|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
8.11.2008 13:58:09   
anca
Hvala soncek - bom poskusila, ko bom imela malo časa. najprej se morem sploh slikati

Lahko še mene dodaš na seznam - za srečanje - po novem letu, LJ, za lokacijo mi je pa vseeno.

Pa pri datumu rojstva lahko dodaš tudi letnico 1981.

Hvala! LP!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.11.2008 13:59:04   
anca
ignoriralo mi je vse smajlije na prejšnjem postu!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.11.2008 14:17:14   
Argojuhica
Pozdravljene,
poseg je za mano, počutim se kot v transu, vendar se zavedam, da bom s časom zopet pridobila moč in energijo. Ne bi vas rada vznemirjala s svojo štorijo, samo povedala bi vam, da se čuvajte, na pregledih sprašujte in pri vsaki "nenormalni" spremembi takoj ukrepate.
Danes bi bila noseča 12t, pred tremi dnevi se je pojavil rjavkast izcedek, ki se je na žalost končal s krvavitvijo. Dežurna G je ugotovila, da se plodek ne razvija in utripa ni bilo zaznati. Naslednji dan, natančneje včeraj so mi opravili abrazijo.
Sicer sem spadala k majčičam. Na vašo stran sem pa prišla  po nasvet, ker se mi je zdelo, da ste že dale te tedne skozi in če je katera uzmed vas imela podobne težave. No, nekako sem si mislila, da je ta izcedek normalen pojav, samo potrditve sem iskala. Na žalost sem se motila, opozarjal je nevarnost.
Z vašimi mnenji, vzpodbudami sem te težke trenutke lažje premagovala in iskreno se vam zahvaljujem, ter vam želim SREČNO. Rada vas imam.

LP

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.11.2008 14:34:23   
zupancdam
ekola pa imam jaz tdi sedaj svojo slikico in slike v avatarju.user posted image

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.11.2008 14:36:11   
sonček85
ok bom  in hvala lepauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.11.2008 14:37:54   
sonček85
tudi me tebe AJ in čuvaj nase ,pa javi se še kaj ,seveda če prej ne ko boš srečka user posted image spetuser posted image user posted image user posted image .

No zdaj grem pa delat pozno kosilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.11.2008 14:42:03   
zupancdam
ooooo SONČEK hvala ker si mi zrihtala albumček!!!!!!!!!!!!!!!
No, sedaj lahko vidite kako meni raste trebušček in pa mojo hčerko Laro!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.11.2008 14:47:57   
sonček85
ma ja ni za kaj ,lepo če lahko pomagam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.11.2008 16:02:10   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
pikaro :2.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
rea27 :19.9.1981

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.11.2008 16:02:50   
sonček85
SREČANJE NOSEČK APRIL 2009

IME                MESTO           LOKACIJA              KDAJ

Sonček85       Celje                  ?                  po novem letu
*Junona*       Celje                  ?                  po novem letu
malcekvita      LJ                       ?                  po novem letu
april09            LJ                      ?                  po novem letu
angelito          LJ                       ?                  po novem letu
olea                LJ                       ?                  po novem letu
rea27             LJ                  JURMAN             po novem letu
pat 74            LJ                       ?                   po novem letu
şobra            SLO                     ?                   po novem letu
Cveta28         LJ                       ?                   po novem letu
Artičoka         KR/LJ                  ?                   po novem letu
nmag              LJ                      ?                   po novem letu
BrinaBa           LJ                      ?                   po novem letu
mišk             CE/LJ                    ?                   po novem letu
zupancdam     CE                     ?                   po novem letu
ZojaB           CE/LJ                    ?                   po novem letu
anca                LJ                      ?                   po novem letu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.11.2008 16:21:12   
sonček85
no takleuser posted image user posted image          je blo pa zdle pri nas ,ko je deževalo.toliko o tem ko sem se prej hvalla s soncem ,ki je sijaluser posted image user posted image
Ja čeprav sedaj pa se že zopet nekaj pokazuje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.11.2008 16:53:50   
mišk
Danes sem kot ena cota! Najrajši bi šla kar spat! Včeraj sem gledala eno grozljivko (bila sem sama z Dono doma), pol sem mela pa kar ponoč neke preganjavice, se zbujala, čekirala če je kdo v kakšnem kotu,...user posted image user posted image  Potem sem celo kar luč pustila nažgano in dremala pri luči, dokler ni prišel mož domov. Pol se je pa lepo spalo.user posted image  Pa tako rada drugač grozljivke gledam, sam zadnje čase nekam čudno vplivajo name...

