Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 21.8.2008 18:15:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tetka5 midva greva tud v najin prvi krog tako da bi se rada pridružila med borke. M ne pričakujem 10.9. držim pesti jaz sem na ta dan prvič rodila (6let nazaj ) SREČNO prav tako vsem ostalim
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 21.8.2008 18:22:47
|
|
|
|
Muca83
|
giotti, hvala za pestke! Ja res upam, da rata. Najbolje da septembra kar vsem. Maj je lep mesec za praznovanje rojstnega dne Drugače pa nimam pregrade, me je pregledal sam g. Tomaževič. To so mi že po prvem SS pregledali, ker je je G zdelo, da nekaj vidi. Ker mi je obakrat prej uspelo na hitro zanositi si res nisem nikoli mislila, da bom imela kdaj težave že s samo zanositvijo. Pa sem tam... Skoraj leto je okoli. Ampak septembra pa BO in jaz bom vse škatle klomifena kar lepo nazaj nesla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 21.8.2008 18:31:04
|
|
|
|
giotti
|
Bo, bo, Muca83, zdaj ko si se prijavila tukaj, ti ne gine plusek. Še vsaki rata prej ko slej, tako da gremo skupaj v boj. Zdaj mamo taprave dni, a ne, sta v akciji. Na to le ne pozabi zvečet Za vaju s tvojim dragim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 21.8.2008 20:50:31
|
|
|
|
Muca83
|
Ja, zdele je treba čimveč , čakam mojega, ki bo danes pozen iz službe. Upam, da ne bo mrtvo utrujen prišel Drugače sem pa imela prejšnji mesec O ravno na dopustu in sva bila res pridna in sem potem imela malo več upanja, pa tudi ni bilo nič iz tega. Bo pa ta mesec! Ja glede na vse težave in dejtsvo, da je zdaj 2 leti kar delava na , sem samo zelo zelo vesela, da sem se mlada odločila za otroka. Me vsaj biološka ura ne pregranja. Danes se malo čudno počutim, veliko sluzi prihaja iz mene pa desni jajčnik me špika. Ampak za O je pa še malo prekmalu pomoje, saj je komaj 11 dni od zadnje M.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 21.8.2008 22:05:19
|
|
|
|
bingo
|
prosim da me vpišete. M ne pričakuje X . septembra Veselo na delo
< Sporočilo je popravil bingo -- 21.8.2008 22:06:13 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 8:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna Muca 83.....Ne obupaj....Ko boš pila klomifen, ti predlagam, da si nabaviš Prometrij 100 in ga uporabljaš namesto Dabrostona...ali kaj podobnega. Klomifen vpliva na debelino sluznice. Zelo je tanka in težko sprejme zarodek. Zato je pametno uorabljati več prometrijuma, da se sluznica odebeli. In proti koncu ciklusa ne seksati.... Če si rojena leta 1983, si še tako mlada, da je brez veze, da obupuješ..... Ni rečeno, da je s teboj kaj narobe...Včasih so spermiji slabe kvalitete...oplodijo celico, vendar nosijo pokvarjen genetski kod, ki povzroča SS.... Živi zdravo in imej optimizma, da vama bo uspelo.....In bo!!!!....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 9:34:10
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83 Jaz sem se odločila, da se dodam na seznam po nekaj mesecih. Nekaj mesecev se nisem, ker sploh nisem imela več nobenega upanja, da bo kaj ratalo... in tudi ni. Ker naslednji mesec začnem s Klomifenom, imam zdaj novo upanje. Torej NE pričakujem 09.09.08, 11. krog. In res upam, da je ne bo, da ne treba Klomifena papat Imam pa tudi 2xSS za sabo, tako, da ko končno dočakam bo treba še na veliko navijat, da bo vse ok. Muca83,dobrodošla, lepo, da se srečava tu na tej bolj veseli in polni upanja temi, tudi jaz sem še vedno med borkami in čakava na najin prvi zakladek. držim pesti, da nama obema uspe in se bova potem skupaj bodrili in poskušali pozabiti na prejšnjo slabo izkušnjo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 10:50:08
|
|
|
|
giotti
|
