|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
19.8.2008 15:49:34   
Joob
Sem že nazaj od G, dala mi je Dabroston in Buscopan...zdej pa počivat, in jutri pop imam kontrolni UZ.

hvala sončice, super ste!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 476
19.8.2008 16:06:00   
april09
Joob, sreco se naprej!

Jernejav user posted image user posted image  za dve pikici user posted image  naj bo nosecnost cim blj mirna!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 477
19.8.2008 16:14:39   
jernejav
Sem v službi, sedim pred računalnikom in še vedno ne dojemam kaj mi je povedala, ginekologinja.....odvija se mi kot film v glavi znova in znova.....Moj pa je čisto brez kakeršnega koli presenečenja, ko sem ga poklicala dejal" ja saj sem ti dejal da bosta dva, sem skoz čutil to..." Moram povedati da ima tudi on sestro dvojčico in vedno je v hecu dejal da boma imela dvojčke.....user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 478
19.8.2008 16:40:41   
sobra
Jernejav čestitke user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image !

joob ti pa počivaj, vse bo v redu boš videla.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 479
19.8.2008 17:13:47   
frutolina
Jernejav čestitam!user posted image user posted image  Dvojna sreča... uuuau user posted image  Sigurno bosta punčka in fantek user posted image user posted image
Joob drži se, vse bo v najlepšem redu,boš vidla!!

< Sporočilo je popravil frutolina -- 19.8.2008 17:14:24 >

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 480
19.8.2008 17:46:14   
Joob
Hvala sončice!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 481
19.8.2008 18:21:33   
sonček85
joob.nikar ne bodi črnogleda in počivaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 482
19.8.2008 18:33:17   
Anonimen

Pozdravljene!
No pri meni so se tudi že pričele slabosti. Pa sem mislila, da bo v drugo kaj bolje..pa bruhanje mi tud tokrat ne uide.

Čestitke vsem novim user posted image !!user posted image user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
19.8.2008 19:22:11   
jernejav
A  še kateri meso oz že sam vonj po njem in salamah dvigne želodec....meni tako smrdi, samo nekdo pa mora kuhat kosila............

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
19.8.2008 19:51:06   
detelja
jernejev čestitke...ja, moja prijateljica je imela isti problem glede mesa...

joob drži se, uspelo nam bo...ne vem, če to že veš oz. če te je gin. opozorila...meni je rekla, da se lahko sam na hitro stuširam pod mlačno vodo pa samo intimno milo naj uporabljam...

mene pa tako glava boli, mislim, da je migrena, ker mi gre vse na živce, vsak hrup, svetloba,....ne vem kaj naj naredim, da bo pomagalo,...

lepo se imejte pupe pa pazite na pikice

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 485
19.8.2008 19:57:00   
L & L
Lep pozdravček še iz moje strani.
Najprej vsem ki morate počivati želim da bi se vse srečno končalo.
Tebi Jernejev pa user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image user posted image .
Joj meni je blo dva dni tok labo da tut žvet nisem mogla blek, no dones zjutraj v službi sem komej pregurala do 10 ko smo meli malco, me je tok želodec bolel da nisem upala nič pojest, pol sem pa vseen pol sendviča in kot magično sem se počutla kot rožca, zgleda da sem mela tok prazen želodec da je blo komaj za zdržat, no zdej sem pa vredu, skos po malo neki malcam sem kul.

Joj ene ste mele že preglede jest pa sploh še ne vem kdaj ga bom imela user posted image upam da takoj ko pride g iz dopusta.

Kam greste, če sploh na Nuhalno, jest bom šla najbrš v Domžale, no ja bomo še vidli če bo vse vredu.

Upajmo na najboljše, kaj ne.

No en lep pozdravček od mene se še kaj tipkamo.

