Skorpija -> Prosim na pomoč!!! (1.3.2005 10:48:40)
|
Punce! Danes sem kar malo na tleh in res rabim kakšen vaš nasvetek. Včeraj zvečer sva z dragim imela eno tako čudno debato, ki jo je načel on in je bilo nekaj o veliki želji žensk, da jih njihov moški oplodi in če jih ne, da to poiščejo drugje. No ja, to niti ne bi komentirala, ker sem hitro ugotovila, da je razlog te debate čisto drugje. Po kakšni uri vrtenja okrog vrele kaše mi je priznal, da se boji, da je neploden, ker so mu v tretjem razredu osnovne šole spustili operativno testise v moda (a sem prav napisala?) in da se mu zdi da je bilo to zelo pozno. Potem je imel še v puberteti nek pregled pri urologu, ki se ga sploh ne spomni dobro in to je to. Mene je čisto na rit vrglo to razmišljanje, ker sem si do sedaj mislila, da se s tem niti ne ukvarja in je pristaš ko bo pač bo teorije. Potem sem ga seveda pomirila, da se danes da vse narest in da itak do novega leta nimava še kaj paničarit in da bomo potem videli in se je pomiril. Sploh ne vem zakaj me je tako prizadelo, da se tega boji. A ima kakšna s tem kake izkušnje? Je bil res operiran prepozno? Jaz vseeno mislim, da to ni tako pomembno, saj je teh operacij bojda kar nekaj. Al kaj? Al kako?
|
|
|
|