Anonimen -> RE: Otroške vajeti... (27.7.2008 14:13:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Glej ne jemlji tega osebno. Itak da je varnost na prvem mestu, samo jaz sem jo začela uvajati že zelo zgodaj (že od čist malega, ko sem jo še vozila v vozičku, sem ji povedala, da pride avto in da se morava umakniti in sva se), tako da je pri enem letu že vedela, da kadar pride avto, da mora s ceste in res nikoli nisem imela s tem težav. Pa ti povem, da je moja mala miss izredno živahna in radovedna. Sicer pa ti to izvajaš iz varnostnih razlogov, avtorica pa jih želi uporabljati pri otroku, ki še ne zna samostojno hoditi, kar je velika razlika. Zgoraj sem še nekaj dopisala o tem zakaj sploh vajeti... kar leti na prvotni post avtorice. Pa še to, ko enkrat shodi, kaj je bolje da hodi sam z rokicami prosto ob telesu ali da mu tisto rokico, za katero ga drži starš nateguje, razen če ta starš nima 150cm ali manj, ker potem bi pa še šlo... Upam da se razume kaj sem hotela povedat... In zaradi te prisilne drže rokice v zrak in "nategnjene" so to tudi dali na tržišče. Drugače pa jaz govorim napr. o svojem primeru ko grem sama po zelo prometnem delu mesta z dojenčkom v vozičku in pa dveletnico poleg. Da se voziček poriva je treba imet dve roki in tretje pa nimam da bi držala še dveletnico... saj ne zamerim in morda sem res vzela preveč osebno ampak, tisto da izgleda grozno me je zmotilo v tvojem odgovoru... lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|