|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Septembra
21.8.2008 18:15:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tetka5

midva greva tud v najin prvi kroguser posted image user posted image user posted image  tako da bi se rada pridružila med borke. M ne pričakujem 10.9.user posted image
držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem na ta dan prvič rodilauser posted image (6let nazajuser posted image user posted image user posted image )

SREČNO prav tako vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tetka5)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.8.2008 18:22:47   
Muca83
giotti, hvala za pestke! Ja res upam, da rata. Najbolje da septembra kar vsem. Maj je lep mesec za praznovanje rojstnega dne user posted image Drugače pa nimam pregrade, me je pregledal sam g. Tomaževič. To so mi že po prvem SS pregledali, ker je je G zdelo, da nekaj vidi. Ker mi je obakrat prej uspelo na hitro zanositi si res nisem nikoli mislila, da bom imela kdaj težave že s samo zanositvijo. Pa sem tam... Skoraj leto je okoli.

Ampak septembra pa BO in jaz bom vse škatle klomifena kar lepo nazaj nesla user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.8.2008 18:31:04   
giotti
Bo, bo, Muca83, zdaj ko si se prijavila tukaj, ti ne gine plusek. Še vsaki rata prej ko slej, tako da gremo skupaj v boj. user posted image  user posted image  user posted image Zdaj mamo taprave dni, a ne, sta v akciji. user posted image  Na to le ne pozabi zvečet user posted image  

Za vaju s tvojim dragim user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 178
21.8.2008 20:50:31   
Muca83
Ja, zdele je treba čimveč user posted image , čakam mojega, ki bo danes pozen iz službe. Upam, da ne bo mrtvo utrujen prišel user posted image
Drugače sem pa imela prejšnji mesec O ravno na dopustu in sva bila res pridna in sem potem imela malo več upanja, pa tudi ni bilo nič iz tega. Bo pa ta mesec!

Ja glede na vse težave in dejtsvo, da je zdaj 2 leti kar delava na user posted image , sem samo zelo zelo vesela, da sem se mlada odločila za otroka. Me vsaj biološka ura ne pregranja. user posted image

Danes se malo čudno počutim, veliko sluzi prihaja iz mene pa desni jajčnik me špika. user posted image Ampak za O je pa še malo prekmalu pomoje, saj je komaj 11 dni od zadnje M. user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.8.2008 22:05:19   
bingo
prosim da me vpišete.
M ne pričakuje X . septembra 

Veselo na delouser posted image

< Sporočilo je popravil bingo -- 21.8.2008 22:06:13 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 180
22.8.2008 8:36:35   
Anonimen
Anonimna user posted image

Muca 83.....Ne obupaj....Ko boš pila klomifen, ti predlagam, da si nabaviš Prometrij 100 in ga uporabljaš namesto Dabrostona...ali kaj podobnega.
Klomifen vpliva na debelino sluznice. Zelo je tanka in težko sprejme zarodek. Zato je pametno uorabljati več prometrijuma, da se sluznica odebeli. In proti koncu ciklusa ne seksati....

Če si rojena leta 1983, si še tako mlada, da je brez veze, da obupuješ.....

Ni rečeno, da je s teboj kaj narobe...Včasih so spermiji slabe kvalitete...oplodijo celico, vendar nosijo pokvarjen genetski kod, ki povzroča SS....

Živi zdravo in imej optimizma, da vama bo uspelo.....In bo!!!!....

(odgovor članu bingo)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
22.8.2008 9:34:10   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Jaz sem se odločila, da se dodam na seznam po nekaj mesecih. Nekaj mesecev se nisem, ker sploh nisem imela več nobenega upanja, da bo kaj ratalo... in tudi ni. Ker naslednji mesec začnem s Klomifenom, imam zdaj novo upanje.

Torej user posted image NE pričakujem 09.09.08, 11. krog. In res upam, da je ne bo, da ne treba Klomifena papat user posted image

Imam pa tudi 2xSS za sabo, tako, da ko končno dočakam user posted image bo treba še na veliko navijat, da bo vse ok.