Čau bau.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 486
19.8.2008 20:03:26   
sonček85
slabosti so nas duh in ja navadimo se nanje ,saj smo vesele ker smo nosečke.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.8.2008 20:14:05   
april09
ne vem, če to že veš oz. če te je gin. opozorila...meni je rekla, da se lahko sam na hitro stuširam pod mlačno vodo pa samo intimno milo naj uporabljam...

zakaj? meni se tole zdi bolj tko.. ker ne vidim povezave - OK ne smes se kopat v vroci vodi oz v takem primeru sploh, ampak da naj bi se nekaj na hitrco tusiral in samo z intimnim milom mi je pa user posted image

soncek85 - bos pol zacela jamrat, k (ce) ti bo ornk slabo user posted image  Ja, saj vse vemo zakaj nam je slabo, ampak lustno pa ni user posted image

Jaz sem glede slabosti ze dva dni micn bolje, ampak v ustih pa skoz una redka slina brez okusa, kar nekaj. Bo ze boljs user posted image

Glede hrane pa je edino kava - tista ta druga popoldne, da je ne pijem tko kot prej.Ostalo mi se pase normalno oz nimam nekih posebnih zelja. Hmmmce mal bolj razmislim - nimam zelje po cokoladi user posted image  cudno user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.8.2008 21:04:39   
aljab
Živijo punce!

Najprej ČESTITKE jernejav!!! Bravo!!

Detelja in Joob jaz mam iste težave...najprej sem imala 1 teden blago vgnezditveno, zdaj pa mam vsake 3 dni kak rjavkast izcedek. Pa kar precej krčev. No pa itak sem čist fuč. Isto kot prvič mi je začelo v 7. tednu bit full slabo, pa vse mi smrdi in skoz bi spala.

jutri tud jaz kličem G. Bomo videli kaj bo rekla. No pa slabost se stopnjuje, tko da upam, da je vse ok.

April jaz normalno dvigujem malo, se pa tud meni velikokrat ne da ukvarjat...pa mam fullll slabo vest. Pa ati je prevzel kopanje, sprehode popoldan.....Še vedno jo pa dojim enkrat dnevno, kar bom tud počas morala ukinit.

Nič punce mejte se lepo!!!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 489
19.8.2008 21:27:41   
Joob
Joj pa ne, sej nisem črnogleda...itak nimam nobeega vpliva na nosečnost...delam ne, sem doma "gospodinja"user posted image ,ampak ker sem trueutno sama,moj je na pripravah, itak cele dneve saaamo ležim. Tko, da itak, kar bo bo, treba se bo sprijazniti tako ali drugače, sem pa pripravljena na vse...tokrat se mogoče še malo bolj občutljiva na te ginekologe in želim za svoj denar max (zdej sem bla pri privat G, ker je moja na dopustu), in sprašujem na dooolgo in široko, tko, da ...sej bo.user posted image

Ne, glede tuširanja pa prvič slišim, itak pa se nikoli ne cmarim pod tušem, ker imam tok občutljivo in suho kožo, da se res na hitro namilim, sperem in evo me že izpod tuša.user posted image

Pupe???? Nooočkouser posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 490
19.8.2008 21:43:56   
Artičoka
Jaz sem čist fuč - me je Izak (naš mali) izžel kot cunja. Skočim samo še pod tuš, pa v mižule.

Joob - držim pesti, mislim nate - vse bo ok! user posted image

Glede tuširanja pa - halo? Ja, najboljš, da se niti ne umivamo več no... Jaz ne mislim komplicirat - če je s pikico vse ok, potem lahko delam prevale in salte, pa bo ok, če pa ni, pa nič ne pomaga - mati narava naredi svoje. Mogoče se sliši kruto, ampak tako je. Jasno, da si bolj kot vse na svetu želim, da bom to malo pikico stisnila k sebi, a na določene stvari pač ne moremo vplivati...

Glede hrane - kak dan bi jedla in jedla in jedla, spet drugi dan komaj kaj spravim vase user posted image  

nič, grem spat - jutri me čaka naporen dan v službi...

Nočko!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 491
19.8.2008 21:44:35   
Cveta28
meso je postala moja nepogrešljiva hrana ampak sama priprava mi je pa bljak user posted image nasplošno mi vse vonjave iz kuhinje smrdijo, hrana pa na srečo ne...razen paštete.

