|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
19.8.2008 9:08:03   
malaMravljica
Jutro punce,

detelja, joj supeeer, sem vesela zate. Ampak se naprej malo pocivat in pozitivne misli.
Joob, zate pa vse drzimo pesti. Sporoci kako si. Predvsem pa velja tudi tebi, optimisticno naprej!

Zame pa tudi drzite pesti  prosim. Ob 10.50 imam pregled pri ginekologu. Imam novega, ga ne poznam, pa pravijo punce, da je res fajn. Jaz pa se nikoli niti nisem imela moskega ginekologa. Ko sem se narocila, sem rekla sestri, da rabim novega ginekologa in da sem noseca, ona je pa pol ponovila in mislite, da ste noseca. Danes ne bom vedela niti kaj ga morem vprasati. Upam, da bo on bolj zgovoren.  Da bi le bilo vse ok.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
19.8.2008 10:02:19   
Joob
Juuutro,

no jst sem iz pregleda in je vse tako kot mora biti, pravi, da se take mini krvavitve dostikrat zgodijo, vendar da včasih ne pomenijo nič slabega...aja, pa plodku bije že srčekuser posted image user posted image . Tako, sedaj pa lahko v miru spijem eno brezkofeinsko belo kavo, ker mi je bilo zjutri tako slabo in ker živci naredijo svoje, nisem mogla tudi soka do konca spit.

Detelja, celo noč sem mislila nate in bom tudi še naprej te imela v mislih in stiskala pesti, da bo vse uredu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
19.8.2008 10:06:35   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja to smo pa nosečnice.in kako je sedaj s kolenom od male?

Koleno je zaenkrat ok in upam da bo tko tudi ostalo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 453
19.8.2008 10:38:23   
april09
user posted image user posted image user posted image  Joob in pikica!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 454
19.8.2008 10:48:07   
Nea_teja_
joob user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 455
19.8.2008 10:49:18   
Joob
Hvala pupe!user posted image

Zdej pa stiskajmo pestke že za Deteljo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 456
19.8.2008 11:21:01   
detelja
Joob ful sem vesela zate...nam sicer še ne bije srček, upam pa da nam bo v čet. 28., drugače pa ležim mislim pozitivno kolikor se le da,...res hvala vsem vam katere mislite na naju z pikico in stiskate pesti...tko joškice ful fajn bolijo kar je tudi dober znak in upam, da bo dalje tako oz. mora bit...

malaMravljica javi kako je bilo na pregledu...

lepo se imejte pa uživajte na sončku...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 457
19.8.2008 12:11:10   
*Mišika*
jOOB super da si slišala srčka. jst mam jutr pregled in tud močno upam da ga bom. user posted image user posted image user posted image

Detelja - upam da se bo vse dober končal in da ti izcedki ne pomenjo nč slabega.

men pa že dva dni nč slabo, mam ful bl občutljive prsi in dons me boli v spodnjem delu trebuha, tko skoz po mal. sj to je normalen a ne? kokr sem brala naj bi blo špikanje normalno v nosečnosti.

no komj čakam jutr za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 458
19.8.2008 13:16:48   
malaMravljica
no, moje porocilo s prvega pregleda gre takole:

Moj ginekolog je en prijazen gospod srednjih let, hehe. Najprej me je malo povprasal kako je bilo do sedaj, pa povedala sem o tabletkah in sedaj o folni, povedala prvi dan zadnje m. in je izracunal datum ;-)  magicen datum, ki ga cakamo pri nas je 15.april 2009 !! Super!  Aja, pa reku je, da je to okvirni datum, da je lahko pol tud 1. april al pa 25. april.
Potem pa kratek pregled, je rekel, da bo samo preveril, ce drzi kar pravim jaz, da sem noseca. Saj niti ne poznam aparatur tam in kar ni bilo cisto pomembno mi je seveda slo iz glave ven, mislim pa, da mi je naredil ultrazvok oz. z eno zadevo mi je sel v noznico in pol sem na ekranu videla kaj je v mojem trebuhu :-)) ja ena majhna user posted image   je notri.  rekel je, da ornk pregled narediva drugic. Hotel me je anrocit ze drugi teden, pa me takrat ni in imam seda ornk pregled 2. septembra, spet dopoldan. In se nekaj, dobila sem prvo slikco nase pikice iz trebuscka.

Nadaljevanje pa takole, s tisto slikco sem pol sla proti avtu in pomislila, da moram nasemu bejbiju to shranit, zato sem sla v Müllerja in hotela kupit dnevnik za dojencka, tisto knjigo ko starsi notri pisejo. nisem nasla, pa guzva je bla, sem rekla drugic, ko bo vec casa. In pol sem do avta nazaj morala mimo trgovine Benetton, ki imajo neke zakljucne popuste in sem pomislila, da bi mu pa kupila prvo oblacilce, jah pa nimajo stvari za dojencke. Sreca, nisem potem nic zapravljala in me to se vse caka. Tisti dnevnik bom pa definitivno kupila, da napisem notri kdaj sva izvedela, slikce iz trebuscka in take zadeve, se mi zdi zanimivo branje za kasneje.

Tako, toliko od mene. Sicer pa me veseli, da ste druge vse ok. Lahko bi se me nosecke kar nekako zmenile, da te aprilcke vse prifuramo do aprila. Ste za to?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
19.8.2008 13:20:05   
mala čebelica
ojla.user posted image vsem novimuser posted image . tudi jaz sem imela nekaj dni nazaj rjav izcedek in sm kr odvihrala do G pa mi je naredil UZ in je k sreči vse v redu.vidla in slišala sem lahkouser posted image  moje pikice.držim pesti za vse,da se dobro izteče user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
19.8.2008 13:31:48   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a me sprejmete medse.danes sem zagledla plus

moja prva nosečnost,stara sem 23

sonček čestitam, sem res vesela da si končno zagledala svoj +   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.8.2008 13:41:12   
Cveta28
Lahko bi se me nosecke kar nekako zmenile, da te aprilcke vse prifuramo do aprila. Ste za to?

