malaMravljica
|
no, moje porocilo s prvega pregleda gre takole: Moj ginekolog je en prijazen gospod srednjih let, hehe. Najprej me je malo povprasal kako je bilo do sedaj, pa povedala sem o tabletkah in sedaj o folni, povedala prvi dan zadnje m. in je izracunal datum ;-) magicen datum, ki ga cakamo pri nas je 15.april 2009 !! Super! Aja, pa reku je, da je to okvirni datum, da je lahko pol tud 1. april al pa 25. april. Potem pa kratek pregled, je rekel, da bo samo preveril, ce drzi kar pravim jaz, da sem noseca. Saj niti ne poznam aparatur tam in kar ni bilo cisto pomembno mi je seveda slo iz glave ven, mislim pa, da mi je naredil ultrazvok oz. z eno zadevo mi je sel v noznico in pol sem na ekranu videla kaj je v mojem trebuhu :-)) ja ena majhna je notri. rekel je, da ornk pregled narediva drugic. Hotel me je anrocit ze drugi teden, pa me takrat ni in imam seda ornk pregled 2. septembra, spet dopoldan. In se nekaj, dobila sem prvo slikco nase pikice iz trebuscka. Nadaljevanje pa takole, s tisto slikco sem pol sla proti avtu in pomislila, da moram nasemu bejbiju to shranit, zato sem sla v Müllerja in hotela kupit dnevnik za dojencka, tisto knjigo ko starsi notri pisejo. nisem nasla, pa guzva je bla, sem rekla drugic, ko bo vec casa. In pol sem do avta nazaj morala mimo trgovine Benetton, ki imajo neke zakljucne popuste in sem pomislila, da bi mu pa kupila prvo oblacilce, jah pa nimajo stvari za dojencke. Sreca, nisem potem nic zapravljala in me to se vse caka. Tisti dnevnik bom pa definitivno kupila, da napisem notri kdaj sva izvedela, slikce iz trebuscka in take zadeve, se mi zdi zanimivo branje za kasneje. Tako, toliko od mene. Sicer pa me veseli, da ste druge vse ok. Lahko bi se me nosecke kar nekako zmenile, da te aprilcke vse prifuramo do aprila. Ste za to?
|