Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 20:49:30
|
|
|
|
cuddy
|
Kaj pa krvni test?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 20:52:32
|
|
|
|
dini
|
Sm sam za ščitnico dala kri in je bla ok in ko sm bla pr G je rekla da je z mano tudi ok, sam da je ni zarad stresa in tablet ki sm jih jemala.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 20:54:58
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija O pokica šele sedaj sem videla,da si iz MS.Si morda kdaj v kratkem za kako dobro ? LP Mojca Aaaaa, js sem pa videla da si ti naša prekmurka "murka" ! Ja, z veseljem! Se boma zmenle prek ZS? Se še pridruži katera "murka"?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 20:56:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ok,te pa prekmurke dajmo se pofočkat za srečanje? LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 20:59:29
|
|
|
|
cuddy
|
Ja to se spomnim, da si pisala o ščitnici. Sam za nosečnost pa niso preverili hormona, a ne? No sej boš videla. Najhujš je negotovost.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:04:01
|
|
|
|
cuddy
|
Nič, punce. Grem v posteljo s knjigo, ker mojega ni doma. Sej zato pa lahk čvekam. Se beremo jutri. Upam, da bodo dobri rezultati SL. Nočko
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:07:56
|
|
|
|
bambinca
|
Sulfinija - nismo pozable nate, vsaj jst ne! Urša fino, da se bo zdj to uredilo in boš potem brez težav ne? sopolulanke - žal mi je in držim pesti za dru mesec Žabica kako kaže?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:10:27
|
|
|
|
žabica00
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Sulfinija - nismo pozable nate, vsaj jst ne! Urša fino, da se bo zdj to uredilo in boš potem brez težav ne? sopolulanke - žal mi je in držim pesti za dru mesec Žabica kako kaže? za vse en velik , sulfinija, še vedno je majčkeno upanje, dini . Bambinca - zaenkrat super, nič še ne kaže na . jutri zjutraj pa SL, kajne?!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:13:49
|
|
|
|
bambinca
|
ja, sem šla prej v lekarno in si kupla check it test, pa bomo vidl zjutri
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:15:39
|
|
|
|
dini
|
žabica tudi tebi i n vsem ostalim NE ODNEHAM, NIKOLI!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:16:34
|
|
|
|
ptejka
|
Hej - da se še jaz spet malo javim. Dini = res mi je hudo zate (jaaaa ti si bila moja sumljivka - pa ravno ti si toliko spraševala - ostajata še dve, vendar ena že napoveduje tko da mi je še bolj hudo). Vso srečo jutri pri SL! Lahko nočko.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:17:40
|
|
|
|
ursa30
|
jst se grem mal stisnt k svojmu dragemu, mogoče bova celo ne bova delala, bova pa iz čistega užitka nočko, jutri zjutraj se pa čimprej javite polulanke in nalulajte čimveč pluskov.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:20:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Evo punce dokončno v vsej svoji veličini takole da v četrtek vzamem prvo tabletko klomifena. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:20:43
|
|
|
|
bambinca
|
hvala Urši
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:22:31
|
|
|
|
dini
|
A se je keri že kdaj nardilo da je lulala v lonček in da je dala palčko čez par minut noter in ji ni prav pokazalo?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:24:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Meni so enkrat lažno pozitivno kazali neki testi iz Avstrije.Nato sem šla do G tam dala vodo -,nato na UZ se ni nič videlo,nato kri in je bil hormon 00,testa pa oba pozitvna. LP Mojca
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:25:50
|
|
|
|
pokica_
|
Sulfinija Jutrišnje polulanke, navijam za vas...naj vas bo čimveč, da bo čim bolj rozan seznam!!!! Dajmoooo
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:28:15
|
|
|
|
dini
|
Pol sm mogoče zafurala, iskala sm navodila palčka je bla pa že iz ovitka in čez par minut sm šele pogledala.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:33:09
|
|
|
|
dini
|
Lažno pozitivno- da si mela sam eno črtico?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 evo punce moje, jst sm od G. nimam prav lepih novičk. mi je odkrila pregrado, tako da bom mogla it na operacijo (histeroskopijo). dala mi je napotnico za dr. Tomaževiča. Je rekla, da so čakalne dobe kar dolge, tako da bom šla na samoplačniško, je za plačat 70 EUR, se mi ne zdi prevelik strošek. takoj jutri kličem, da dobim datum čimprej, ker dela samo dvakrat na mesec. sem bla čisto šokirana, ko mi je G to povedala, nisem pričakovala tega. ampak zdaj vsaj vem, zakaj ne morem zanosit. no, upam da ima anonimna kaj lepše novičke. lahko me kar brišete iz seznamčka čakajočih in me date pod navijačice.. Jaz sem pa prišla G in naletim na prazno čakalnico. Očitno sem dobila napačno uro dva meseca nazaj, ko sem se naročala. Al sem si pa narobe zapisala. Vglavnem G je delala dopoldne. Jutri bom klicala, da vidim kje je zdaj nastala zmesnjava in mal zatezila, da hocem cimprej pridt na pregled. M se nimam, vse me nekaj veze spodaj, zvija cez trebuh, tak da pricakujem, da se bo kmalu ulila. Pa kupila sem BC in še premišljujem al čem se pridružit jutrišnjim polulankam,ali ne. glede tvoje pregrade.....Hvala bogu, da saj veš razlog za tvoje ne-zanositev. Poznam jih kar nekaj, ki so takoj po operaciji pregrade zanosile. Upam, da bo to tudi tebi uspelo. anonimna
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:40:50
|
|
|
|
dini
|
Ste šle že pančkat?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 21:54:07
|
|
|
|
dini
|
Lahko noč , navijam na jutri čeprav delam zjutri.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 22:13:30
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Sulfinija Jutrišnje polulanke, navijam za vas...naj vas bo čimveč, da bo čim bolj rozan seznam!!!! Dajmoooo Navijam za vas!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 22:13:54
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ste šle že pančkat? Jaz sem še tu
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 22:17:44
|
|
|
|
*kinnie*
|
Bambinca, držim pesti, da jutri zjutraj zagledaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?