JAZ SEM ZA user posted image user posted image user posted image

Drugače mi je pa ful lepo brati vaše zgodbice in sem vesela, da je vse OK. Boš videla deteljica tudi ti boš z nami do konca zdržala user posted image
Moram priznati, da že kar nestrpno pričakujem petek in moj prvi pregled. Upam, da bo user posted image že viden in da bom bolj pomirjena odsla na morje. Še prej pa veselo novico zaupati bodočim babicam in dedkom!

Neposredna povezava do sporočila: 462
19.8.2008 13:42:15   
Cveta28
user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09       ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica(28.let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)           14.08      ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08      ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08      ?
10.04      Cveta28 (28.let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         20.08      ?
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09      ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)               ?           ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08     ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA                  (št.user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      Nea_teja_(33.let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29.let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25.let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23.let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)         ?           ?
xx. 04       sobra(27.let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?

TRENUTNO NAS JE: 33  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 463
19.8.2008 14:06:52   
jernejav
HAJ nosečke
Jaz ravno iz pregleda kjer sem zvedela da imam DVOJČKEuser posted image user posted image !
Sem trenutno še v šoku, ampak počasi že dojemam. JUHUHUuser posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 464
19.8.2008 14:12:42   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav
HAJ nosečke
Jaz ravno iz pregleda kjer sem zvedela da imam DVOJČKEuser posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DVOJNO SLAVJE! Tudi jaz bi imela user posted image user posted image tako, da ti iz vsega srca privoščim!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 465
19.8.2008 14:22:36   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav
HAJ nosečke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DVOJNO SLAVJE! Tudi jaz bi imela user posted image user posted image tako, da ti iz vsega srca privoščim!

Braaaavo, joj mam kar kurjo polt, ko sem prebrala, da boste imeli dvojčke...ful leeepo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 466
19.8.2008 14:25:00   
Artičoka
Joob čestitke in hura za pikico - vse bo ok, boš videla! user posted image

malaMravljica čestitke za pregled - za šoping bo pa še dovolj časa - bomo po mojem vse prave zapravljivke user posted image
jernejav waaaaa, to je pa res šok - naaaajlepši šok! user posted image user posted image

Moje slabosti so se (končno!) umirile in wc školjka ni več moja najboljša prijateljica - no, malo se druživa še zjutraj, a ni sile, da bi se razvilo v tesnejše prijateljstvo user posted image Še teden dni do pregleda - se mi že malo meša in ne smem preveč razmišljati o tem. Želim si le, da mi nekdo zagotovi, da bo vse ok, pa bom končno malo lažje zadihala.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 467
19.8.2008 14:27:24   
zupancdam
ZDRAVO PUNCE IN VSE NOSEČKE. NE VEM ČE SEM NA TA PRAVI TEMI, TUDI JAZ SEM DANES NAREDILA TEST IN JEuser posted image .
ZADNJO user posted image  SEM IMELA 7.7. SE PRAVI DA SMO TO NA MORJU NAREDILI. SICER ŠE NISEM ŠLA NA PREGLED AMPAK PO IZRAČUNU SEM TUDI JAZ MENDA APRILČICA.
JENEJJAV, ČESTITAM ZA DVOJČKE, TO JE RES LEPO. UPAM, DA SEM TUDI JAZ ENA IZMED VAS IN DA SI BOMO DELILE SVOJE MISLI, OBČUTKE, TEGOBE ITD. LEPO VAS POZDRAVLJAM!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

Neposredna povezava do sporočila: 468
19.8.2008 14:28:12   
Cveta28
joob, saj si razumela, da četitke gredo le jernejav in ne meni. Da pa so le moje želje.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
19.8.2008 15:07:00   
Cveta28
zupancdam user posted image user posted image user posted image definitivno sodiš med aprilčice 09!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 470
19.8.2008 15:12:00   
Joob
sem rezumela sem user posted image .

Zdele ko sem šla na wc, je bla spet obarvana sluz, porkaduš, kaj je zdej to???user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 471
19.8.2008 15:38:15   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Joob
Zdele ko sem šla na wc, je bla spet obarvana sluz, porkaduš, kaj je zdej to???user posted image

Pomiri se in pojdi počivat. Svetujem pa ti, da pokličeš G ali pa pojdni na urgenco, da ti dajo kakšne tablete proti ss. Me čudi, da jih že danes nisi dobila. Pa veliko user posted image in samih lepih misli, a prav.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 472
19.8.2008 15:42:39   
malaMravljica
Jernejav user posted image user posted image user posted image user posted image   ja suuuuuuper! CESTITKE!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 473
19.8.2008 15:43:27   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Sicer pa me veseli, da ste druge vse ok. Lahko bi se me nosecke kar nekako zmenile, da te aprilcke vse prifuramo do aprila. Ste za to?

malaMravljica, definitivno sem za to! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 474
19.8.2008 15:47:17   
malcekvita
moja prijateljica je zdravnica in mi je rekla, da so sluzi od prozorne, rjavkaste, rumenkaste... lahko čisto normalen pojav. ..
zato ne bodi črnogleda, pokliči zdravnika, vprašaj, kaj je za narest, drugače pa preventivno malo počivaj.
držimo pesti, da bo vse v redu user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?