Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je zdrava prehrana? 26.11.2008 11:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
freycha tegale pa glih ne razumem
|
|
|
|
RE: Kaj je zdrava prehrana? 26.11.2008 12:03:28
|
|
|
|
Freycha
|
sej niti ne vem, če bi ti odgovarjala, ker bom spet dobila plaz iz tvoje strani....... ampak sem gledala te odlične ideje za vmesne obroke, pa prišla do zaključka, da me lahko kar alergija pobere, če bi se tega tudi držala. Najbolj sem recimo alergična ravno na mleko in mlečne izdelke, pa na sadje (ananas, jabolka, hruške, pomaranče, mandarine, nekatarine, slive, itd...). Malecka pa ni nič boljša. Full ma alergije na KM, pa na določeno sadje, še celo vsaka sojina stvar ni dobra zaradi konzervansov (ki so btw tudi v jogurtih, skutah, itd....). Zato se že nekaj časa borim s tem, kaj otroku ponuditi za malico. Sej raznih fruhcverge itd itak ne sme, samo mi počasi zmanjkuje idej...... Pa sem videla to temo in z veseljem prebirala ideje, pa mi nič kaj ne pomaga, ker pol stvari medve sploh ne smeva jest Zato sem rekla, da moraš biti zdrav za zdravo prehrano
|
|
|
|
RE: Kaj je zdrava prehrana? 26.11.2008 12:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
po moje je važn, da pač najdeš neki kar otrok rad poje, pa da lahko in da ni neka umetna ****rije, polna dodatkov in tega. sej banana pa navadn keks je čist ok za malco. al pa ovseni kosmiči z mlekom ( tistim k ji ga navadno daješ) pa notri nariban korenček al pa banana pretlačena. suho sadje. al pa riževi vaflji s kakšno marmelado fajno, da niso tolk pusti men recimo so važni tglavni obroki...da je res nasiten, konkreten zajtrk, za energijo ( sploh pol k je otrok v šoli), kosilo največkrat kake juhe, čorbe, velik zelenjave, solate itd, za večerjo pa kaj lahkega, mlečnega. malice sp vedno čisto lahki prigrizki, sadje predvsem.
|
|
|
|
RE: Kaj je zdrava prehrana? 26.11.2008 19:37:28
|
|
|
|
sanja nk.
|
hello ne berem vsega tko, da ne vem , če je že katera to napisala, jaz sem odkrila ful zanimivo knjigo OTROK V FORMI, in noter imaš vse o otroku do 20 leta he he , kaj rabi , prehrana , šport, ne vem res vse...... imaš jo v knjižnici.......je res narejena za spol posebej in vsako leto posebej........., drugače pa uravnoteženo, sadje , zelenjava,sladkarije , ribe, meso , vsega v pravih količinah
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?