|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
5.9.2008 11:33:42   
cuddy
Oj.
No jaz je ne pričakujem 21.9.
Sam ne vem tko sem čudna   ta mesec. Toka skoraj nimam, špika me že od tečke naprej. Tko, da sploh ne vem kdaj imam oz. bom imela O.
Full čudno.
Prehlajena sem, nič mi ne paše jest. Tko, da bo treba kar pridno user posted image do konca cikla, potem bomo pa videl.
Navijam pa za vse da bodo ta mesec sami +.

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.9.2008 11:34:19   
Anonimen
 user posted image

user posted image sem vesela do koga lahko v smeh spravim z njim user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
5.9.2008 11:38:33   
žabica00
živa si faca... je tolk dobr avatar user posted image

user posted image  navijajmo za nas septembrke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.9.2008 11:48:10   
Anonimen
hehe

hvala user posted image

(odgovor članu žabica00)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
5.9.2008 12:03:55   
ursa30
živa, tut jst stiskam pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.9.2008 12:05:10   
Anonimen
zdej me je pa začelo nekaj črvičit po trebuhu... Zgleda da bo vseeno user posted image

Ah..... ne bomo user posted image ampak bomo user posted image ker bomo spet lahko novo rundo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
5.9.2008 12:06:32   
Anonimen
hvala user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
5.9.2008 12:16:19   
pikicao.
gwenci moja a si dons kej boljs volje :)
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
5.9.2008 12:22:16   
Gwendolen
Hvala, pikica, prav zares sem.

Pride kak dan, ko me zagrabi blues ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti?

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.9.2008 12:29:15   
pikicao.
jaa tud mene zagrabjo ti dnevi ko se pocutm k d bi me en pretepu user posted image takrat me morjo sam po rokah nosit user posted image user posted image
jz pa upam d user posted image  pride sele v torek k mam v pond. G. pregled... me zanima kako mi bo telo ponagaju :) kokr ga poznam bo prsla lih v pondelk in bom spet bentila.. user posted image user posted image  sm lih prej napisala d delam pameli a. konkurenco k mam take prsi .. hahahah

Neposredna povezava do sporočila: 735
5.9.2008 12:32:27   
Gwendolen
A hodiš k Mlinarju v Zagorje?

Moja mami hodi k njemu pa ji je v redu, še čist prej, ko je bila z mano noseča, je imela pa Čuka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
On je mene ven potegnil z vakuumom. A ni smešno, če bom šla jaz slučajno rodit v Trbovlje, če bi bil on zraven takrat?user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej, new mission - držim pesti, da ne dobiš M pred torkom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.9.2008 12:35:37   
pikicao.
hihih, ja njega mam, ja user posted image user posted image
pa nous vrjela Cuk je tud mene vn potegnu :) pa k sm mela LETZ me je tud on operiral ;)
ja to je nova misilja d je nesmem dobit pred torkom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
5.9.2008 12:38:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy

Punce,
mislim, da me lahko obarvate v roza.
Ostal mi je še en baby check, ki sem ga včeraj zvečer uporabila, ker sem imela filing, da nimam več nobenega znaka. Pokazala se je dobro vidna črtica. Bom pa vseeno naredila še CB jutri.
Ma mislim, da je to to. Tudi počutje je totalno v nuli, ker sem včeraj fasala še prehlad.
Danes nisem niti kave do konca spila v službi, mi ni šlo. Levi jajčnik me ful boli.
Upam, da tokrat pridemo do konca.
Če  se te loteva preglad pojdi k zdravniku,ker ni dobro da si prehlajena in da si nosečka.Da ti pove in predpiše kaj če boš potrebovala.Pa česttitke k nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesec bo rozaaaaaaaaaaaaaaaa
živa25:user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.9.2008 12:53:26   
Anonimen
hvala sonči.... Ampak pravim... Nekaj je že začelo črvičiti tko da ne vrjamem da bo kej s tega user posted image No ja pa naslednji mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
5.9.2008 12:58:02   
sonček85
Prej ali slej bo samo obupati ne smeš.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.9.2008 13:04:40   
katka11
EJ BEJBE!
A mislite da bi men CB pokazal ce je lkaj ce sem mela zadnjo m 8.8.
ma me skoz bolj ma da bi garedila test...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.9.2008 13:27:44   
sonček85
Na koliko dni pa imaš M,jaz bi rajep očakal do 9.9 da ne boš preveč razočarana če bi bilo -.Seveda pa držim pesti ,da je + in a maš kake znake.?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.9.2008 13:29:58   
pikicao.
EJ BEJBE!
A mislite da bi men CB pokazal ce je lkaj ce sem mela zadnjo m 8.8.
ma me skoz bolj ma da bi garedila test...

