|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost?
11.3.2013 20:05:35   
lonchy20
Pri meni sploh ni bilo znakov! Prvič po 2 mesecih nosečnosti, drugič pa že v 4 mesecu nosečnosti! Nobenih slabosti, nič se zredila... user posted image
Hvala bogu je bilo obakrat vse v redu! user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 51
25.3.2013 17:42:29   
Anonimen
Pozdravljene.

Imam eno vprašanje....moja M je zelooo čudna; ciklus se mi je čisto zmešal....do dec. lani je bil na 28 dni, sedaj pa zadnje 3 mesece kukr me trofi oz. ko ma čas tetka tečka prileti.... Na bebi delava pridno-a mesec sva si naredila poseben plan za delo na bebi...namreč 3 dan po zadnjem dnevu krvavive sva do včeraj pridno slončkala na 2 dni; redno vsakič ob isti uri (ponavadi je to pred spanjem); s tem, da po odnosu ne hodim več na wc ampak sem te opravke preložila na jutro; po odnosu pa imam rit podloženo 20minut....

Pojma nimam kdaj imam ovulacijo merim si le BT, ki pa je od 18.3 (17.3-je bil padec z 36,3 na 35,4 in nato 18.3. dvig na 36,9) povišana na 36,9... Veliko sem prebrala o merjenju BT in kot sem zastopila padec temperature in nato dvig nakazuje ovulacijo???Imam prav?-naj me katera popravi če se motim (BT si mertim 3 mesece) in če seveda prav razumem razlage o BT naj bi imela 17.3 oz. 18.3 ovulacijo??? Slončkava pridno na dva dni še kar naprej, ker kot sem že omenila žal ne vem kdaj imam ovulacijo, iz mojih grafov pa so razvidni padci in ponovni dvigi v različnem obdobju-mislim rečt da v treh mesecih odkar si merim ta padec in dvig ni bil niti enkrat istočasno...torej je tut ovulacija kot M ko ji paše

Že 3 dni pa se dogaja tole: imam veliko sline, nosim očala in imam občutek kot da se mi je povečala dioptrija, glavoboli-tako so močni, da sem obležala, potenje v noge(drugače se nikoli nisem tako potila) in za nameček od sinoči rahla vrtoglavica čez dan; danes pa sem opazila tudi rahlo slabost in metuljčke oz. kot neko pretakanje notri??user posted image

Ali je možno, da je psiha??Ali je to le prehlad??Kako naj vem kdaj delati test, če imam zelo neredne M zadnje 3 mesece ??? Ali naj vzamem najdaljši ciklus(35)??Najkrajši (28)?? Kdaj naj se testiram, ker ne želim testirati prehitro.

Prosim vas za nasvete, saj nočem ponovnega razočaranja.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
25.3.2013 20:17:38   
Anonimen
Pozabila si napisati, kdaj si imela 1.dan zadnje menstruacije.

To da po sexu ne greš več na wc in da imaš podloženo rit 20min je pa totalna bedarija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
25.3.2013 21:04:03   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozabila si napisati, kdaj si imela 1.dan zadnje menstruacije.

To da po sexu ne greš več na wc in da imaš podloženo rit 20min je pa totalna bedarija user posted image

se strinjam, znaki so, če so pa tvoja psiha ali ne, pa ne moremo vedeti, pomemben je 1. dan zadnje M ... ker potem lahko sklepaš kdaj pride naslednja in ali je smiselno testirat.

Da ne greš na wc po odnosu je tudi meni malo mimo, plavalčki itak splavajo noter user posted image ... tudi podložena rit je smešna user posted image , sori... jaz sem počakala ene 5 minut, pol sem pa šla lepo na wc.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
25.3.2013 21:08:56   
bybyka_1987
Metulcica jaz sm istodelala pa se kaksna sveca tupa tam hehehe

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 55
25.3.2013 21:10:53   
Metuljčica 2013
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

Metulcica jaz sm istodelala pa se kaksna sveca tupa tam hehehe

user posted image , hehe, jaz sem mnenja, da tisto kar mora vem mora ven, tisto kar je treba pa že ostane notri... user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 25.3.2013 21:11:07 >

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 56
26.3.2013 0:20:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene.

Imam eno vprašanje....moja M je zelooo čudna; ciklus se mi je čisto zmešal....do dec. lani je bil na 28 dni, sedaj pa zadnje 3 mesece kukr me trofi oz. ko ma čas tetka tečka prileti.... Na bebi delava pridno-a mesec sva si naredila poseben plan za delo na bebi...namreč 3 dan po zadnjem dnevu krvavive sva do včeraj pridno slončkala na 2 dni; redno vsakič ob isti uri (ponavadi je to pred spanjem); s tem, da po odnosu ne hodim več na wc ampak sem te opravke preložila na jutro; po odnosu pa imam rit podloženo 20minut....

Pojma nimam kdaj imam ovulacijo merim si le BT, ki pa je od 18.3 (17.3-je bil padec z 36,3 na 35,4 in nato 18.3. dvig na 36,9) povišana na 36,9... Veliko sem prebrala o merjenju BT in kot sem zastopila padec temperature in nato dvig nakazuje ovulacijo???Imam prav?-naj me katera popravi če se motim (BT si mertim 3 mesece) in če seveda prav razumem razlage o BT naj bi imela 17.3 oz. 18.3 ovulacijo??? Slončkava pridno na dva dni še kar naprej, ker kot sem že omenila žal ne vem kdaj imam ovulacijo, iz mojih grafov pa so razvidni padci in ponovni dvigi v različnem obdobju-mislim rečt da v treh mesecih odkar si merim ta padec in dvig ni bil niti enkrat istočasno...torej je tut ovulacija kot M ko ji paše

Že 3 dni pa se dogaja tole: imam veliko sline, nosim očala in imam občutek kot da se mi je povečala dioptrija, glavoboli-tako so močni, da sem obležala, potenje v noge(drugače se nikoli nisem tako potila) in za nameček od sinoči rahla vrtoglavica čez dan; danes pa sem opazila tudi rahlo slabost in metuljčke oz. kot neko pretakanje notri??user posted image

Ali je možno, da je psiha??Ali je to le prehlad??Kako naj vem kdaj delati test, če imam zelo neredne M zadnje 3 mesece ??? Ali naj vzamem najdaljši ciklus(35)??Najkrajši (28)?? Kdaj naj se testiram, ker ne želim testirati prehitro.

Prosim vas za nasvete, saj nočem ponovnega razočaranja.

Anonimnauser posted image

Se opravičujem zadnja M oz. prvi dan zadnje M je bil 02.03.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
26.3.2013 8:36:28   
čenča84
Se opravičujem zadnja M oz. prvi dan zadnje M je bil 02.03.

Vidva kar še user posted image user posted image , če ne drugega, je zabavno user posted image user posted image Jaz bi na tvojem mestu vzela daljši cikel, preden bi se testirala, da ne boš prehitro razočarana, če bo test pokazal -
Jaz sem pred porodom tudi imela cikle na 35 dni, delala sem FS in CB teste in sta mi v obeh nosečnostih pokazala user posted image šele, ko je M izostala, na 34. dan cikla sta bila še oba negativna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?