Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 11.3.2013 20:05:35
|
|
|
|
lonchy20
|
Pri meni sploh ni bilo znakov! Prvič po 2 mesecih nosečnosti, drugič pa že v 4 mesecu nosečnosti! Nobenih slabosti, nič se zredila... Hvala bogu je bilo obakrat vse v redu!
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 25.3.2013 17:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Imam eno vprašanje....moja M je zelooo čudna; ciklus se mi je čisto zmešal....do dec. lani je bil na 28 dni, sedaj pa zadnje 3 mesece kukr me trofi oz. ko ma čas tetka tečka prileti.... Na bebi delava pridno-a mesec sva si naredila poseben plan za delo na bebi...namreč 3 dan po zadnjem dnevu krvavive sva do včeraj pridno slončkala na 2 dni; redno vsakič ob isti uri (ponavadi je to pred spanjem); s tem, da po odnosu ne hodim več na wc ampak sem te opravke preložila na jutro; po odnosu pa imam rit podloženo 20minut.... Pojma nimam kdaj imam ovulacijo merim si le BT, ki pa je od 18.3 (17.3-je bil padec z 36,3 na 35,4 in nato 18.3. dvig na 36,9) povišana na 36,9... Veliko sem prebrala o merjenju BT in kot sem zastopila padec temperature in nato dvig nakazuje ovulacijo???Imam prav?-naj me katera popravi če se motim (BT si mertim 3 mesece) in če seveda prav razumem razlage o BT naj bi imela 17.3 oz. 18.3 ovulacijo??? Slončkava pridno na dva dni še kar naprej, ker kot sem že omenila žal ne vem kdaj imam ovulacijo, iz mojih grafov pa so razvidni padci in ponovni dvigi v različnem obdobju-mislim rečt da v treh mesecih odkar si merim ta padec in dvig ni bil niti enkrat istočasno...torej je tut ovulacija kot M ko ji paše Že 3 dni pa se dogaja tole: imam veliko sline, nosim očala in imam občutek kot da se mi je povečala dioptrija, glavoboli-tako so močni, da sem obležala, potenje v noge(drugače se nikoli nisem tako potila) in za nameček od sinoči rahla vrtoglavica čez dan; danes pa sem opazila tudi rahlo slabost in metuljčke oz. kot neko pretakanje notri?? Ali je možno, da je psiha??Ali je to le prehlad??Kako naj vem kdaj delati test, če imam zelo neredne M zadnje 3 mesece ??? Ali naj vzamem najdaljši ciklus(35)??Najkrajši (28)?? Kdaj naj se testiram, ker ne želim testirati prehitro. Prosim vas za nasvete, saj nočem ponovnega razočaranja. Anonimna
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 25.3.2013 20:17:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozabila si napisati, kdaj si imela 1.dan zadnje menstruacije. To da po sexu ne greš več na wc in da imaš podloženo rit 20min je pa totalna bedarija
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 25.3.2013 21:04:03
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozabila si napisati, kdaj si imela 1.dan zadnje menstruacije. To da po sexu ne greš več na wc in da imaš podloženo rit 20min je pa totalna bedarija se strinjam, znaki so, če so pa tvoja psiha ali ne, pa ne moremo vedeti, pomemben je 1. dan zadnje M ... ker potem lahko sklepaš kdaj pride naslednja in ali je smiselno testirat. Da ne greš na wc po odnosu je tudi meni malo mimo, plavalčki itak splavajo noter ... tudi podložena rit je smešna , sori... jaz sem počakala ene 5 minut, pol sem pa šla lepo na wc.
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 25.3.2013 21:08:56
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Metulcica jaz sm istodelala pa se kaksna sveca tupa tam hehehe
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 25.3.2013 21:10:53
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 Metulcica jaz sm istodelala pa se kaksna sveca tupa tam hehehe , hehe, jaz sem mnenja, da tisto kar mora vem mora ven, tisto kar je treba pa že ostane notri...
< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 25.3.2013 21:11:07 >
|
|
|
|
RE: Kdaj prvi prvi znaki za nosečnost? 26.3.2013 0:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene. Imam eno vprašanje....moja M je zelooo čudna; ciklus se mi je čisto zmešal....do dec. lani je bil na 28 dni, sedaj pa zadnje 3 mesece kukr me trofi oz. ko ma čas tetka tečka prileti.... Na bebi delava pridno-a mesec sva si naredila poseben plan za delo na bebi...namreč 3 dan po zadnjem dnevu krvavive sva do včeraj pridno slončkala na 2 dni; redno vsakič ob isti uri (ponavadi je to pred spanjem); s tem, da po odnosu ne hodim več na wc ampak sem te opravke preložila na jutro; po odnosu pa imam rit podloženo 20minut.... Pojma nimam kdaj imam ovulacijo merim si le BT, ki pa je od 18.3 (17.3-je bil padec z 36,3 na 35,4 in nato 18.3. dvig na 36,9) povišana na 36,9... Veliko sem prebrala o merjenju BT in kot sem zastopila padec temperature in nato dvig nakazuje ovulacijo???Imam prav?-naj me katera popravi če se motim (BT si mertim 3 mesece) in če seveda prav razumem razlage o BT naj bi imela 17.3 oz. 18.3 ovulacijo??? Slončkava pridno na dva dni še kar naprej, ker kot sem že omenila žal ne vem kdaj imam ovulacijo, iz mojih grafov pa so razvidni padci in ponovni dvigi v različnem obdobju-mislim rečt da v treh mesecih odkar si merim ta padec in dvig ni bil niti enkrat istočasno...torej je tut ovulacija kot M ko ji paše Že 3 dni pa se dogaja tole: imam veliko sline, nosim očala in imam občutek kot da se mi je povečala dioptrija, glavoboli-tako so močni, da sem obležala, potenje v noge(drugače se nikoli nisem tako potila) in za nameček od sinoči rahla vrtoglavica čez dan; danes pa sem opazila tudi rahlo slabost in metuljčke oz. kot neko pretakanje notri?? Ali je možno, da je psiha??Ali je to le prehlad??Kako naj vem kdaj delati test, če imam zelo neredne M zadnje 3 mesece ??? Ali naj vzamem najdaljši ciklus(35)??Najkrajši (28)?? Kdaj naj se testiram, ker ne želim testirati prehitro. Prosim vas za nasvete, saj nočem ponovnega razočaranja. Anonimna Se opravičujem zadnja M oz. prvi dan zadnje M je bil 02.03.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?