|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
8.11.2008 21:23:49   
zupancdam
O nikjer nobene, že vse spančakte? Ko ste nekaj o grozljivkah pisale, jaz jih tudi ful rada gledam. Pred parim dnem sem šla ob pol 10h zvečer gledat eno grozljivko o nekih hanibalih v gozdu in me je prvič blo strah zaspat, ker imam tako čudne sanje, na srečo se mi ni nič groznega sanjalo.
Grem jaz zdej mal pred tv. Sonček, ti se mi pa jutri javi na msn-ju, da ti nekaj povem o najinem vozičku, danes te ni več gor. Lahko noč vsem!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.11.2008 21:54:02   
*Junona*
Kam ste vse zgasnale?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
9.11.2008 8:03:11   
sonček85
Jutro Dini:
No naj vam zaželim lepo Martinovo nedeljo in da bi se pokazal sonček.

Lep dan sedaj pa šibam jest potem pa počas na praznovanje rd in Martinauser posted image user posted image user posted image user posted image
JUNONA:unega o majčkah ,k sva se pogovarjale.
Zupancdam
:joj kaj pa vem kaj bom gor ,ker okol 10.00 grem od doma in ne vem kdaj bom doma.Če danes ne pa jutri 100%Lahko mi pa pišeš na zs(piše pod mojim besedilomZ.S.,EMAIL,ALBUM ,KONTAKT )IN KLIKNI ZS PA MI LAHKO NAPIŠEŠali pa kr na msn in ko bom vklopla mi bo pisalo.Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
9.11.2008 8:42:44   
Pat74
Lepo nedeljsko jutro vsem in pozdravljena nova aprilčica!

Plenice: ja, mi smo pri prvi tudi najprej imeli bombažne plenice, ker so bolj ekološke itd., pa smo zdržali samo 14 dni, ker če imaš zelo zahtevnega user posted image , ki ga neprestano mučijo krči, nič ne spiš, to sploh ne pride v poštev - razen, če imaš pri roki gospodinjsko pomočnico ali svojo mamo, ki pere namesto tebe. Tako je to bila bolj pobožna želja. Potem pa smo poskusili z različnimi plenicami za enkratno uporabo in so se najbolj obnesle pamperske, kupljene v mullerju, na kar nekaj drugih, ki smo jih prav tako poskusili (dm, lumpi itd. pa je tamala razvila kožno alergijo, pa tudi s prepuščanjem smo imeli težave, saj ji je drekec vedno stekel po hrbtu). Sicer naj pa vsaka poskusi, ba bo hitro ugotovila, kaj se ji najbolj obnese. Tudi računica med pranjem, elektriko, praškom in plenicami za enkratno uporabo se ne obnese, da časa sploh ne omenjam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
9.11.2008 9:07:38   
Miška2006
Jutro vsem aprilčicam.

Končno smo se tudi mi primorci zbudili v lepem sončnem a mrzlem jutru. Želim vsem tudi lep sonček na to prekrasno martinovo nedeljo.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
9.11.2008 9:15:56   
BrinaBA
Dobro jutro!

Evo, trije dnevi od amnio so mimo, počutim se v redu, otroke imam na štajerskem pri babi, mož je šel na jadranje, jaz pa imam MIR user posted image  (kako paše, zadnjih nekaj let je to res luksus).

Plenice - ve kar probajte bombažne - nekaterim pa res uspe user posted image , vendar je na žalost pri večini tako, kot je napisala Pat74. Vglavnem, da boste zadovoljne... jaz si pri tretjem vsekakor ne mislim delat dodatnega dela, ker vem kako to izgleda user posted image . Drugače pa sem kupovala na začetku Fixies, ki so bile res malo dražje, so pa za novorojenčke (sploh take rojene prezgodaj) najbolj mehke in udobne; potem pa sem šla na plenice DM (včasih so imeli boljšega proizvajalca - ta mi pa ni všeč), sedaj pa uporabljamo ali Muller ali Pampers - oboje so v redu.

zredila sem se za 2,5 kg, kar je v redu, samo na žalost user posted image sem štartala z 4 kg preveč, tako da imam sedaj toliko kg kot v prejšnih nosečnostih pri 24t (to pa je še dolga). Trebušček pa imam tudi kot da sem v 24t.

