ČebelicaMaja
|
Najprej čestitke ivi, tato in daji za njihove sončke...pa se res ful dogaja Erin tebi pa srečno IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Se mi pa kar zdi, da če ti sprožijo stvar v smilslu umetnih, da zna bit hudo, to mi je tud povedala in da se tega če le ni nujno, ne poslužujejo. No neki bo že, samo zbiram informacije, hvala Meni se tudi pri moji čmrli ni nič dogajalo, ampak res NIČ... aja no, razen visokega pritiska, ampak popadkov nič, izcedka nobenega, krčev nič... 10 dni čez PDP so mi vstavili svečko, ker tudi ta ni imela učinka, so mi čez nekaj ur dali še eno - potem mi je, ko sem šla lulat, odtekla voda (ful je bila smešna situacija... greš lulat, lulaš, potem pa kar teče in teče in ne neha...mi je hiter jasno ratal za kaj gre)...potem so se pa začeli popadki...ker se še vedno nisem nič odpirala- v 4 urah 1 cm, so mi dodali umetne... potem sem pa prosila za epiduralno (sem ob normalnem porodu mislila rodit brez nje) ampak so mi napovedali, da bo trajalo celo noč in tud je...tko da, verjento res drži... ampak ene se odpirajo hitreje, ene smo pa bolj zaprte sorte Imam pa prijateljico, ki ima pdp 23.8. in je že cel teden že 5 cm odprta- enako je bilo pri prvi nosečnosti- pa so ji moral sprožit porod in dat umetne popadke, ker svojih ni imela- sedaj so ji rekli, da ni panike, le da če ji voda odteče, da se mora takrat samo uležt, pa četud na pločnik Vglavnem, bomo videli, kaj me čaka zdaj, jutri imam pregled, ampak imam spet občutek, da sem še zaprta kot trdnjava...sicer imam pa še čas do pdpja, res ne bi rada kakšne akcije sedaj , ko je možek službeno odsoten...