kaktka raj se mal pocaki, vem d je tezko, sam jz sm prejsn mesec nrdila na tisti dan k bi mogla dobit menstro pa so se mi 2 crtici pokazali.. bla sm presrecna... pol cez dve uri dobim pa user posted image
ne znam ti povedat kak sok je bil to, k misls d si.. pol pa menstro dobim..
raje pocakaj.. boljs zate..

upam pa d ti bo rataluser posted image user posted image user posted image user posted image  pa d si nosecka user posted image user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.9.2008 13:35:56   
katka11
eeeh, cikel mam od 30 do 50 dni...
znaki... sej ves kako je s tem... sam mam nevem zakaj, en tak filing, da bi loh blo. drugac se mi pa tud sanja ne, a bi loh blo al ne, ker niti ne vem kdaj sem mela O.
sem pa pred prvo nosecnostjo mela isto zmesane cikle, in ko sem zanosila sem delala test na 31 dan mi je jasno pokazal user posted image .
eh, nomam pojma, po moje bom res pocakala do ponedeljka.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.9.2008 13:53:41   
sonček85
potem če imaš M na 30-50 dni rajep očakaj in naredi test čez kak teden.Probaj zdržati -vem da je želja po user posted image večja od tega da bi počakala ,samo če ti je ta mesec namenjen user posted image ti bo pokazal tudi čez teden,zato raje počakaj in se prepusti lepim trenutkom da takrat ko boš delala test in potem zagledala +.Nato sledijo slabosti ,.... a vse to je tak lepo.Držim pesti ,da si noseča in da res raje počakaš s testom do naslednjega tedna.srečnoooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.9.2008 14:06:54   
katka11
se spomnim, da so men razlagal, da lazno pozitiven test pa ne more bit.
ce je pa to lahko, pol pa res absolutno ne grem po test. nene to pa res ne bi rada dozivela.mi je zal, da si mogla ti.
mate prav bom pocakala do druzga tedna.
pa lep vikend vsem!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.9.2008 14:10:53   
katka11
ja pa hvala vsem za podporo user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.9.2008 14:35:24   
sonček85
jaz sem 2 leti gledala minuse in ti priporočam ,da res počakaš teden dni.Vedi pa da te podpiramo in držimo s tabo.Sedaj sem user posted image in tudi vsem drugim želim ,da ste čim prej in da zagledate user posted image user posted image

srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.9.2008 14:39:27   
dulcinea
Pri meni nič novega. Ni znakov z user posted imageuser posted image  pa tudi ni bilo včeraj zjutraj. Sem pa včeraj prav požrla riževo čokolado... Ne vem, kaj je zdaj to...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.9.2008 14:58:26   
Muca83
Bravo, 2 nosečki že imamo! user posted image user posted image

Za vse, ki vam ni uspelo pa user posted image

Joj, tudi moj dan se približuje... Napisana sem za 09.09. ampak lahko pride že v nedeljo, ker imam M na 29-31 dni.
Upam, da je ne bo. V zadnjih mesecih boja sem bila vsak mesec že vnaprej precej prepričana, da ne bo nič, ta mesec pa imam kar eno upanje...
Poleg tega sem nekaj dni nazaj zjutraj šla na wc in ko sem se obrisala, je na papirju ostala raaahlo rozasta sluz... Potem sem pa tisti koledarček ovulacij pogledala in mi je ravno za tisti dan pisalo "vgnezditev". Pa si skoz govorim, da ni bilo nič, ker obakrat, ko sem zanosila nisem opazila nobenega znaka vgnezditve, ampak kr ne morem pozabit.

Hudič je tudi, da imam še en test od prejšnjega meseca in pomoje ne bom dolgo zdržala. Mislim, da me lahko pozabite za skupinsko lulanje user posted image

Punce, pridno lulajte na testerčke in čimveč dobrih novic hočem prebrat! user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?