Plenice: Jst sem že probala vse sorte in nam nikoli nobene niso prepuščale. Sedaj pa sem pristala kar na Pamperskah, ni važno al poljskih al nemških. Pamperske so mi všeč, ker so daleč najbolj tanke od vseh plenic. Pa zadnje cajte nas premamljajo v nakupe Pampersk z vsemi temi darili in nagradnimi igrami. Dona je kot uporabnica Pampersk dobila že zelo veliko stvari: Odejice, dvd-je, Poučne knjige, ful igrač, puloverčke,...
Po moje mora vsak sam ugotovit katere plenice user posted image  odgovarjajo, koliko je pripravljen za njih dat, ali mu več pomeni debelina plenice, ekološka neoporečnost, država porekla, vonj,...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.11.2008 16:54:57   
Miška2006
Pozdravček vsem skupaj.
Pr nas pa je blo bedno vreme že cel dan. Le zadnjo dobro uro je malo posijalo sonce.Ga je blo prav čudno videt. Ma naj se gre solit. Že tako sem skoz noter, pol pa pride ta mokra sobota in sem spet noter.

Boste kaj "praznovale" Martina. Mi ga bomo, ker je moj predragi Martin. Prvoščla si bom edino deci novga terana. hik hik.....pravjo, da ima veliko železa in je res dobro za kri.user posted image user posted image user posted image Deci ne škodi, a ne?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.11.2008 16:59:16   
mišk
Miška2006: Tud dva deci ti ne bosta škodla!!user posted image  Lepo praznujte!user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.11.2008 17:30:03   
sonček85
ja mi hga bomo praznovali jutri ,saj je stric od mojega Martin in še povrhu ima jutri tudi RD ,tako da praznuje martinovo in rd skupaj.Kja se ga bom pilo,no po moje ,
Sem pa vesela da mi jutrio spet ne bo potrebno kuhat user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.11.2008 18:54:43   
*Junona*

Hej aprilčiceuser posted image

Mi smo pa danes praznovali. Ima moj tast 50. let, smo ga presenetili in je solzice sreče točiluser posted image user posted image user posted image Zdej sem pa utrujena in križ me boli. Danes spet nisem nič čutila brcik, sem bila skos v polnem teku. Mogoče jih bom v mirovanju.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.11.2008 18:55:39   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Danes sem kot ena cota! Najrajši bi šla kar spat! Včeraj sem gledala eno grozljivko (bila sem sama z Dono doma), pol sem mela pa kar ponoč neke preganjavice, se zbujala, čekirala če je kdo v kakšnem kotu,...user posted image user posted image  Potem sem celo kar luč pustila nažgano in dremala pri luči, dokler ni prišel mož domov. Pol se je pa lepo spalo.user posted image  Pa tako rada drugač grozljivke gledam, sam zadnje čase nekam čudno vplivajo name...

Plenice: Jst sem že probala vse sorte in nam nikoli nobene niso prepuščale. Sedaj pa sem pristala kar na Pamperskah, ni važno al poljskih al nemških. Pamperske so mi všeč, ker so daleč najbolj tanke od vseh plenic. Pa zadnje cajte nas premamljajo v nakupe Pampersk z vsemi temi darili in nagradnimi igrami. Dona je kot uporabnica Pampersk dobila že zelo veliko stvari: Odejice, dvd-je, Poučne knjige, ful igrač, puloverčke,...
Po moje mora vsak sam ugotovit katere plenice user posted image  odgovarjajo, koliko je pripravljen za njih dat, ali mu več pomeni debelina plenice, ekološka neoporečnost, država porekla, vonj,...

Js tut mam rada grozljivke, čeprav me je potem včasih full strah.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.11.2008 18:56:25   
*Junona*
Neposredna povezava do sporočila: 4088
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Rea - ne hodim k njim domov, ampak ona pride v glasbeno šolouser posted image

Junona - z veseljem bi pripopala kakšne slikice, pa se mi sploh ne sanja, kako se to naredi. A mi lahko kera razloži proosim?user posted image

Glede špikanja - mene špika bolj po trebuhu, ampak redko in čisto rahlo. Pa ene štirikrat do zdaj me je zabolelo v jajčniku, ko sem se obrnila na postelji, pa ne zmeraj na isti strani.

KJE IMATE KAKŠEN SONČEK???? Tukaj pada dež... user posted image

Lepo soboto vam želim, kakršnokoli vreme imate

user posted image user posted image

Aha, ti je že Sonček fajn razložila, komaj čakam, da jih vidimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.11.2008 18:57:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

uf, čveke, sem komaj prebrala vse, kar ste napisale user posted image ...

Argojuhica res mi je žal, da se vama tokrat ni izšlo. Držim pesti, da se vama kmalu spet pokažeuser posted image  user posted image .

