giotti
|
wow, kakšna kavica, yoilee. Zakaj mi nikoli takšne ne prinesejo v resnici Drugače pa lep pozdravček vsem. Jaz sem te dni tako busy, da vas niti brati ne morem, kaj šele pisati. No, pa vseeno sem rekla, da se moram malo javit, da sem še med živimi in da mislim bit še dolgo, čeprav res ne morem popolnoma zbrano slediti vsem vašim zgodbicam v pričakovanjuin vsem nosečniškim ali karkšnokoli drugačnim znakom. Namreč, šele septembra odhajam na res zaslužen dopust, 14 dni, in do takrat, si lahko mislite, da se bo v službi svet podrl, če ne bom vsega naredila, kot je treba. No, saj bo, imam še cel teden časa, tako da gotovo bo vse na svojem mestu in bodo preživeli, čeprav komaj, tudi brez mene. Drugače pa, da se vrnem k osnovni temi... Danes je moj 19. dan v ciklu. Kaj se že dogaja danes, Tane? Ful zanimivo stran si našla, res , sem pozorno polsušala 14. dan in od tam naprej, sam zdaj sem pa že vse pozabla. Tako kot v šoli, nič se ni spremenilo. Hvala bogu me ta mesec nič ne špika, ne boli, ne čutim tečnobe ne povečanega ali zmanjšanega apetita, nisem zaspana, ne lulam pogosto, ne voham nekaj posebnega, skratka, prav vesela sem, da je končno tudi moje telo malo pozabilo na to, da delamo otročka, in mi ne pošilja prav nobenih lažnih alarmov. Itak smo se prejle naučili, da jih tako zgodaj še ne more bit, hvala Tane Tako me tudi trgovine s testi zankerat še prav nič ne zanimajo in upam, da bo tako ostalo vsaj še 12 dni, če ne bo tetke metke na obisk. Mogoče pa gre na počitnice koz jaz. Nič, čuvajte se, in držim pesti za vse nas
|