detelja -> RE: Aprilčice 2009 (17.8.2008 20:09:57)
|
Joob, mal se pomiri...mene je v prvi nosečnosti tko špikalo malo levo malo deso, da včasih sploh nisem mogla hodit..pa je gin. rekla, da je to čist normalno in da mi (mislim, da je bilo na d.str.) to špikanje in bolečine povzroča neko rumeno telesce....sedaj me tudi non stop neki špika...mislim, da če bi imela IMN bi imela dosti več težav kot pa samo špikanje....gin.je rekla,da je to špikanje lahko prisotno celo nosečnost, ni pa nujno... malaMravljica tudi jaz sem taka, da bi skoz neki jedla...če sem lačna mi je malo slabo...pa sladkarije...joj kako pašejo...prejšnji teden sem dobila malo izcedka (rumeni, beli, prozoren kakor kdaj) pa sem šla v lekarno pa mi je rekla, da se sladkarijam moram odpovedat, da naj pijem probiotični jogur, ker so sladkarije hrana za glivice, to sicer že vem, ker mi to gin. govori že leta in leta... komaj čakam, da grem jutri popoldan na pregled in upam, da bo vse ok...mal me je strah zaradi že ene neuspešne nosečnosti...sicer pa sedaj bo vse ok z našo malo pikico, katero imam tako zeeeeelllloooo rada.... lepo se imejte, lep večer
|
|
|
|