April09 ti si carica!user posted image  danes sem šla pogledat v tisto trgovino v emporium in si za 54 eur kupila 2 oblekici, 1 kavbojke, 1 sive hlače, 2 puloverčka user posted image . Si ti mogoče enkrat omenila, da je tvoja mami zobozdravnica? Prosila bi te, če jo vprašaš, kako je z uporabo ustnih vodic, ki vsebujejo aminluorid v nosečnosti.

Danes sem imela pregled, sva poslušali srčka, zaenkrat vse ok, 1.12. je morfologija, 12.12. je naslednji pregled.

junona, špikanje v luliki, glede tega sem danes spraševala svojo G, in je rekla da je to čisto normalno. Pri meni se pojavi iznenada in tudi v momentu mine. Upam, da sem ti kaj pomagala. Sem pa sama potolažena, ko vidim, da nisem čudna in edina, ki to doživlja user posted image

nočko, jst grem spaaat

Hvala za odgovor, js tudi nisem edinauser posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.11.2008 19:00:27   
*Junona*
Zupancdam, full lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.11.2008 19:28:25   
sonček85
kako si pupa,no evo grem user posted image pa se takoj ena javi ,prej ko bi pa čvekala pa nbene.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.11.2008 19:38:09   
Anonimen
Pozdravljene aprilčice!

Srečanje - sem za Ljubljano po novem letu.

Gibi - Jaz sem v 17. tednu, pa tudi še nič ne čutim, toda nestrpno čakava, da naša Ela Nora pritisne na moj trebušček in bova ugotavljala, kaj je zdaj to: nogica ali rokica? Ali morda glavica, ali pa ritka? user posted image Moja G pravi, da je pri prvi nosečnosti normalno, da se prvi gibi začutijo šele v 20. tednu; seveda odvisno od nosečnice, ene prej, druge pozneje. Upam, da bo čim prej, ker sem že takooooo nestrpna. user posted image

Kile - Moram se kar pohvaliti, v 4 mesecih sem se zredila dober kilogram, v resnici le v trebušček in prsi. Toda trebušček imam že kar orng velik, še posebej, ko se najem. Takrat se hecam, da je pa to Ela + črevesje user posted image . Pravzaprav sem presenečena, ker se mi apetit sploh še ni povečal, le bolj izbirčna sem. Toda ne bom se hvalila prehitro, kaj vem, kaj me še čaka user posted image .

Plenice - Vsekakor bova uporabljala plenice Štorklja, saj če odpišem to, koliko se da z njimi prišparati na denarju (kljub pranju) in naravi, mi je najbolj pomembno to, da so pralne 100% bombažne plenice najbolj naravne in zdrave. Svoji deklici ne mislim na rit dajati neke plastike z različnimi kemikalijami samo zato, da bo zame bolj "komot". Baje otroci v teh plenicah za enkratno uporabo tudi dlje lulajo v pleničke, saj se vse vpije v plenico in sploh nimajo občutka, da so polulani oziroma zato dlje rabijo, da so suhi. Le ena izmed pozitivnih strani pralnih pleničk. Najbolj pa me prepriča to, da so v plenicah za enkratno uporabo različne kemikalije, ki so jih našli celo v sečevodu dojenčkov, nekatere pa so celo karcenogene.

Argojuhica - Držim pesti, da bo spet začel biti vajin srček in da bo naslednjič tako močan, da ga boš lahko čez 9 mesecev stisnila k svojim prsim. user posted image

Imejte se lepo, to da božate svoje trebuščke tako vem user posted image , pa se kmalu slišimo.

Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.11.2008 20:02:58   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kako si pupa,no evo grem user posted image pa se takoj ena javi ,prej ko bi pa čvekala pa nbene.user posted image

Pa kje si mi ti? Vidim, da si spet pridna. Js pa mal počivam, me križ boli. Pa sita sem tak, da bom poknalauser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.11.2008 20:21:43   
sonček85
ja kaj si sec pa tako napopala.No jaz grem pa tudi še malo popacat -kaj še ne vem.Potem pa v posteljo ,mal pred user posted image pol pa user posted image user posted image da ne bo jutri takole user posted image ko bo treba vstat in se zrihtat za žurko ki jo od mojga stric praznuje(martinovo in rd)spet ne bomo kuhaluser posted image user posted image
ej sem se spomnila daj mi pošlji un link k si zadnjič rekla da boš ,pa še nisi uspela.Hvala

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.11.2008 20:29:01 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.11.2008 20:57:30   
*Junona*
Dej me prosim spomni, katerga že, sem pozabla.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?