linči 312
|
Zivjo vsem, no tudi jaz tadnje čase ugotavljam, da je moj menstrualni ciklus precej zmeden. In prav nič kaj dosti se ne bi sekirala, če se pred dvema mesecema z možem ne bi odločila, da začneva za . No in glej ga zlomka, četudi prvi ciklus ni bilo kaj dosti možnosti za (pač po mojih, sicer nestrokovnih pa vendarle, izračunih o ovulaciji in plodnih dnevih), mi je menstruacija zamujala več kot teden dni. Konkretno bi jo mogla dobiti med 31 in 33 dnevom po prvem dnevu zadnje menstruacije, dobila, pa sem jo šele 42 dan po le-tem. Seveda sem se vam v tistem obdobju že oglasila, ker sem bila prepričana, da nama je ratal, ampak potem je prišlo razočaranje, ker je prišla . No pa sem sklenila, da se ne bom več obremenjevala z , čeprav je bilo to zeeeeelllllooooooooo težko, in se bom raje prepustila toku življenja. Zdaj po drugem ciklusu (v katerem sva bila z mojim dragim zelo pridna ), pa spet čakam in čakam na , in spet ne pride. Danes, ko tole pišem je že 36 dan po prvem dnevu zadnje menstruacije. Ne vem kaj naj si mislim? Probam zadevo čimbolj odklopit in se z njo ne obremenjevat, ampak saj same veste, da je to, sploh če si želiš in na njem tudi pridno delaš, težko. Testa pa si kar ne upam it delat, ker se bojim razočaranja. Naj povem še, da navadno popijem precej tekočine in sem seveda veliko na WCju, ampak, zdaj pa v primerjavi s popito tekočino, sedim na WCju še bolj pogosto. Prav tako me občasno špika v jajčnikih in boli trebuh. Ja pa včasih se mi zdi, da imam malce povečan beli tok. Ali je vendarle možno, da se mi je le menstrualni ciklus začel daljšati? (se opravičujem za tole vprašanje, ampak se s tem malce nazaj držim, da ne bi bila preveč razočarana in mirim svojo željo po otročku) Vsem že v naprej lepa hvala za kakršen koli odgovor
|