Muca83,dobrodošla, lepo, da se srečava tu na tej bolj veseli in polni upanja temi, tudi jaz sem še vedno med borkami in čakava na najin prvi zakladek.
držim pesti, da nama obema uspe in se bova potem skupaj bodrili in poskušali pozabiti na prejšnjo slabo izkušnjo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 182
22.8.2008 10:50:08   
giotti
malo čudno

Danes se malo čudno počutim, veliko sluzi prihaja iz mene pa desni jajčnik me špika. user posted image Ampak za O je pa še malo prekmalu pomoje, saj je komaj 11 dni od zadnje M. user posted image user posted image

Ne, 11. dni ni nujno prekmalu, res ne!!! Jaz sem ta mesec prepričana, da sem imela O 11. ali pa 12. dan. Danes je moj 13. dan in vem, da je že too late za kako akcijo. Spodaj suho, nobenih špikanj, nobene želje po delanju ljubezni.... Tako da sem sure, da je to že za mano ta mesec. Pa imam M od 24 do 30 dni, ni redna, tako da res ni recepta, kateri dan je tapravi. Tako da Muca upam, da sta res bila pridna te dni. Na koliko dni pa imaš ti M?
Pa srečno user posted image  user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 183
22.8.2008 10:58:44   
mi3=
Lep pozdrav punce. Vas že nekaj časa prebiram, zdaj pa se vam še "uradno" pridružujem. M ne pričakujemo 20.9.  Imava že dva škratka in si želiva še tretjega user posted image . Držim pesti za vse. Naj september zadiši po sreči!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 184
22.8.2008 10:59:28   
dulcinea
Oooo, vidim, da ste se razgovorile in da se nam je pridružilo kar nekaj novih. Upam, da vse zagledamo ta mesec user posted image .

Jaz si ta mesec merim bazalno temepraturo, ker me zanima, če imam ovulacije pa je temperatura skor skoz ista. Zgleda da se zato nič ne prime. Al kaj vem. Naslednji mesec grem mal na obisk do G.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.8.2008 11:51:18   
žabica00
Dan,
po nekaj dneh spet pridem na forum in vidim da ste bile zelooo pridne.
Vse nove borke dobrodošle user posted image .
September je še takooo daleč, meni se že tako vleče, komaj čakam dan ko NE BO user posted image , da bomo zopet ugledali tisti tako pričakovani user posted image aliuser posted image  user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: little angel
tisti ki je ne pricakujemo v zacetku sept bi mogle bit zdaj v najvecji akciji ne?user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da pridnouser posted image user posted image user posted image da bo seznam rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res je user posted image  user posted image  mi smo veselo v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image , ravno tale čas je O in je treba DELAT...user posted image .

Ja, zdele je treba čimveč user posted image , čakam mojega, ki bo danes pozen iz službe. Upam, da ne bo mrtvo utrujen prišel user posted image

Muca83 ni važno če je utrujen, ti mu kar reci da je treba user posted image user posted image , da vam bo čez 9m, še lepše user posted image ; reci mu da bo počival ko bo star user posted image  (hecam se).

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 186
22.8.2008 12:19:48   
Anonimen
Punce, a mislite, da je možno, da bi imela O nekje 12 dan, če imam ciklus dolg 33 - 34 dni? Ker se mi je zdelo ta mesec, da je bila, sam nisem 100%. user posted image

(odgovor članu žabica00)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
22.8.2008 12:38:14   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, a mislite, da je možno, da bi imela O nekje 12 dan, če imam ciklus dolg 33 - 34 dni? Ker se mi je zdelo ta mesec, da je bila, sam nisem 100%. user posted image

Odvisno, ali imaš točen ciklus, veliko je odvisno od tega. Drugače pa jaz malo TUKAJ pregledujem kdaj imam O.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
22.8.2008 13:27:01   
nhaya
Tudi mi danes user posted image user posted image ...upajmo, da 6.septembra ne bo user posted image ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 189
22.8.2008 15:38:18   
sakuL
no ...jest bom pa zdejle navijačica....user posted image , k mam ene težave zdejle, pa z mojim nič ne "delava>" na tem tko da dejmo punceuser posted image

če bo pa vse ql, sem bom pa bržkone pojavila med nečakojočimi na user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 190
22.8.2008 16:37:39   
Muca83
Anonimen, mislim, da ne bom nič zraven Klomifena jemala, ker mi zdravnica ni predpisala. Kar tako na svojo roko pa ne upam nič. Drugače pa ja, res štejem "šele" 25 pomladi. Obupala pa ne bom nikoli! Sem prepričana, da se naslednjič vse dobro izide! user posted image Drugače pa z vgnezdenjem nisem imela nobenih težav, saj moja SS nista bila prava SS, enkrat je bila delna mola, enkrat pa odmrtje ploda (zamujeni splav). Je bil plod že več kot 3 tedne mrtev, ko so ga odkrili. Tako, da moje telo nikakor noče samo od sebe dati ploda ven user posted image Krvavela nisem še nikoli.

