zupancdam
|
Pozdravljene, sem zbrala toliko moči, da nekaj napišem. Madonca ste pridne čvekice, komaj vas berem vsake toliko časa. Najprej dobrodošle vse nove nosečke, posebej tiste z dvojčki!!! Kok je men to lepo. Ko sem prvič bila noseča sta bila dvojčka, ampak žal..... Držim pesti, da bo vse uredu! Narcisa, pozdravljena. No, vsaj ena, ko bo tudi rodila v Trbovljah. Tudi jaz se prvič tam rodila leta 2007, januarja in bom sedaj tudi. Dugače pa nisem iz Zasavje ampak iz Vranskega. Imam gin. v Trbovljah. Joj, sem zdele prebrala, 100 nas je že, pa si ja mal nor, vau! To bo pa otročkov aprila, jupi. No, vsaj to kar tule preberem me spravi malo v dobro voljo, drugače sem čist aut. Prosila bi samo, če mi lahko katera pove, svetuje, ali se lahko med nosečnostjo v 2 trimesečju jemlje kakšen antibiotik, tab. za bolečine, ker jaz ne morem več tega prenašat, se bojim večera, ker celo noč bedim. Sem mislila da je porod nekaj najhujšega, ampak je tole še hujše. Se lahko uporablja kakšno mazilo, men je vse to zd. odsvetovala. ne gin. ampak osebna zdravnica. Mislim, grem k zdravniku, pa mi zd. reče da sem se zelo prehladila, celo levo stran telesa, pa mi da samo lekadol. Še vode nisem dala ko me ledvice tako bolijo. Ne bom vas več utrujala s tem, če katera kaj ve naj napiše o teh zdravilih, ker se moram pozdravit, že zaradi moje hčerke, ki me potrebuje, ne da gleda mamo kako joka cele dneve, pa jamra. Bodite še naprej pridne čvekice.