Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je možna zanositev? 14.8.2008 13:54:24
|
|
|
|
voyager
|
bolj ko berem te poste bolj mi je jasno, da je pa res cist vse mozno, razen brezmadeznega spocetja
|
|
|
|
RE: Je možna zanositev? 14.8.2008 14:24:45
|
|
|
|
moniponi
|
Voyager se strinjam s tabo. Očitno nemogoče je mogoče, vsaka izmed nas je unikat. Je pa hudič ko ne veš pri čem si.
|
|
|
|
RE: Je možna zanositev? 9.9.2008 12:42:57
|
|
|
|
linči 312
|
ojla vsem! najprej se oproščam, da se nisem oglasila prej, ampak sem bila na zasluženem dopustu kar preeecccceeeejjjjj dolgo . res hvala vsem za čestitke. ena je vmes vprašala, če sem že bila na pregledu. ne, žal še ne. grem ta četrtek, ker šele zdaj začne moja G delat. pa tud na zadnjem mi je rekla, da je ok, če je pregled do 10 T. no in tale teden je glih 10 pr men. za vse, ki še niste držim pesti, da se mi čim prej pridružite. pa še to: morebitno otožnost zaradi nenehnih razočaranj lepo postavite na stran in raje čim bolj pridno v akcijo .ma ni vragec, da ne rata . papa in še za srečo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Izbira bankekrtkovaKatero banko bi izbral?NKBM (
19%)
A Banka (
12%)
SKB (
13%)
NLB (
42%)
Unicredit (
15%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!