Dobila sem AS in je super... sicer pa že tudi brcike čutim od 13t, zadnji teden pa bolj intenzivno..user posted image

lep dan!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
9.11.2008 9:30:22   
april09
Helou,
pri nas je gos tudi nasoljena in namajaronana user posted image  

Plenice - podpis pod BrinaBA in PAt.. NAj vsaka sproba.. Jaz sem tud prej razmisljala v tej smeri, pa je moj bil odlocno proti. Ker pac nisem bila nek zagovornik tega, se pol nisem vec s tem ukvarjala. Ampak sem potem velikokrat ugotovila, da je plenica za enkratno uporabo res nekaj enostavnega - si ne predstvljam pol tega s pralnimi  nekje zunaj, na izletu,... itak, da se da, tu ni dvoma, ampak zakaj ce mi ni treba. Ja vcasih ga tud cez komot ni.. Pa se pac tist cajt, k bi se s plenicami ukvarjala, raje s ta malo. Pac vsak po svoje. Mi imamo zdaj Mullerjeve in so super. pred letom in pol niso bile pol tok dobre, so jih izboljsali. Za zacetek pa bomo zelo verjetno imeli Pampers newbaby imajo eno tako super vpojno mrezico, ki je pri srckah pri dojenju marsikdaj zelo pomembna. user posted image

Malcekvita - kje si pa oblekice nasla user posted image  Jaz bi tuuud :) Bravo za dober nakup user posted image  user posted image  Se splaca a ne...

Pridne bodte pa uzivajte v martinovih dobrotah user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
9.11.2008 10:52:40   
*Junona*
Helouuuuser posted image

Js sem tukaj naročila 2 majici. Na eno sem dala napisat Pridem aprila, na drugo pa Pssst počivam. Izbrala sem oprijet kroj. Eno majico v rdeči in eno v temno/svetlo modri barvi. V torek bo 3 tedne od naročila, upam, da kmalu dobim.
   http://www.majice-darila.si/unikatne-tekst-zelji-c-11_42.php
Sonček, sem kar sem pripopala. Uživaj na zabaviuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 9.11.2008 10:53:11 >

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
9.11.2008 11:14:24   
malcekvita
ojla,
danes je pa lep dan user posted image .
 April09 oblekice sem našla v tistem kotičku, ki si ga priporočila, Premaman. So ble po 10 eur, sem jih dala takoj malo skrajšat, da jih bom lahko nosila čez hlače user posted image . Moj trebušček v teh oblačilih zgleda fantastično user posted image . Ja ful se splača user posted image . Če še kdaj naletiš na kaj takega, prosim sporoči user posted image

Včeraj sva šla z dragim na pohištveni sejem, ker trenutno opremljamo stanovanje. Moram rečt, da sva bila malo razočarana. Predstavniki na tistih štantih služijo predvsem kot lepotni dodatek k tistim predstavljenim eksponatom, ko pa vprašaš kaj konkretnega, pa vidiš, da ima isto pojma kot ti sam... user posted image  no ja, sej najbrž ni bilo glih na vseh štantih isto, midva sva se ustavljala samo pri tistih, ki so za naju trenutno najbolj aktualni.

Ok, lepo nedeljo vsem user posted image  in vašim dragim

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
9.11.2008 11:35:14   
copka
Vem, da je s pralnimi plenicami ful dela in kapo dol pred tistimi, ki se tega posluzujejo. Jaz sem imela bolj v mislih ekoloske plenice za enkrtano uporabo. Ena kolegica jih ima in je rekla, da vcasih prepuscajo, ampak to se verjetno zgodi pri vsaki plenici, sploh ce otrok veliko lula oz im drisko.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
9.11.2008 11:43:54   
april09
Malcekvita - no morda pa picim nazaj se enkrat precekirat user posted image  Ja ful se splaca user posted image  mi2 sva bila tud cveraj na pohistvenem sejmi in odsla z enakimi vtisi.. user posted image

Ekoplenice - se nisem sprobala... Tudi muller jih ima molotex al nekaj podobnega. Morda za pogledat - spustijo pa vse, morda kaksne manjkrat ampak ce je veliko lulanja ali ornk sracka, prid pri vseh cez .. tko pac je user posted image

Pri nas tkoooo disi goska.. zdaj sem dala se zelje zraven pect .. huraaaa...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
9.11.2008 16:55:31   
rea27
oj, martinovalke...

