Adelina -> RE: Aprilčice 2009 (10.9.2008 12:20:43)
|
Pozdravljene! Že nekaj časa vas redno prebiram, ker bom tudi sama verjetno aprilčica. Ne vem še točnega datuma, ker mi ga g. še ni zračunala, menstruacije pa od prejšnjega poroda še ni nisem imela in si s tem ne morem nič pomagat. Sem pa noseča okrog 10 tednov tako da bo rok po vsej verjetnosti v začetku aprila. NS imam 27.9. pri Pušenjaku, pa k njemu se moram naročit tud za pregled glede cerklaže, ki jo bom verjetno imela, ker mi je v prejšnji nosečnosti grozil prezgodnji porod, ker sem se začela odpirat. Sem bila potem v bolnici njegova pacientka. Sicer sem imela že dva pregleda, prvega z UZ, da mi je določila vsaj približno starost otročka, včeraj sem pa šla k njej, da sem ji dala staro kartoteko, pa me je pol še mal pogledala brez UZ, sam tolk, da je vidla, da je vse OK. Sem pa na bolniški, v bistvu naj bi šla že po prvem pregledu, a se nisva dobro zastopili in je blo včeraj pol kar malo narobe. No ampak na srečo je še vse v redu. Naslednji pregled pa imam 9.10. Je pa to moja 4. nosečnost, doma imam fantka in punčko, pri prvi pa sem morala iti na UPN zaradi multipla anomalije ploda. Stara sem 30 let. Zaenkrat toliko, lepo se mejte, pa se še kaj oglasim.
|
|
|
|