detelja -> RE: Aprilčice 2009 (9.9.2008 13:42:38)
|
končno sem se naročila na NS...midva sva se v bistvu odločila za kombiniran test dvo-hormonski test + NS gremo pa 23.9.2008.... ja, včeraj vam nisem povedala zgodbe kako je bilo ko sem šla v službo povedat, da me še ne bo in da sem noseča...vstopim skoz vhodna vrata in šefica jeee prišla je delat...pa sem rekla ja bom prišla mogoče čez dober mesec, je kar vtihnila...nato vstopim v našo pisarno, kjer pozdravim, noben se ni obrnil, nato ena sodelavka vseeno vpr. če sem še med živimi in povem, da sva dva/dve in da so bile pač malo krvavitve in da bova še en mesec doma...noben ni rekel, super da si noseča, ali sedaj bo boljše...takoj koliko dela je, pa da ga je vsak dan več...potem sem šla k šefici v pisarno ta je samo jamrala..potem sem pa šla še do dir. ta pa je edini vpr. kako smo, če je vse ok, da on pač razume in da je zdrvje na prvem mestu, da pač naj pazim na naju, da bodo oni že vzeli kakšnega študenta...direktor, namestnica direktorja in šefica so vedeli, da sem noseča že od prej-v sl. sem začela krvavet pa sem potem povedala, da grem domov k gin., ker sem pač noseča in krvavim...no tko zdi se mi mal tko za malo..ampak, se ne sekiram...jaz pravim vedno pride vsem vse nazaj...pa da vam še to povem, večina teh ljudi ima sama slabe izkušnje z nosečnostjo pa so tako hladni, nerazumljivi, da mi je kar slabo...imam pogodbo za določen čas pa če sem odkrita komi čakam, da grem iz te službe... frutolina nisem iz mb:)) se pa rada potepam po mb.. Cveta 28 meni je donat ful pomagal proti zgagi...sem pa ugotovila, da mi jo je povzročal paradižnik, čebula v solati...
|
|
|
|