malo čudno IZVIRNO SPOROČILO: Muca83 Danes se malo čudno počutim, veliko sluzi prihaja iz mene pa desni jajčnik me špika. Ampak za O je pa še malo prekmalu pomoje, saj je komaj 11 dni od zadnje M. Ne, 11. dni ni nujno prekmalu, res ne!!! Jaz sem ta mesec prepričana, da sem imela O 11. ali pa 12. dan. Danes je moj 13. dan in vem, da je že too late za kako akcijo. Spodaj suho, nobenih špikanj, nobene želje po delanju ljubezni.... Tako da sem sure, da je to že za mano ta mesec. Pa imam M od 24 do 30 dni, ni redna, tako da res ni recepta, kateri dan je tapravi. Tako da Muca upam, da sta res bila pridna te dni. Na koliko dni pa imaš ti M? Pa srečno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 10:58:44
|
|
|
|
mi3=
|
Lep pozdrav punce. Vas že nekaj časa prebiram, zdaj pa se vam še "uradno" pridružujem. M ne pričakujemo 20.9. Imava že dva škratka in si želiva še tretjega . Držim pesti za vse. Naj september zadiši po sreči!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 10:59:28
|
|
|
|
dulcinea
|
Oooo, vidim, da ste se razgovorile in da se nam je pridružilo kar nekaj novih. Upam, da vse zagledamo ta mesec . Jaz si ta mesec merim bazalno temepraturo, ker me zanima, če imam ovulacije pa je temperatura skor skoz ista. Zgleda da se zato nič ne prime. Al kaj vem. Naslednji mesec grem mal na obisk do G.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 11:51:18
|
|
|
|
žabica00
|
Dan, po nekaj dneh spet pridem na forum in vidim da ste bile zelooo pridne. Vse nove borke dobrodošle . September je še takooo daleč, meni se že tako vleče, komaj čakam dan ko NE BO , da bomo zopet ugledali tisti tako pričakovani ali . IZVIRNO SPOROČILO: little angel tisti ki je ne pricakujemo v zacetku sept bi mogle bit zdaj v najvecji akciji ne? upam, da pridno da bo seznam roza res je mi smo veselo v akciji , ravno tale čas je O in je treba DELAT... . IZVIRNO SPOROČILO: Muca83 Ja, zdele je treba čimveč , čakam mojega, ki bo danes pozen iz službe. Upam, da ne bo mrtvo utrujen prišel Muca83 ni važno če je utrujen, ti mu kar reci da je treba , da vam bo čez 9m, še lepše ; reci mu da bo počival ko bo star (hecam se).
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 12:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, a mislite, da je možno, da bi imela O nekje 12 dan, če imam ciklus dolg 33 - 34 dni? Ker se mi je zdelo ta mesec, da je bila, sam nisem 100%.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 12:38:14
|
|
|
|
žabica00
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Punce, a mislite, da je možno, da bi imela O nekje 12 dan, če imam ciklus dolg 33 - 34 dni? Ker se mi je zdelo ta mesec, da je bila, sam nisem 100%. Odvisno, ali imaš točen ciklus, veliko je odvisno od tega. Drugače pa jaz malo TUKAJ pregledujem kdaj imam O.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 13:27:01
|
|
|
|
nhaya
|
Tudi mi danes ...upajmo, da 6.septembra ne bo ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 15:38:18
|
|
|
|
sakuL
|
no ...jest bom pa zdejle navijačica.... , k mam ene težave zdejle, pa z mojim nič ne "delava>" na tem tko da dejmo punce če bo pa vse ql, sem bom pa bržkone pojavila med nečakojočimi na
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 16:37:39
|
|
|
|
Muca83
|
Anonimen, mislim, da ne bom nič zraven Klomifena jemala, ker mi zdravnica ni predpisala. Kar tako na svojo roko pa ne upam nič. Drugače pa ja, res štejem "šele" 25 pomladi. Obupala pa ne bom nikoli! Sem prepričana, da se naslednjič vse dobro izide! Drugače pa z vgnezdenjem nisem imela nobenih težav, saj moja SS nista bila prava SS, enkrat je bila delna mola, enkrat pa odmrtje ploda (zamujeni splav). Je bil plod že več kot 3 tedne mrtev, ko so ga odkrili. Tako, da moje telo nikakor noče samo od sebe dati ploda ven Krvavela nisem še nikoli. tane, tebe se pa spomnim s teme o splavu. Upam, da ti čimprej uspe ugledati giotti, jaz imam M na 29-31 dni. Jah, včeraj potem res ni bilo nič. Je bil zelo pozen in zelo utrujen... In ko je on utrujen, bi lahko najlepša ženska na svetu prišla, pa ne bi bilo nič No, saj to ni pogosto. Čisto vsak dan pa tudi ni treba Zdele spet čakam, da pride čez eno uro, ker imam še kar cel kup sluzi, pa tudi do mi je precej Ne spomnim se, kdaj sem imela nazadnje toliko sluzi. Mogoče se je pa moje telo ustrašilo, ko je zagledalo škatle klomifena in zdaj proizvaja jajčka na veliko Drugače mi pa ta koledarček z mambaby kaže, da moram od danes do ponedeljka na veliko Bomo poskrbel za to! Zelo mi je všeč stran, hvala ŽABICA!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 17:54:12
