|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
28.8.2008 20:06:42   
sonček85
angelito:dobi se v lekarni
malcekvita:mislim ,da bom v šestem tednu,točno pa povem v torek
piruri:bravo zate ,da si jedla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.8.2008 20:35:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Pozdravljene!

No ko je glih govora o hrani-bljak,bljak,bljak. Dans mi je možek pomagal razrezat meso, ko sm kuhala ker drugač bi vse zbruhala, jst sm pa pripravila vse ostalo.Meso mi smrdi za ****, da o ribah sploh ne govorim,pa kava...
Zjutraj kos sem se zbudila, je bla pa katastrofa.Dans je blo prvič objemanje moje nove prijateljice wc školjkeuser posted image . Dans je blo najhujš do zdej,joj kaj me šele čakauser posted image Ampak sm si rekla kdor čaka dočaka, kaj hočemo.Sam bomo moral še kar nekaj časa počakat do teh treh magičnih mescev.

Ja *Juona* jaz sem še študentka (beri večni študentuser posted image user posted image user posted image ). Sicer absolventka in upam da mi bodo sedaj podaljšali abs. za eno leto zaradi user posted image .Do 5.9 moram oddat prošnjo,pa bomo videli.

Jaz pa se vpisujem v 4.letnik.

Bova kakšno rekli, ane?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.8.2008 20:41:12   
Pat74
Sonček85 - vidim, da ti urejaš seznam aprilčic, zato te lepo prosim, če pri letih (npr. 34 let) zbrišeš pike - me kar mal motijo - pač poklicna deformacija! Drugač pa ne bom tako puristična kar se jezika tičeuser posted image Sej bi jest popravla, pa sem bolj "lesena" za te reči v zvezi z računalnikom.

Nuhalna svetlina - iskreno povedano, jaz nisem nikoli bila pri tej preiskavi, pa mislim, da tudi tokrat ne bom šla. Sem vzela v zakup - darilo naj bo kakršno koli že. Splava pač ne grem delat v nobenem primeru. Da ne bo pomote, to je samo moje razmišljanje in moja stvar, ki pa ga nobeni ne vsiljujem.user posted image Ne rečem pa, da me pa zelo firbec ne matra, ker se včasih že spol vidi, in če bi že šla, bi šla ravno zaradi tega razloga, pa seveda, da vidim pikico.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 803
28.8.2008 20:41:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

Junona - PP pomeni Peg Perego  user posted image  ? mi2 z mojim se nic ne spoznava... kaj so pa prednosti? na kaj pa moramo biti pozorni?

Ja, PP pomeni Peg Perego.

Glede vozička - izbira je odvisna od tega, po kakšnem terenu boš pretežno vozila, ali imaš velik avto, kakšne možnosti in ceno ima voziček,... In seveda mora ti biti všeč- meni je GT3 zakon. Evo, še slikca:

user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 804
28.8.2008 20:42:13   
april09
za nuhalno svetlino priporočam dr. Tul.

user posted image user posted image  super je, sem se ravno danes narocila k njej na NS. Pa se naslednjo kontrolo imam pri njej, ker moje G ni. Pri hceri sem bila tok hepi, ko so bili rezultati nuhalne ok, da sem jo vprasala, ce jo lahko objamem in sva se objeli in je bila vidno ful vesela zame (ja NS je bila zame ful tezka, ker so mi v prvi user posted image  takrat povedali, da bo treba prekinit). Narocis se v dravljah (051321224), cena 60€.

Jaz jem centramedmami.

Sem pa ravnokar pogruntala, zakaj mi je verjetno danes bolj slabo - dabroston. A je bilo se kateri pol bolj slabo?

Jaz pa kar povem za nosecnost. No prijteljem, ne sirsemu krogu. Starsi itak vedo in ozja familija, pa kar nekaj prijateljev.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 805
28.8.2008 20:42:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Sonček85 - vidim, da ti urejaš seznam aprilčic, zato te lepo prosim, če pri letih (npr. 34 let) zbrišeš pike - me kar mal motijo - pač poklicna deformacija! Drugač pa ne bom tako puristična kar se jezika tičeuser posted image Sej bi jest popravla, pa sem bolj "lesena" za te reči v zvezi z računalnikom.