moram vam malo potožit..že od včeraj me neki ščipa in vrta in boli v želodcu..Bedak jaz sem si včeraj kupila en košček tortice, ki očitno name ni naredila nekega hudega vtisa - bolj pritisk. Nič nisem spala, ker mi je bilo tako slabo, da sem samo sedela v postelji in čakala da mine. Pa seveda prepričevala sem se, da nisem bruhala..to je fuj, bljak...no in po celonočnem driskanju in jamranju je vse to sledilo še zjutraj in praktično skozi cel dan...noro..kako me boli želodec..sicer sem malo pomislila na te viroze ki zdej krožijo v naših koncih....noro...najedla sem se oglja tako da mislim, da bo zdaj vsaj za prenašat.Jutri pa naravnost v lab dat kri in vodo pa naj povejo kaj hudiča je blo v torti..pol jim grem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

toliko od mene..ki nisem čisto nič praznična..sem šla že kilo in še mal dol....hmmm...

dijo, pa uživajte v dobrotah še v mojem imenu!!!!
dijo

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
9.11.2008 17:11:13   
sonček85
oo hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
9.11.2008 18:58:55   
Tabletka dOr
Živijo,

jaz sem tudi Aprilčica. Prosim, če še mene dodate na seznam (PD 17.4.09).
Z veseljem se udeležim tudi srečanja Aprilčic v Ljubljani. Sonček85 super se mi zdi, da urejaš tole stran user posted image  Hvala.
Mimogrede, ali ima še katera težave s kakšnimi izpuščaji? Jaz jih prej nikoli nisem imela, zdaj imam pa neke rdeče lise. Pa tudi zdravnica ne ve, kaj bi to bilo. Se bojim tudi mazati s Aflodermom, ker kao ni priporočjivo za user posted image .
Ampak občasno me precj srbiuser posted image

Lep konec tedna vsem

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
9.11.2008 20:21:35   
anca
Pozdravljena nova nosečka!user posted image user posted image

Kje pa imaš te lise? Opiši, pa bomo videli, kakšno diagnozo ti bomo daleuser posted image
Jaz vem sigurno tisti modri zdravstveni leksikon na pamet, ker me je to v srednji šoli ful zanimalo.

Rea - to pa ni ravno najlepše martinovanje.. uh.

Mh, pa je spet konec vikenda.. Upam da ste si nabrale energije za službo, jaz si je nisemuser posted image .. Smo imeli skoz gužvo, včeraj rojstni dan pri stricu, pa obiski... čez pol ure pridejo še zadnji.. grrrmhgrowwwgh..

Bom v službi počivala od vikenda, se mi zdi..user posted image

Lep teden vsem!!

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.11.2008 20:40:58   
Tabletka dOr
Živijo Anca!

Gre za lisi na ramenih oz. nad prsmi. So pa rdeče barve in so obcasno povecujejo ozioma zmanjsujejo. Ali bi to lahko bila le posledica hormonov? Nekje sem prebrala, da se to lahko zgodi.

Lep začetek tedna vsem 

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.11.2008 23:00:24   
*Junona*
Pozdravljena nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi neke izpuščaje oz. drobne bele mozoljčke nad prsmi. Je tako grdo za videt-grrrr. Po moje ni nič hudega, hormončki nagajajo, vsaj upam.

Nočko vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.11.2008 23:22:42   
angelito
zdravo

jst mam tudi neke spuscaje na trebuhu - ob strani => rdece pikice, ki ful srbijo... sem najprej mislila, da je kaksna alergija na hrano (maline, ki sem jih jedla pred cca. 10 dnevi)... ampak se vedno vztrajajo... sem pa nekje prebrala, da se izpuscaji in lisaji s srbecico v nosecnosti radi pojavijo => baje omili mazae s kremami... jst se kar z bepanthenom... upam, da je kul.... no pomaga pa itak ne kaj dosti...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.11.2008 23:39:19   
angelito
sem zdele hotla dat fotko v album, pa ne znam oz. mi ne dela user posted image ... sem na vse mogoce nacine probavala... prosim za pomoc... ko bo imela kaksna, ki to obvlada, cajt (soncek, junona user posted image )... hvala in lp

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
10.11.2008 7:58:50   
PikaV
Se še jaz mal pofočkam. Trenutno sem v službi, jutri imam AC in me je precej strah - kaj če sem glih jaz tisti en procent ko gre vse narobe? S takšnimi in podobnimi misli se ubadam že par dni. Upam da bo vse uredu. In ko sem živčna samo jem - do zdaj sem pridelala že 7 kg! Ene grejo s +toliko že roditi:?!

100 in ena misel, pa živčki delajo na polno.....

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
10.11.2008 8:17:57   
malcekvita
dobrodošle nove user posted image .
PikaV bomo držali pesti, da boš ti v tisti skupini nosečnic, katerim AC ne pusti nobenih posledic in da bojo dobri rezultati.
Kar se tiče Afloderma, pomoje, če mažeš samo tiste pikice, je to tako majhna površina, da  skoraj ne bi smelo bit težav. Ampak vseeno vprašaj zdravnico za mnenje.
Lepo se imejte, služba kliče user posted image

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
10.11.2008 8:38:06   
Pat74
Pozdravljeni tabletka in pika!

