|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je možna zanositev?
31.7.2008 10:51:50   
Anonimen
Hay.
Imam eno vprašanje. Moja menstruacija je sicer dokaj neurejena, ampak odkar sem lani vzela urgentno tabletko se je vseeno pojavljala veliko bolj pogosto. Vsaj na dva meseca.
Moja zadnja menstruacija se je začela 25.5. in se sedaj še ni pojavila.
Zmes sem imela sicer nezaščiten spolni odnos, ampak fantu ni prišlo. Pa tudi nisva ves čas seksala.
Znakov nosečnosti nimam. Edino pogosto hodim na wc, ampak to se meni večkrat dogaja.
Je možno, da sem noseča?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je možna zanositev?
31.7.2008 11:20:32   
hubi
Test?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2008 11:23:02   
Marjeta3
Kadar berem takšna vprašanja imam občutek da se delajo ljudje izkoriščajo forume.

V času polnih raznih hitrih testov, je najbolje, da si enega čim prej pridobiš in potrdiš dvome.
user posted image
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2008 11:44:37   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: Marjeta3

Kadar berem takšna vprašanja imam občutek da se delajo ljudje izkoriščajo forume.

V času polnih raznih hitrih testov, je najbolje, da si enega čim prej pridobiš in potrdiš dvome.
user posted image
Srečno

se čist strinjam s tem ... mislim, da ni tko težko it v dm al pa v lekarno, kupit test in preverit stanje ... ker tud me ne mormo vedet al si noseča al je kaj drugega ...

tud jaz ti želim srečno ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Marjeta3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2008 11:46:02   
Serendipity
Če ti malo zašlogam bi lahko rekla da .... no da ali boš naredila test (tu man sicer feeling da je ali pozitiven ali negativen) ali pa si boš zatiskala oči in čakala še nekaj mesecev na ''presenečenje''... user posted image

Potem povej ali sem dobro zašlogala user posted image

(odgovor članu Marjeta3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2008 14:48:31   
divans1
Ja ne vem, če mu ni pršlo, pol vrjetn ne moreš bit, ne???

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2008 19:22:11   
tia12
nima veze al mu je prslo al mu ni,,,do rahlega izliva sperme pride ze pred orgazmom...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2008 23:29:23   
rija
končno ena, ki postavi vprašanje šlogarcam na RR mesec in  nekaj po pričakovani M user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2008 10:31:58   
KOLIBRI
Midva sva pa imela nezaščiten odnos 7.dan ciklusa (kao varni dnevi).
Vlečljivo sluz sem imela nekje od 13.-16.dne.

Torej ni možnosti, da bi prišlo do zanositve, kajne? user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2008 10:41:22   
.Anonimna.
IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI

Kar misli si ja user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2008 11:16:47   
KOLIBRI
Semenčice naj bi živele do 5 (?) dni, sprostitev jajčeca pa ne vem, če je že 1.dan sluzi, zato dvomim...
Mnenja (ali izkušnje) pa me kjub temu zanimajo. user posted image

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2008 12:38:20   
linči 312
Zivjo vsem,

no tudi jaz tadnje čase ugotavljam, da je moj menstrualni ciklus precej zmeden. In prav nič kaj dosti se ne bi sekirala, če se pred dvema mesecema z možem ne bi odločila, da začnevauser posted image zauser posted image . No in glej ga zlomka, četudi prvi ciklus ni bilo kaj dosti možnosti za user posted image (pač po mojih, sicer nestrokovnih pa vendarle, izračunih o ovulaciji in plodnih dnevih), mi je menstruacija zamujala več kot teden dni. Konkretno bi jo mogla dobiti med 31 in 33 dnevom po prvem dnevu zadnje menstruacije, dobila, pa sem jo šele 42 dan po le-tem. Seveda sem se vam v tistem obdobju že oglasila, ker sem bila prepričana, da nama je ratal, ampak potem je prišlo razočaranje, ker je prišla user posted image . No pa sem sklenila, da se ne bom več obremenjevala z user posted image , čeprav je bilo to zeeeeelllllooooooooo težko, in se bom raje prepustila toku življenja.

