|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 10:48:40   
Skorpija
Punce!

Danes sem kar malo na tleh in res rabim kakšen vaš nasvetek. Včeraj zvečer sva z dragim imela eno tako čudno debato, ki jo je načel on in je bilo nekaj o veliki želji žensk, da jih njihov moški oplodi in če jih ne, da to poiščejo drugje. No ja, to niti ne bi komentirala, ker sem hitro ugotovila, da je razlog te debate čisto drugje. Po kakšni uri vrtenja okrog vrele kaše mi je priznal, da se boji, da je neploden, ker so mu v tretjem razredu osnovne šole spustili operativno testise v moda (a sem prav napisala?) in da se mu zdi da je bilo to zelo pozno. Potem je imel še v puberteti nek pregled pri urologu, ki se ga sploh ne spomni dobro in to je to.

Mene je čisto na rit vrglo to razmišljanje, ker sem si do sedaj mislila, da se s tem niti ne ukvarja in je pristaš ko bo pač bo teorije. Potem sem ga seveda pomirila, da se danes da vse narest in da itak do novega leta nimava še kaj paničarit in da bomo potem videli in se je pomiril.

Sploh ne vem zakaj me je tako prizadelo, da se tega boji. A ima kakšna s tem kake izkušnje? Je bil res operiran prepozno? Jaz vseeno mislim, da to ni tako pomembno, saj je teh operacij bojda kar nekaj. Al kaj? Al kako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 11:12:55   
Veronika-3
Cau Skorpija!
Moj brat je imel tako operacijo še pozneje (en peti al sedmi razred), ker so ves čas zdravniki pričakovali da se mu bodo testisi spustili, a se mu niso. Sedaj ima petletnega sina.

Brez skrbi, če vama je bejbi namenjen, ga dobita tudi brez testisov... :)

Love in srečno!
Veronika

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 11:16:01   
Skorpija
Hvala Veronika - si me res pomirila - kaj piješ?;)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 11:49:48   
billa
skorpija
ne skrbet mojemu so jih tudi spustili pa je prejšnji teden dobil rezultate spermiograma in so "krasni" :)-

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 11:50:45   
billa
hahahaha
to sem pa res smešno napisala
rezultati spermiograma so krasni
testise so mu pa spustili ko je imel cca. 10 let

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 11:51:55   
Skorpija
No ja, saj krasno je lahko oboje a ne!?:)-

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 15:21:39   
spominčica
Da ni tvoj dragi slučajno včeraj zvečer gledal na SLO 1 al pa 2 dokumentarc Vojna spermijev al neki tacga. Ker moj ga je in sva imela podobno debato sam, da moj nima težav z testisi( mogoče pa tud, ker še nisva bla nikjer).Je reku, da so pri miših ugotovil, da če je še en samec zraven in če gleda, da tisti, ki samičko naskoč proizvede več spermijev. Ne vem kaj je hotu s tem povedat? Mogoče pa upa da če bi naja kdo gledov bi me lažje oplodil. Teli moški so pa včasih res mal čudni.Včasih s temi svojimi prav mal presenetjo.
Lep pozdravček:rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 15:32:21   
Skorpija
Ja Spominčica, mislim da bo to to. Preden sem ga prepričala, da smo razumsko malo bolj razviti kot miši... Vedno sem mislila, da se z zanositvijo obremenjujem samo jaz in njega nisem hotla stresirat s tem, pol mi pa pride s takimi ven, da sem mogla takoj en čokoladen puding pojest!

Si me malo potolažila, ko vidim da je moškim zgleda malo v krvi tale panika. No ja, tole o večih miškah pa moj ni omenjal:ups:

pozdravček:rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 16:36:35   
TANTRA
No, da te še jaz malo potolažim. Moj ima težave z enim modom in je bil že dvakrat pri urologu, ki mu je svetoval, naj gre delat spermiogram, ker je verjetno zato neploden. Ker če do sedaj ni nič naštimal, je sigurno nekaj hudo narobe.
No, ko sem sedaj zanosila ob prvi ovulaciji ga je skoraj kap, saj ni mogel verjeti, da je z njim vse v redu. Mislim pa, da je bil s tem zelo obremenjen, vendar ni hotel priznati.
Tako sedaj bo pri svojih 43 letih končno očka. Počasi prihaja k sebi. Sem rekla, da naj urologu pove, da je test uspešno naredil....
Torej nič strahu...Moški so glede tega preveč občutljivi....Kot pri vsaki bolezni....

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 17:02:23   
Skorpija
Tantra hvala za tole pomiritev...

Mislim, da sem ti že, ampak ti vseeno še enkrat čestitam ker si:nosecka:in sem prepričana da bo prvi pregled ena sama radost.

Te lahko vprašam koliko obiskov G si dala čez pred zanositvijo? Jaz imam za sabo HSG,zdaj mi pa uravnava M z Dabrostonom (pa ni kaj dosti efekta - ko imajo druge 2 M imam jaz eno).

Je pa res, da moški in bolezni je ena groza - jaz sem bila pred 2 tednoma bolana, pa je moj skoz nekaj čivkal, zdrav je pa ko riba. Sem mu potem 2x skuhala čaj pa je bilo OK. Najbrž je šlo samo za pozornost...:zmeden:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prosim na pomoč!!!
1.3.2005 19:27:45   
miska2004
Zdravo,
tudi moj je imel tam okrog 3.razreda tako operacijo... Do včeraj nikoli nisem pomislila, da nama mogoče ravno zaradi tega ne rata - včeraj pa sva bila pri dr. Rešu in je rekel, da je čisto možno. No, je pa potem, ko smo pogledali plavalčke, rekel, da jih sicer ni prav velik, ampak da je za oploditev zadost en sam! Tko da ne smemo pesimistično gledat na vse skupaj, pa bo! Moški pa verjamem, da se tud sekirajo, samo pokazat nočejo!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?