Muca83
|
Anonimen, mislim, da ne bom nič zraven Klomifena jemala, ker mi zdravnica ni predpisala. Kar tako na svojo roko pa ne upam nič. Drugače pa ja, res štejem "šele" 25 pomladi. Obupala pa ne bom nikoli! Sem prepričana, da se naslednjič vse dobro izide! Drugače pa z vgnezdenjem nisem imela nobenih težav, saj moja SS nista bila prava SS, enkrat je bila delna mola, enkrat pa odmrtje ploda (zamujeni splav). Je bil plod že več kot 3 tedne mrtev, ko so ga odkrili. Tako, da moje telo nikakor noče samo od sebe dati ploda ven Krvavela nisem še nikoli. tane, tebe se pa spomnim s teme o splavu. Upam, da ti čimprej uspe ugledati giotti, jaz imam M na 29-31 dni. Jah, včeraj potem res ni bilo nič. Je bil zelo pozen in zelo utrujen... In ko je on utrujen, bi lahko najlepša ženska na svetu prišla, pa ne bi bilo nič No, saj to ni pogosto. Čisto vsak dan pa tudi ni treba Zdele spet čakam, da pride čez eno uro, ker imam še kar cel kup sluzi, pa tudi do mi je precej Ne spomnim se, kdaj sem imela nazadnje toliko sluzi. Mogoče se je pa moje telo ustrašilo, ko je zagledalo škatle klomifena in zdaj proizvaja jajčka na veliko Drugače mi pa ta koledarček z mambaby kaže, da moram od danes do ponedeljka na veliko Bomo poskrbel za to! Zelo mi je všeč stran, hvala ŽABICA!
|