|
|
|
|
natasa28
|
Tudi jaz se pridružujem vsem, ki pravijo da je ne pričakujejo septembra, včeraj sem se je prvič podolgem času prav razveselila, 23.7.2008 sem namreč imela abrazijo v 9. tednu, tak da sem se prav razveselila da sem jo dobila tako hitro in lahko ponovno pričnemo delati na . Ginekologinja mi je namreč priporočala 1 ciklus počakat, potem pa na delo...Bomo videli kako hitro bo ratalo, mogoče pa se res že v septembru pokažeta + ali . Da je v prvo ratalo je trajalo malo dlje, cca 4 -5 mesecev- Bomo videli pustimo se presenetit, bi pa bilo lepo , da bi za roj .dan ( ga imam konec septembra) izvedela lepo novičko. Več nas bo upalo večje upanje si bomo medsabo dajale. lepo sončno popoldne in vikend
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 18:52:40
|
|
|
|
sonček85
|
navijammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 22.8.2008 19:04:15
|
|
|
|
Dali*
|
dejmo punce, da se nam bo septembra pridružilo čimveč
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 23.8.2008 9:49:13
|
|
|
|
bambinca
|
Še tukaj se javljam. Dopusta je konec, spet služba, isti ksihti...ampak, važno, da ta mesec uspe!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 23.8.2008 11:55:24
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Punce, a mislite, da je možno, da bi imela O nekje 12 dan, če imam ciklus dolg 33 - 34 dni? Ker se mi je zdelo ta mesec, da je bila, sam nisem 100%. Če je res vedno, brez izjeme, na 33 oz. 34, potem ni možno. Ker tudi če odštejemo od 33 dni 16 dni pride 17. dan. Namreč ovulacija nastopi vedno 12 do 16 dni pred prvim dnem M, ne glede na to, kako dolge cikle imaš. No, vsaj tako pravi ginekološka znanost, sama pa veš, da je je itak vse mogoče v tem zapletenem sistemu, ki se u reče žensko telo. Suzi, srečno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 23.8.2008 11:59:50
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Tudi mi danes ...upajmo, da 6.septembra ne bo ... Midva sva pa svoje že opravila ta mesec Preostane nam le še čakanje, kaj bo mati narava skvačkala v naslednjih tednih. Pa upam, da bom začetek septembra preživljala svetlobna leta daleč stran od prodajalen s testi. Pupe, in .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 23.8.2008 12:03:22
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83 giotti, jaz imam M na 29-31 dni. Jah, včeraj potem res ni bilo nič. Je bil zelo pozen in zelo utrujen... In ko je on utrujen, bi lahko najlepša ženska na svetu prišla, pa ne bi bilo nič No, saj to ni pogosto. Čisto vsak dan pa tudi ni treba Zdele spet čakam, da pride čez eno uro, ker imam še kar cel kup sluzi, pa tudi do mi je precej Ne spomnim se, kdaj sem imela nazadnje toliko sluzi. Mogoče se je pa moje telo ustrašilo, ko je zagledalo škatle klomifena in zdaj proizvaja jajčka na veliko wow, mogoče bodo pa zdaj trojčki Ne, upam, da res ni treba vsak dan , ker potem lahko jaz kar pozabim, da bom kdaj mamica in grem kar v samostan. Vse srečo ti želim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 23.8.2008 12:14:00
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla pupe, sam da vas na hitro pozdravim, ker danes po šihtu šibam na morje za en teden. Upam, da me ne obišče in da bo do takrat veliko novih . Lepo se imejte....
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 23.8.2008 12:28:55
|
|
|
|
little angel
|
kako ste kaj babnice? ze ma katera kaj znakov?taksnih in drugacnih?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?