|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtje
28.7.2008 12:35:07   
teja28
ker smo pred kratkim začeli uvajati GH ima moj user posted image  prebavne tezave. no, vsaj mislim, da je kriva GH. Danes je zelo zaprt. normalno kaka enkrat na dan in to brez tezav, danes pa se je ze trikrat napenjal, pokakal pa se je zelo malo in se to trdo. in mislim, da je bilo v blatu malce krvi. mislite, da bi mu morala kako pomagati, da se konkretno user posted image  pokaka, ali naj dam casu cas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaprtje
28.7.2008 12:47:10   
annie
Pri nas je na začetku uvajanja GH bil tudi zaprt. Jaz sem mu ponavadi čez noč namočila suhe slive in marelice in mu to potem drugi dan za malico zmiksala in rezultat je bil čez par ur viden user posted image Ne vem, pri nas to vedno pomaga in ga fajn požene. Lahko pa na primer poskusiš s postanim donatom, zelo sladkanimi kamilicami...načinov je veliko, se moraš odločiti in enga sprobati. Aha, pa še tole, pri nas je bil tudi to problem, da je na začetku zelo malo pil in je tudi zaradi tega bila prebava bolj švoh. Naj ti čimveč pije, itak pa se sčasoma prebava uredi, še posebej, ko boš začela z mlečnimi izdelki user posted image

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zaprtje
28.7.2008 13:55:43   
Tisana
Pri nas je, dokler niso odkrili alergije na KM, ful zalegla laktoza, raztopljena v prekuhani vodi (cca 1 čajna žlička v 50 ml vode). Laktozo kupiš v lekarni.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zaprtje
28.7.2008 14:01:02   
butt3rfly
če je bila kri v blatu, potem nekaj časa opazuj in v primeru, da ne preneha, povej svojmu pediatru. ker to zagotovo ni znak, da je neki vredi.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zaprtje
28.7.2008 16:45:09   
DANVARI
nam je tudi pediatrinja svetovala laktozo, pa še doma imamo Isilax Bimbi, ki se lahko daje po 6. mesecu, je pa koncentrat slive. Pa en obrok naj bodo slive, pa bo - preverjeno user posted image

_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zaprtje
26.9.2008 11:39:42   
Nagajučk
teja28 kolik pa je user posted image star? jaz imam podoben problemcek pri moji user posted image . pri 4,5 sva zaceli z GH. zdaj ima 5,5 meseca in je zelo pogosto zaprta. Kamilice ji ne pomagajo.
Bom probala z namocenimi slivami, sam a je to o.k. za tako malega dojencka?

Kaj pravite ostale?

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zaprtje
26.9.2008 11:50:03   
gajka
Menda pomagajo fejst sladkane kamilice. Če pa to še ne reši problema, pa v kamilični čaj dodaš mlečni sladkor, ki se dobi v lekarni.

To mi je svetovala patronažna, ampak še nismo testirali, ker še vedno redno kaka. user posted image

(odgovor članu Nagajučk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zaprtje
26.9.2008 12:12:38   
madasa
Ja pri nas je bil tudi problem kakanje. Prvič je bila zaprta 4 dnio je pomagala masaža trebuška(Roke sem si naoljila in jo fajn zmasirala po trebuščku v smeri urinega kazalca in kar malo pritiskala zraven za 1 cm - rezultat je bil viden čez pol ure). Potem je bila zaprta 7 dni sem probala masažo, suhe slive namočene, sladke kamilice- v glavnem nič. Pa smo šli en krog z avtom da jo je malo pretreslo in se je po 7 dneh pokakala brez problema. To 7 dnevno nekakanje se je še enkrat ponovilo in sedaj pri 7 m kaka  zaenkrat ok.
Za namočene slive pa je fajn da jih je vsak dan oz dalj časa.
Lp

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?