april09 -> RE: Aprilčice 2009 (13.8.2008 15:19:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Punce, jaz sem danes izvedela še eno lepo novičko...moja sestrična je tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ! Kakšen nož v hrbet! In razočaranje. Zakaj? Ker se deklica nahaja že v 5. mesecu in je bila do sedaj čisto tiho. Nisem si mislila, da mi bo lastna sestrična (s katero sva do sedaj imeli zelo dober odnos) prikrivala tako lepo novico. Malce sem jezna in žalostna. Vidim, da se ljudje čez leta spreminjamo in da se moram počasi navaditi, da vse izvem zadnja. Daj ne tkole. Ima ze svoje razloge, zakaj tako. Jaz sem prejsnjic tudi sele po morfologiji povedala vecini. Ker me je bilo strah, da bo sla kaj narobe zaradi prvic. kaj pa ves, kaj je dala skoz. Kaj pa ce je imela amniocintezo, pa so cakali rezultate, kaj pa ce ... Kakorkoli - njena stvar je kdaj pove in mislim, da nimas pravice bit nic uzaljena. Ah to smo samo zenske sposobne tok komplicirat. Pri meni je bilo tudi kar nekaj ljudi z dolgimi nosovi, pa kaj naj. Sama sem custila, da pac ne zmorem povedat. Mislim, d tisti, ki pove tako pozno, ze ima razlog. Ki ga pa morda tudi ne bos izvedela. Probaj jo raje razumet in se ne hudi nanjo. Zdaj se lahko skupaj veselita pikic, ki prihajata. :)
|
|
|
|