da je imela najavljen CR...

Jaz pa še kar lepo čakam, da bosta Sandra in Pablo pred menoj - upam, da bosta do petka obe cartali. user posted image  Potem sem pa jaz na vrsti. user posted image user posted image user posted image

Porodne zgodbe: Punce, meni gredo kar kocine (in ni jih malo user posted image ) pokonci, ko berem vaše zgodbe. Si vse ful v živo predstavljam... Pridne ste, mamice, da se nam javite. user posted image

Sayuri - Kako sta luštna tvoja sončka! Sta gotovo znamenitost kraja postala. user posted image

Neža7 - Vi ste tudi tak luštni! Pa že na izletu! Uživajte na morju! user posted image user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.8.2008 21:26:48   
astrea
čestitke tato  in iva77user posted image user posted image

erin, drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.8.2008 21:31:39   
nell
Ojla babike!

Kaj vidim, šefica je šla v akcijo...Erin upam da se ne matraš preveč in da že cartaš.

Tato čestitke.

Zoja Miša kako si? Kaj novega, upam da pupika posluša mamico. Pri men se je vse umirilo...nekajkrat me je popoldan še zvilo, ampak ker se je umirlo in ker se dete normalno premika, nisva šla v akcijo. Jutri mava namen it v Lj, še mal po nakupih, danes sem že lekarno obdelala, pa poročno darilo za prjatlco kupla...jutri pa še neki za tamalga in zame...greva še v Tosamo...upam da jo najdem in v BC pa tko dalje...pol smo pa pripravljeni na akcijo. Ti želim da zdržiš do petka...čeprav je res, da včasih ne pride vse tko kot pričakujemo...verjamem, da boš pa v vsakem primeru vesela ko boš enkrat svojo bibiko v rokah držala.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 561
5.8.2008 21:46:57   
andrejaboris
Lahko noč babike! Bomo vidli, kolko avgustovčkov pride  še danes in jutri! Vsem vse naj naj!!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 562
5.8.2008 21:58:13   
LinaK
nell tosamo boš zlahka našla! Je na križišču, kjer se zavije na avtocesto, čisto ob cesti!
Če greš iz štajerskega konca je na levi strani!

Nočko in srečno vsem, ki greste v rim!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.8.2008 23:14:56   
daja27
Hojla,
V soboto 2.8 ob 21:37 smo dobili avgustovčka Leona, velik je 50 cm in težak  3320g z mamico sta že doma in se veselo dojita.
Ko bo mamica utegnila vam napiše kaj več.

LP ponosni očka Boštjan

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.8.2008 23:59:36   
ČebelicaMaja
Najprej čestitke ivi, tato in daji za njihove sončke...pa se res ful dogajauser posted image user posted image user posted image

Erin tebi pa srečnouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Se mi pa kar zdi, da če ti sprožijo stvar v smilslu umetnih, da zna bit hudo, to mi je tud povedala in da se tega če le ni nujno, ne poslužujejo. No neki bo že, samo zbiram informacije, hvala

Meni se tudi pri moji čmrli ni nič dogajalo, ampak res NIČ... aja no, razen visokega pritiska, ampak popadkov nič, izcedka nobenega, krčev nič... 10 dni čez PDP so mi vstavili svečko, ker tudi ta ni imela učinka, so mi čez nekaj ur dali še eno - potem mi je, ko sem šla lulat, odtekla voda (ful je bila smešna situacija... greš lulat, lulaš, potem pa kar teče in teče in ne neha...mi je hiter jasno ratal za kaj gre)...potem so se pa začeli popadki...ker se še vedno nisem nič odpirala- v 4 urah 1 cm, so mi dodali umetne... potem sem pa prosila za epiduralno (sem ob normalnem porodu mislila rodit brez nje) ampak so mi napovedali, da bo trajalo celo noč in tud je...tko da, verjento res drži... ampak ene se odpirajo hitreje, ene smo pa bolj zaprte sorteuser posted image  

Imam pa prijateljico, ki ima pdp 23.8. in je že cel teden že 5 cm odprta- enako je bilo pri prvi nosečnosti- pa so ji moral sprožit porod in dat umetne popadke, ker svojih ni imela- sedaj so ji rekli, da ni panike, le da če ji voda odteče, da se mora takrat samo uležt, pa četud na pločnikuser posted image  

Vglavnem, bomo videli, kaj me čaka zdaj, jutri imam pregled, ampak imam spet občutek, da sem še zaprta kot trdnjava...sicer imam pa še čas do pdpja, res ne bi rada kakšne akcije sedaj , ko je možek službeno odsoten...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Neposredna povezava do sporočila: 565
6.8.2008 0:03:01   
Amelia
Joj punce, kako hitro se vse skupaj odvija, jaz še kar ne dojemam, da bom tudi jaz kmalu na vrsti (PDP 24.8.).

Vsem mamicam iskrene čestitke, čuvajte svoje kepice!!user posted image user posted image

Mene pa nekaj zanima, jutri imam pregled pri svojem ginekologu, do PDP imam še "uradno" 17 dni, pa mi še ni naredil CTG. Ena kolegica rodi za mano in so ji ga že pred 10 dnevi delali, pa nima nič težav. Kako je s tem, kdaj ti ga ginekolog naredi, ali ti pripada?