Kot je meni znano, če imate težave s srbečo kožo, je dobro, da vam G odredi test za jetrne encime. Drugač je pa najbrž normalno, da smo zaradi hormonov vse malo pikaste, pa saj bodo najbrž naši user posted image tudi, ko pridejo na svet.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
10.11.2008 8:46:46   
sonček85
Dobro jutro vsem user posted image !!!!
Tableta dor
:najprej lepo dobrodošla in čestitke k user posted image ,pa naj pikica lepo raste.user posted image user posted image user posted image Lahko nam še javiš če že veš spol,koliko otrok že imaš,koliko user posted image je že to ,koliko si stara,kje boš rodila,iz kje sai doma.No seveda vse to če želiš,bomo pa vsakega tvojega posta vesele.

Na seznam sem te že dodala aja pa javi še kdaj imaš rd da te vpišem.
PikaV:jutri bo šlo na AC vse odlično in ne boš ti tisti %-držimo pesti in mislimo nateuser posted image user posted image user posted image
Angelito:greš pod moja ringaraja,moj album,ustvari album,naslov albuma(malo bolj desno klikaj pa se ti črtica pokaže),lokacija napiši disk d in enter(ne klikni išči)klikni na išči slike vna disku,nato pa poišči kje imaš te slike hranjene,in daš začni prenos in to je to
-srečno,če pa ne veš kaj mi pa napiši zs 
nO MI SMO SE VČERAJ IMELI NORO DOBRO NA KOSILU ,SEM SE PRESMEJALA KOT ŽE DOLGO NE ,NABASALA,ENO TAKO DOBRO SADNO REZINO POJEDLA -VSE JE BILO ODLIČNO-NJAMIIIIIIIIIIIIIIIIII(no pa sem pisala z veliko-tepka9
izpuščaji:Potrkam na les ,jaz zaenkrat nisem opazila še ničesar.
kunda
:javi nam kako bo šlo na UZ,pregledu ,a čujemo vesele novičke
user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.11.2008 8:57:39 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4148
10.11.2008 8:52:40   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE 
user posted image miška2006                
(št.2, št 1)             14.11      user posted image GO
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           01.12MF,12.12LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. ? ,št. ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)           19.11

05.04. 
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           25.11MF01.12user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)        
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        11.11.     user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                              Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12        LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF    LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF    MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                           NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št.1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.1)
user posted image Tabletka dOr                 (št. ?,št.  ?)           

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MFuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)
user posted image PikaV                              (št.3,št.1 )            11.11ACuser posted image               

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,    CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)            05.12.MF  PO
user posted image Patrica                           (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                     (št.  
1,št. 0)                             LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)                           LJ
user posted image olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?)       

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image
10.11
kunda
11.11
štorkljica-cht
srečka82
jernejav
janja*
L&L
PikaV -AC

12.11
Copka
Artičoka
nmag

13.11
anchika
ladybird01
RDEČA VRTNICA

14.11
miška2006

Trenutno imamo:

user posted image :9
user posted image :4
user posted image : 74                     

TRENUTNO NAS JE: 87 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
 TUKAJ                             TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.11.2008 8:58:18 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
10.11.2008 8:56:15   
sonček85
SREČANJE NOSEČK APRIL 2009
user posted image

IME                MESTO           LOKACIJA              KDAJ

Sonček85       Celje                  ?                  po novem letu
*Junona*       Celje                  ?                  po novem letu
malcekvita      LJ                       ?                  po novem letu
april09            LJ                      ?                  po novem letu
angelito          LJ                       ?                  po novem letu
olea                LJ                       ?                  po novem letu
rea27             LJ                  JURMAN             po novem letu
pat 74            LJ                       ?                   po novem letu
şobra            SLO                     ?                   po novem letu
Cveta28         LJ                       ?                   po novem letu
Artičoka         KR/LJ                  ?                   po novem letu
nmag              LJ                      ?                   po novem letu
BrinaBa           LJ                      ?                   po novem letu
mišk             CE/LJ                    ?                   po novem letu
zupancdam     CE                     ?                   po novem letu
ZojaB           CE/LJ                    ?                   po novem letu
anca                LJ                      ?                   po novem letu
NenaLena       LJ                      ?                   po novem letu
Tabletka dOR  LJ                      ?                   po novem letu

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?