Nuhalna svetlina - iskreno povedano, jaz nisem nikoli bila pri tej preiskavi, pa mislim, da tudi tokrat ne bom šla. Sem vzela v zakup - darilo naj bo kakršno koli že. Splava pač ne grem delat v nobenem primeru. Da ne bo pomote, to je samo moje razmišljanje in moja stvar, ki pa ga nobeni ne vsiljujem.user posted image Ne rečem pa, da me pa zelo firbec ne matra, ker se včasih že spol vidi, in če bi že šla, bi šla ravno zaradi tega razloga, pa seveda, da vidim pikico.

Si slavistka?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 806
28.8.2008 20:43:50   
Pat74
Ja.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
28.8.2008 20:45:12   
*Junona*
Js tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oziroma bom kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 808
28.8.2008 20:46:45   
april09
Glede vozička - izbira je odvisna od tega, po kakšnem terenu boš pretežno vozila,

no jaz sem doktorirala iz vozickov in sem v 10m kupila 3 user posted image  Glede tegale zgoraj sem bila zmeraj prepricana, da nujno in obvezno velike gume za makedam in razgiban teren in seveda imamo terenca doma - prvi vozicek. No pol ko sem kupila pa ta tretji vozicek z malimi kolesi sem pa ugotovila, da tole ne drzi. ker s tem vozickom sem prisla povsod, celgaaa zivalca sem prevozila, PST, tivoli, kocke, makedam , ni da ni - aja vse to brez problema. Torej tudi male gume zmorejo veliko user posted image  In prednost teh vozickov je,d a so lazji, ker terenci so ubijalski v veliki vecini. Sploh za dajat v avto in ven.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
28.8.2008 20:49:52   
*Junona*
Katerga z malimi kolesi pa imaš?

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 810
28.8.2008 20:50:44   
april09
TFK buggster, torej res mala kolesa.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 811
28.8.2008 20:51:21   
*Junona*
Sigurno je razlika med plastičnimi kolesi, gumijastimi kolesi in kolesi, ki imajo napihljivo zračnico(gt3, jane trikolesnik, quinny,...). Te je lažje voditi po makadamu, gozdnih cestah. 

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
28.8.2008 20:51:50   
*Junona*
Grem pogledat, kako izgleda.

Pridem takojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 813
28.8.2008 20:52:51   
*Junona*
Lep voziček. Kaj to se ga lahko uporablja od vsega začetka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 814
28.8.2008 20:58:53   
Pat74
user posted image user posted image user posted image Junona! Sva že dve.

Kar se pa vozička tiče, mi bomo kupli tudi novega - pa bo to kar quinny comfort pa še neki, se mi ta najbolj dopade, seveda z jajčko. Vse kar je plastik fantastik odsvetujem! Imamo kar slabe izkušnje.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
28.8.2008 21:06:03   
april09
Kot pravim, imamo tudi mi terenca. Ampak dvomim, da bo v drugo kaj dosti uporabljen. Ko sem enkrat imela v rokah buggsterja, nisem tud enrkat vec vozila terenca. Ja bugster ima tudi kosaro,ki se gor namesti, prav tako se lahko gor montira Maxi cosi lupinica. Meni je ornk prednost, da je lahek, torej se manevrira lazje. Ja napihljiva kolesa gredo sigurno lazje/lepse po razgibanem terenu, ne recem. Ampak jaz sem mislila, da so ta mala cist neprimerna, zato me je ful sokiralo, ko sem to stestirala in je zadeva sibala. Iz mojih izkusenj je zlaganje vozicka (brez dol dajanja gum), dajanje v avto, teza ful pomembno. Jaz sem tud rekla, ah saj bom ze, kaj je pa unih 14kg.. aha, muka mi je bila. pri bugsterju ga z eno roko pospravim.
GT pa je za moje pojme fuul dolg, so pa punce zadovoljne z njim. nekako mi je preglomazen.
Moj nasvet je tudi, da kupujte cim kasneje vozicke. Jaz sem se mal prenaglila in mesec po nakupu je ven prisel High trek terenc, ki mi je pa ful hud. Pa tud dokaj lahka zadeva. No, ampak ekr sem ze imela voz v kleti ... sem samo sline cedila user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 816
28.8.2008 21:25:03   
sonček85