špikanje je bilo danes prav moteče, ker nisem vedla ali naj sedim, se uležem, grem na Wc itd upam, da se moj mali kodrček zabava, ko mi nagaja...se je čisto po velikemu kodru vrgel user posted image

delo, energija dokler ne napišem seminarja in naredim izpita v septembru, vse popoldneve preždim pred računalnikom in veselo tipkam in se učim. Zato bo tudi dopust zeloooo delovne narave.

moje kaprice komu povedat za user posted image presegajo že vse meje. Vsak dan si izmmislim kaj novega. No ja, do petka pa sta itak samo še sreda in čet.

Nočko

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 492
19.8.2008 22:40:34   
MAJLANA
Pozdravljene aprilčice!

tudi jaz prosim, če me dodate na seznam. Rok imam po mojih izračunih 17.4. , prvi pregled pa 8.9. (in že zelooo nestrpno čakam)user posted image .

Kot sem uspela danes prebrati, se ukvarjate s podobnimi vprašanji kot jaz. Kdaj povedati? Ali je vse OK?...:)
Se zdi kot da ti tedni zelo počasi minevajo.

Počutim se sicer ok, malo utrujeno in proti popoldnevu in zvečer mi je malce slabo. Trebuh pa full napet.

Lepo počutje vsem in se še kaj oglaism.

Držimo pesti!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 493
19.8.2008 22:58:27   
Anonimen
Ja mene tud zanima kdaj ste oz. boste povedale drugim?

nočko
Anonimnauser posted image

(odgovor članu MAJLANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
20.8.2008 7:02:36   
*Junona*
Dobro jutro aprilčice!

Kaj ve ste take zaspanke, da še nobene ni?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, kje si?user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.8.2008 7:19:04   
sonček85
evo mene.ja kako si junonca:a se nam boš pridružila ali samo navijaš za nas.upam da prideš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bova skupaj kot sva se domenile da bova v bolnici skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj pridiuser posted image

a mi sporočiš kodo na ZS.

LP

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.8.2008 8:52:32   
Cveta28
user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09       ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica(28.let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)           14.08      ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08      ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08      ?
10.04      Cveta28 (28.let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         20.08      ?
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09      ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)               ?           ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08     ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA                  (št.user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      Nea_teja_(33.let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29.let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      majlama                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25.let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23.let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)         ?           ?
xx. 04      sobra(27.let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                ?          ?

TRENUTNO NAS JE: 35  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 497
20.8.2008 9:29:30   
detelja
ojla pupe...mene je včeraj tako glava bolela, da sem mislila, da bom umrla...no potem proti večeru je bilo boljše, danes (moram potrkat) več ne boli mi je pa strašno slabo...pa mislim, da je kriv ospen 1000, ker ga kar na prazen želodec jemljem...kaj naj naredim, če pa ne morem nič jesti...kg mi grejo kar dol...izcedek danes nimam in upam, da ga več ne bo...mogoče pa mi je počila kakašna žilica...joj, srčno upam, da bom aprila mamica...

glede tuširanja z mlačno vodo pa mi je svetovala zaradi glivic...

joj, komaj čakam da bo 28. da gremo na UZ...

drugače kako ste kaj?

lep dan uživajte pazite nase in na pikice

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.8.2008 9:46:17   
BrinaBA

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09       ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica(28.let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)           14.08      ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08      ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08      ?
10.04      Cveta28 (28.let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         20.08      ?
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09      ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)               ?           ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08     ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA(32.let)     (št.user posted image 3, št. user posted image 2)          5.9.2008    ?
17.04      Nea_teja_(33.let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29.let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      majlama                  (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25.let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23.let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)         ?           ?
xx. 04      sobra(27.let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                ?          ?

TRENUTNO NAS JE: 35  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.8.2008 9:49:06   
Joob
Jutro,
jst sem ugotovila, da ko mi postane slabo, morm brž nekaj vreči v usta in me slabost potem takoj mine. Po Dabrostonu mi je kul, nobenih slabosti, nič. Imam pa danes ob 11:45 kontrolni UZ.

Detelja, držim pesti.user posted image user posted image
Artičoka, hvala!user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?