Zdaj po drugem ciklusu (v katerem sva bila z mojim dragim zelo pridnauser posted image ), pa spet čakam in čakam na user posted image , in spet ne pride. Danes, ko tole pišem je že 36 dan po prvem dnevu zadnje menstruacije.

Ne vem kaj naj si mislim? Probam zadevo čimbolj odklopit in se z njo ne obremenjevat, ampak saj same veste, da je to, sploh če si želišuser posted image  in na njem tudi pridno delaš, težko. Testa pa si kar ne upam it delat, ker se bojim razočaranja. 

Naj povem še, da navadno popijem precej tekočine in sem seveda veliko na WCju, ampak, zdaj pa v primerjavi s popito tekočino, sedim na WCju še bolj pogosto. Prav tako me občasno špika v jajčnikih in boli trebuh. Ja pa včasih se mi zdi, da imam malce povečan beli tok.

Ali je vendarle možno, da se mi je le menstrualni ciklus začel daljšati? (se opravičujem za tole vprašanje, ampak se s tem malce nazaj držim, da ne bi bila preveč razočarana in mirim svojo željo po otročku)

Vsem že v naprej lepa hvala za kakršen koli odgovor

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2008 12:48:57   
pokica_
Pestra zgodba linči. user posted image
A prejšnji mesec si imela redno/normalno(mislim izcedek krvi) user posted image

Nevem kaj boš nardila,...zase vem, da bi že naredila testekuser posted image , ker me negotovost vedno ubija! user posted image

Vsekakor pa deli z nami novico, najsi bo pozitivna ali negativna!

Navijaaaam za plusek in črtico user posted image user posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2008 12:59:19   
linči 312
oj pokica,

ja kar se tiče dolžine in intenzivnosti je bila potem prejšnji mesec normalna, sam zamujala je.

ma kar pa se tiče tega testa, pa se, kot sem že napisala, zdej probam mal zadrževat, ker nikakor ne morem opisat občutka, ki sem ga prejšnji mesec doživela ob minusu (kar dvakrat). Pa sej verjetno vse veste, kako močno je to razočaranje, ko si pa vse tako zelo želimo user posted image .

jaz sem se odločila zdaj počakat vsaj do 42 dneva (tolk kukr je nazadnje trajal, da se je pojavla) in potem delat test. drgač bom spet paniko zagnala, kaj je narobe z mano, da user posted image še ni prišla na testu pa kaže -.

papa vsem in velik uspeha pri user posted image , da bo čim večuser posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.8.2008 13:22:50   
pokica_
Naj se ti želja izpolniuser posted image user posted image !

Pa poročaj kako bo stanje....saj veš da smo me babe žabe firbčneuser posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 15
5.8.2008 13:53:21   
sensi
Linči,podobna zgodba je bila pri meni. user posted image bi morala dobiti prejšnji mesec 10 pa je prišla šele 26.Se pravi kar 46 dni pozneje prvič,da mi je tako zamujala vedno jo imam na 28-30 dni.srčno sem upala,da je ratalo sam kaj ko je test 2x pokazal - in enkrat zelo rahli + pol ure za tem se je pa vlila.Naredila sem še enkrat test,če bi šlo za ss,ker hormoni še ostanejo kak dan,pa nio bilo nič.Tako da je verjetno bilo kaj narobe s testom ali pa z mojim vidom.
Je pa res,da je tako kot mi je takrat v krizi svetovala pokica,da je boljše da se okorajžaš in narediš test kot pa da čakaš in se mučiš ali je ali ni.V vsakem primeru boš zvedela.Je pa po moje kr prav,da počakaš do 42 dneva in potem delaš test.
Pa kar bo,bo tako ko ne veš za kaj se gre se po nepotrebnem žreš in če pikica je ji lahklo s tem samo škoduješ.Hrabro kupi test in se javi.Itak dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  navijam za +.Če ti bo pa hudo se javi pa bomo malo poklepetale in bo boljše,drži se.