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.8.2008 6:38:30   
naty13
Erin sporoča:

Dober dan! Danes 6.8. ob 3.35 sem se rodil na ta svet - 51cm velik in 3190g težek fantič. Z mamico se super počutiva. LP TILEN

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image  za fantka. Pa ga imaš končno pri sebi. Veliko cartanja v troje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daja27 user posted image user posted image user posted image  za Leona in veliko cartanja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.8.2008 6:45:16   
naty13
Jutro.

Sedaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, nisem navajena tako dolgo spati. Mi je pa 4,5 urc spanja v kosu spet nekaj novega. user posted image  Zadnji mesec in pol nosečnosti sem res spala po par urc na noč in sem zdej res naspana. user posted image user posted image  Pa še mal čez dan oddremam. user posted image

Jošt mi je zaspal šele ob 22.30. Sicer je do 21h spal, ga nisem mogla zbudit. user posted image user posted image user posted image  Mulček tako trdno spi. V glavnem jedli smo samo ob 3h zjutraj in sem se naspala. Zdej mi pa oba fanta še spita.

Sem že vse pripravila za kopanje. pride patronažna danes. user posted image

Punce, vidim, da se nekaterim še nič ne dogaja. Bo  treba v akcijo. user posted image

Kaj pa Odetteuser posted image  Katera kaj ve, kako je z njouser posted image

Sayuri hvala za inf. od Sandre. Zdej bo mela pa kmal štručki pri sebi in ugibanja o spolih user posted image user posted image  bo konec.

Tejka tudi vse lepo pozdravlja in user posted image user posted image user posted image  vsem novim mamicam. Jaša je priden. Danes verjetno prideta domov. Kaj več bo pa sama napisala. Je pa Jaša ful fleten, mi je slikco poslala. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.8.2008 7:18:40   
sayuri
naty, si em prehitela s sporočilcem od Erin user posted image user posted image . Mene je ponoči zbudil pisk, pa sem ravno imela ZAro priklopljeno, potem pa naprej Lovra, tako da nisem mogla prej sporočit.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, čestitke ob rojstvu malega princa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.8.2008 7:28:49   
naty13
Sayuri samo, da sva posredovali naprej. Jaz pa sploh nisem slišala piska in pojma nimam kdaj mi je poslala, ker mi ne pokaže ure zraven. user posted image  samo, da je za njo in da jo niso vse prehitele. user posted image user posted image  Mal heca.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 570
6.8.2008 7:53:10   
nell
Ojla dobro jutro punce!

Daja čestitke za Leona in Erin čestitke za Tilna - kot so že punce napisala veliko cartanja.

Js že budna in napol spravljena da se podava na pot proti Lj...upam da zdržim tale shopping.

Že od včeri opažam, da mam kr neke fleke po majci, ker mi sploh zjutraj in zvečer že kr mlekec teče...js sm že pripravljena dojit, kandidata pa od nikoder.

Danes pa točno 14 dni do pdp-ja...mater se hitr obrača in zdej že res komi čakam...tud če me je mal strah...bo že.

u Naty kopanje je na sporedu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A maš čebriček al banjico? Js mam kr banjico pa nič stojala pa mi ni Zoja Mišaše čist povsem jasno kako se bomo kopali, bano v bano al kako. Upam da bo dedi kmal naredu kakšno stojalo.

Zoja Miša- kaj se pri tebi dogaja???? Si še v kinderjajčki????

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.8.2008 7:54:27   
buhtlčk
daja27 čestitam user posted image user posted image user posted image
sem jaz vedla, da se morajo teli naši fantki tud nekje skrivat :)

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.8.2008 7:58:50   
sayuri
Sem zdajle prišla nazaj še po natyino kavico, ki je kot vedno zelo dobra user posted image .

naty, tvoj Jošt je pa zares priden za spanje. user posted image  Tole je pa zares pohvalno. SAj jaz se tud nimam kaj pritoževat glede spanja, ampak se mi zdaj bolj pogosto zbujata, kot v začetku user posted image . DAnes sta se zbujala na dve uri in to v razmiku ene ure - torej - vsako uro eden. PA predno podojim, podrem kupček, mine pol ure....vmes sem samo po pol ure zadremala.user posted image Ob šestih mi je bilo že vsega dovolj user posted image in sem oba nafilala s flašouser posted image . Zdaj pa spita, kot top. user posted image  Sem razmišljala, če bi jima ponoči kar flašo dalauser posted image . SIcer je najlažje dojit, ker skorajda ni treba vstati. MLeko pa ni tko kalorično, kot po flaški..... MA ne vemuser posted image

Aja, še nekaj mamice, ki zvečer kopate svoje otročke. SAmo prvič se mi je zgodilo, da sta po kopanju še malo pojedla (en del sta morala pred kopanjemuser posted image ) in takoj sladko zaspala. Drugače pa kopanje moja dva totalno razživi, prebudi in sta kot sovi potem še dve uri user posted image  Včeraj sem ju skupala že ob osmih zvečer in si mislila, da bosta ob devetih že spala. user posted image  Kje pa - potem je šele žurka.user posted image user posted image user posted image  In sta zaspala šele ob enajstih - ko sta bila že drugič lačna.user posted image  Ne vem, kaj naj s tem kopanjem naredimuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.8.2008 8:00:10   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daja27, čestitke ob rojstvu sinčka Leona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 574
6.8.2008 8:00:24   
buhtlčk
erin čestitam user posted image user posted image user posted image
pa čim prej kšne fotke...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.