murkica
|
SEPTEMBERSKE BORKE ZA XX.09. - Anonimna 2 (2.krog) 01.09. - Drašika 01.09. - Anya22 (9.krog) 01.09. - rebeka_ (2.krog) 01.09. - murkica (12 krog) 03.09. - Dulcinea 04.09. - A (4.krog) 06.09. - Živa25 (19.krog) 10.09. - obayifo -- NAVIJAČICE * spps * aqua77 * trinity22 * jjasna * KaTkA24 * Tiki55 *skrivnost *sonček85 NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... SEPTEMBERSKA STAVNICA sonček85 - 30% JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk MAJ...........................................18,3% srečk nosečk JUNIJ.........................................22,50% srečk nosečk JULIJ .......................................??,??% srečk nosečk AVGUST......................................??,??% srečk nosečk SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk No jaz sicer že zelo dolgo nisem sodelovala na temle vašem seznamčku, vas pa ves čas spremljam in spodbujam. Tako, da ta mesec sem prepričana, da bomo prešvercali z morja domov en štručko, zato se bom tudi dala na seznam. Pa še takrat, ko naj bi dobila M ima moja babica rojstni dan in sem prepričana, da bo to najlepše darilo, kar bi ji ga lahko dala, da bi dobila prvega pravnuka. Tako, da optimistično gledano naprej, je ne pričakujem 1.9.2008 in sem se kar sama dodala na seznam in upam, da me sprejmete. Stara borka