Rubin. -> RE: Otroške vajeti... (27.7.2008 17:08:28)
|
jaz sem tudi vedela pri 13 letih da ne smem stečt na cesto a glej ga zlomka,mi je nekaj vzbudilo pozornost in sem kar zletela na cesto ,kaj šele tako majhen otrok. Potem pa ti priporočam, da imaš otroka do 15 let na povodcu. IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj pa pravite na to, da ga s tem ko ga držite za roko silite v prisilno držo in mu to lahko pusti posledice?? Pa zakaj enkrat samo 5 minut ne probate hodit same tako, da vam en roko nateguje, da vam sili trebuh naprej in se vam hrbtenica nenormalno sloči...Pa boste potem videle kako je to. Sprobajte na sebi, če že fizioterapevtom ne verjamete. A to je name letelo? Od kje pa sklepaš, da sem jaz mojega otroka držala za roko? Ne nekaj na pamet govorit! Moj otrok, se je razvijal, po svojih sposobnosti in ga nihče ni silil v noben položaj, katerega takrat ni bil sposoben. Pa ti opišem kako je pri nas potekalo: najprej se je začela kotaliti iz boka na bok, nato se je začela dvigovati na vse štiri, nato je sedela, nato se ja plazila in pri enem letu je shodila sama od sebe. Nihče ji pri ničemer ni pomagal, vse je naredila sama od sebi, tudi kazali ji nismo kako naj to dela. Mogoče bi bilo dobro, če katera obiskala kakšen handling, da bi ji fizioterapevtke razložile, kako poteka razvoj otroka.
|
|
|
|