Upanje umre zadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 16
5.8.2008 13:54:10   
linči 312
hvala upam, da se mi res izpolni čimprej in kmalu štorklja prineseuser posted image

seveda po to želim tudi vsem vam, ki se trudite in imate neizmerno željo.

Res neverjetno, ampak kolk nam nekaterim pomeni materinstvo! Je ni stvari na svetu, ki bi bila pomembnejša.

papa vsem in navijam za vasuser posted image

p.s.: se oglasim, ko zberem pogum in naredim testek, če seveda me grdoba user posted image ne prehiti

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.8.2008 8:30:18   
linči 312
ojla vsem skupaj, še posebej pa tistim, ki ste me spobudile naj se okorajžim in vendarle naredim test!
(odgovarjam kar na tejle temi, kjer sem pred dnevi jamrala, da ne vem kaj je z mano, da pa si testa ne upam delatuser posted image )

kar nisem in nisem ga hotla it delat, ker sem se bala razočaranja, ki sem ga doživela prejšnji mesec. no včeraj, 43 dan po izostanku, pa sem se na prigovarjanje mojega možeka vendarle okorajžla in naredila BC mini. pokazal jeuser posted image . za ziher sem dans zjutraj naredila še CB in ta je pokazal jasen +.

sem tooooooooollllllllllllkkkkkkkkk srečna.

papa in mavijam tudi za vasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
13.8.2008 9:27:10   
LunaLuna
BRAVO!!!!! Iskrene čestitke, linči 312!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
13.8.2008 14:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI
&
Semenčice naj bi živele do 5 (?) dni, sprostitev jajčeca pa ne vem, če je že 1.dan sluzi, zato dvomim...
Mnenja (ali izkušnje) pa me kjub temu zanimajo.

Pozdravljene!
Imam enak problem. Tudi sem imela spolni odnos 7. dan v ciklusu -pri meni prvi dan po menstruaciji. Ciklus pa imam dolg 26. dni. Sluzi nisem kontrolirala... user posted image   G. pravi, da takrat ni možnost oploditve.
Vaše izkušnje - bi lahko malo podebatirale na tole temo, prosim?

(odgovor članu KOLIBRI)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
13.8.2008 15:38:16   
deki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image še ena ki ji je uspelo nardituser posted image
user posted image kaj na pregledu si že bila  oz. kdaj misliš it   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
14.8.2008 8:42:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: linči 312

ojla vsem skupaj, še posebej pa tistim, ki ste me spobudile naj se okorajžim in vendarle naredim test!
(odgovarjam kar na tejle temi, kjer sem pred dnevi jamrala, da ne vem kaj je z mano, da pa si testa ne upam delatuser posted image )

kar nisem in nisem ga hotla it delat, ker sem se bala razočaranja, ki sem ga doživela prejšnji mesec. no včeraj, 43 dan po izostanku, pa sem se na prigovarjanje mojega možeka vendarle okorajžla in naredila BC mini. pokazal jeuser posted image . za ziher sem dans zjutraj naredila še CB in ta je pokazal jasen +.

sem tooooooooollllllllllllkkkkkkkkk srečna.

papa in mavijam tudi za vasuser posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 22
14.8.2008 8:52:05   
sončki
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   lepo user posted image ti želim upam da pridem za tabo
user posted image user posted image user posted image

Moji Sončki

Neposredna povezava do sporočila: 23
14.8.2008 10:15:55   
moniponi
Tudi iz moje strani čestitam linči 312user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.8.2008 10:20:43   
moniponi
Ali ima mogoče katera več izkušenj od mene s testom BC mini? V nedeljo zjutraj je pokazal user posted image , sicer zelo rahlo, danes zjutraj pa nič. Kakšni vse bi lahko bili vzroki za lažno pozitiven rezultat? (ne jemljem nobenih tablet, dodatkov ali kaj podobnega)

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Otroci
пеперутка16

Koliko otrok imaš?

0 (21%)

1 (39%)

2 (24%)

3 (6%)

več kot 3 (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!