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09         ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08         ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       01.10      25.9.  
03.04      mojamalapikica(28let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09        ?
03.04      PIruri                     (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)              ?               ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09        ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       12.09        ?
05.04      mala čebelica(27let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?           ?
07.04      joob(27let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09         ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image 1, št.user posted image 0)           14.08        ?
07.04      urnebes(36let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08        ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08        ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08        ?
09.04      Nogavica(31let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08        ?
10.04      Cveta28 (28let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08       30.9.
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)         08.09       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09       ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          08.09        ?
12.04      poka1                    (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1 )             26.08        ?
12.04      angelito                 (št. user posted image 1 ,štuser posted image 0)           03.09        ?
14.04     zupancdam            (št.user posted image 5,št.user posted image 2)                    ?          ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08      ?
15.04      pat                        (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )               09.09      ?
16.04      krfjolca(25let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           ?       06.10
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)                ?            ?
17.04      BrinaBA(32let)     (št.user posted image 3, št. user posted image 2)           5.9.          ?
17.04      Nea_teja_(33let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      MAJLANA                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)      02.09       ?
28.04      zoja B                       ( št.user posted image ? , št.user posted image ?)     17.09    13.10
28.04     MALINČICA (27 let)   (št.user posted image 2 ,št.user posted image 1)        ?            ? 
xx. 04      sobra(27let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image 5, št. user posted image 1)          28.08          ?
xx.04      tassika                    (št.user posted image ? ,št.user posted image   ?)         16.09        ?
xx.04     čokoladica             (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)               ?         ?
xx.04      junona                   (št.user posted image ? ,št.user posted image 0)            ?         ?
01.05      pat74(34let)        (št. user posted image 3,št.user posted image 2)        03.10       ?

TRENUTNO NAS JE: 43  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 817
28.8.2008 21:26:02   
sonček85
evo pat urejeno ker si pač želela.user posted image a imamo kar dve slavistke.user posted image user posted image user posted image junonca :komaj čakam da se bova sprehajale z vozički po okolici ž.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 818
28.8.2008 21:27:24   
april09
dve slavistke

dve slavistki user posted image  pazi na dvojino pri slavistkah user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 819
28.8.2008 21:30:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: april09

dve slavistke

dve slavistki user posted image  pazi na dvojino pri slavistkah user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 820
28.8.2008 21:31:13   
Nogavica
Mi vozička ne bomo kupovali, ker je še itak Živin Traxx Jaguar v odličnem stanju, poleg tega mi je še vedno všeč in super je za vozit. Edini problem, s katerim smo se letos soočili, je ta, da je Živi postal preozek (mala namreč vsak dan spi 2 uri v njem), zato smo kupili marelo, ki ima širše ležišče.
Mene je bolj strah tega, da bo Živa aprila še vedno rada spala v vozičku, sama pa ne bom mogla z dvema vozičkoma šetat. Razmišljam o BuggyPodu, ampak se bojim, da se naklon naslona ne da spreminjat. Če bi se dal v ležeč ali vsaj polležeč položaj, bi bil problem rešen.

Jaz bom našim doma povedala jutri, ko imam pregled, drugače pa nekaj prijateljic že ve. Me je pa danes presenetila oma, ko me je pobožala po trebuščku. Brez besed. Potem mi je mamin prijatelj povedal, da mu je danes rekla, da se ji zdi, da sem noseča. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 821
28.8.2008 21:33:54   
Nogavica
Drugače bom pa tudi jaz slavistka (če mi kdaj uspe zbrati motivacijo, da spacam zadnja dva izpita in diplomo).
Pa še ena je med nami. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 822
28.8.2008 21:42:28   
april09
O madona, bom morala zacet pazit na prvopis user posted image user posted image  Nogavica, moj terenc je tud traxx jaguar user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 823
28.8.2008 21:42:54   
sonček85
še ena slavistka.user posted image user posted image in upam da boš našla rešitev za tvojo hčero in da bo do takrat se že odvadila  in boš lahko hodilaa naokoli samo z enim vozičkom.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 824
28.8.2008 21:45:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: april09

O madona, bom morala zacet pazit na prvopis user posted image user posted image  Nogavica, moj terenc je tud traxx jaguar user posted image
se podpišem glede pravopisa.joj pa že tako sem imela slovenščino 3 ali 4.Mogoče se bom pa sedaj kaj naučila še dodatnouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?