tane, tebe se pa spomnim s teme o splavu. Upam, da ti čimprej uspe ugledati user posted image

giotti, jaz imam M na 29-31 dni. Jah, včeraj potem res ni bilo nič. Je bil zelo pozen in zelo utrujen... In ko je on utrujen, bi lahko najlepša ženska na svetu prišla, pa ne bi bilo nič user posted image No, saj to ni pogosto. Čisto vsak dan pa tudi ni treba user posted image Zdele spet čakam, da pride čez eno uro, ker imam še kar cel kup sluzi, pa tudi do user posted image mi je precej user posted image Ne spomnim se, kdaj sem imela nazadnje toliko sluzi. Mogoče se je pa moje telo ustrašilo, ko je zagledalo škatle klomifena in zdaj proizvaja jajčka na veliko user posted image user posted image

Drugače mi pa ta koledarček z mambaby kaže, da moram od danes do ponedeljka na veliko user posted image user posted image user posted image Bomo poskrbel za to! Zelo mi je všeč stran, hvala ŽABICA!

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.8.2008 17:54:12   
natasa28
Tudi jaz se pridružujem vsem, ki pravijo da je ne pričakujejo septembra, včeraj sem se je prvič podolgem času prav razveselila, 23.7.2008 sem namreč imela abrazijo v 9. tednu, tak da sem se prav razveselila da sem jo dobila tako hitro in lahko ponovno pričnemo delati na user posted image .  Ginekologinja mi je namreč priporočala 1 ciklus počakat, potem pa na delo...Bomo videli kako hitro bo ratalo, mogoče pa se res že v septembru pokažeta + ali user posted image . Da je v prvo ratalo je trajalo malo dlje, cca 4 -5 mesecev- Bomo videli pustimo se presenetit, bi pa bilo lepo , da bi za roj .dan ( ga imam konec septembra) izvedela lepo novičko. Več nas bo upalo večje upanje si bomo medsabo dajale.

lepo sončno popoldne in vikend

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 192
22.8.2008 18:52:40   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 193
22.8.2008 19:04:15   
Dali*
dejmo punce, da se nam bo septembra pridružilo čimveč user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 194
23.8.2008 9:49:13   
bambinca
Še tukaj se javljam. Dopusta je konec, spet služba, isti ksihti...ampak, važno, da ta mesec uspe!!!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
23.8.2008 11:55:24   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Če je res vedno, brez izjeme, na 33 oz. 34, potem ni možno. Ker tudi če odštejemo od 33 dni 16 dni pride 17. dan. Namreč ovulacija nastopi vedno 12 do 16 dni pred prvim dnem M, ne glede na to, kako dolge cikle imaš. No, vsaj tako pravi ginekološka znanost, sama pa veš, da je je itak vse mogoče v tem zapletenem sistemu, ki se u reče žensko telo.
Suzi, srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
23.8.2008 11:59:50   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Tudi mi danes user posted image user posted image ...upajmo, da 6.septembra ne bo user posted image ...

Midva sva pa svoje že opravila ta mesec user posted image  Preostane nam le še čakanje, kaj bo mati narava skvačkala v naslednjih tednih. Pa upam, da bom začetek septembra preživljala svetlobna leta daleč stran od prodajalen s testi. 

Pupe, user posted image  user posted image  user posted image  in user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 197
23.8.2008 12:03:22   
giotti

giotti, jaz imam M na 29-31 dni. Jah, včeraj potem res ni bilo nič. Je bil zelo pozen in zelo utrujen... In ko je on utrujen, bi lahko najlepša ženska na svetu prišla, pa ne bi bilo nič user posted image No, saj to ni pogosto. Čisto vsak dan pa tudi ni treba user posted image Zdele spet čakam, da pride čez eno uro, ker imam še kar cel kup sluzi, pa tudi do user posted image mi je precej user posted image Ne spomnim se, kdaj sem imela nazadnje toliko sluzi. Mogoče se je pa moje telo ustrašilo, ko je zagledalo škatle klomifena in zdaj proizvaja jajčka na veliko user posted image user posted image

wow, mogoče bodo pa zdaj trojčki user posted image

Ne, upam, da res ni treba vsak dan user posted image user posted image , ker potem lahko jaz kar pozabim, da bom kdaj mamica in grem kar v samostan. user posted image
Vse srečo ti želim user posted image  

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 198
23.8.2008 12:14:00   
aqua77
Ojla pupe,

sam da vas na hitro pozdravim, ker danes po šihtu šibam na morje za en teden. Upam, da me user posted image  ne obišče in da bo do takrat veliko novih user posted image .

Lepo se imejte.... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 199
23.8.2008 12:28:55   
little angel
kako ste kaj babnice?user posted image ze ma katera kaj znakov?taksnih in drugacnih?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?