|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
3.11.2008 20:25:10   
april09

April09, praviš, da si dobila napotnico za tokso - kdaj pa daš kri, naslednjič? Ali si že dala? Jaz komaj čakam, da me spet testirajo, ker se je res bojim.

drugic se dela med 20 in 24t. jaz bom dala kri 1.12., ko bom v 22 tednu. Bom tudi ornk cakala rezultate user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
3.11.2008 21:34:45   
Cveta28
Bravo za preglede user posted image user posted image user posted image Jaz tudi komaj čakam sredo, da bom lahko slišala user posted image .
Drugače sem pa jaz danes bila na telovadbi v Mojem Fitu in moram priznati, da mi je še kar ugajala. Glede osebja in prostorov si še nisem izoblikovala mnenja ampak počutje je pa kul. In to šteje user posted image tako, da sem vzela kar mesečno karto. Bomo videli kako bo šlo. Je pa tak luštno gledat user posted image kako pridno telovadijo in zraven božajo svoje bušije....fleten prizor!
Aja, v četrtek grem pa k moji sodelavki na obisk, ker mi bo posodila nosečniške obleke. Jupi!!! Bomo vsaj tukaj malce prišparali.
A veste kaj je danes prijavil moj koder (moški!)...lubica, kaj pa če midva ne bi šla na 3D UZ in tko prišparava še kakšen evro...mi je kar mrak padel na oči. Od kar sem noseča ni prispeval še enega evra za moje cunjce, kreme, preglede itd. Joj kako bo vse nadoknadil pri opremi user posted image
Šibam jaz še mal za službo delat in potem v mižule.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
3.11.2008 23:04:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

April09, praviš, da si dobila napotnico za tokso - kdaj pa daš kri, naslednjič? Ali si že dala? Jaz komaj čakam, da me spet testirajo, ker se je res bojim.

drugic se dela med 20 in 24t. jaz bom dala kri 1.12., ko bom v 22 tednu. Bom tudi ornk cakala rezultate user posted image

Hvala.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.11.2008 23:20:49   
Anonimen
Pozdravljene čvekice!

Madona, eno uro sem samo brala, pa še to sem morala preskakovati, da sem prišla do konca. user posted image

Pregled - je za mano oziroma nama, saj gre moj možek vedno z mano. Tokrat hvala gobu ni bilo UZ, saj sem jih imela že pet dosedaj. Za tiste, ki se sekirate glede UZ - različne znanstvene raziskave so pokazale, da UZ ni tako nedolžen kot izgleda in da sta na nosečnost priporočljiva le dva, zato nič se sekirat, če vsakič ne vidite svoje bebice. Jo bomo pa kmalu začutile, tiste, ki je še ne čutimo. Poslušala sva utrip od najine deklice Ele Nore in je bilo kot topotanje konjev čez tirnice user posted image .

Naslednji pregled -  morfologijo imam 11.12., ko bomo pridno merili našo princesko.

Srečanje - sem za Lj, po novem letu.

Voziček - Pred kakšnimi tremi tedni sva bila z mojim v Baby Centru in ko sem videla tiste cene in vso znanost, ki so jo naredili iz vozičkov, sem kar dol padla. Potem sem šla na Bolho in se dokončno prepričala, da bova midva kupila rabljenega. Športnega s košaro za prvih pet mesecev se da dobiti tudi za 200 evrov, kar je več kot pol manj za novega. Rabljen pa 8 mesecev ali eno leto, in lepo ohranjen. Vsekakor ne bova kupovala novega, se mi zdijo vsi ti vozički včasih kar eno afnanje mamic, ki si še z vozičkom kupujejo sanje. Prepričal me je Quinny, je trikolesnik, tako da bomo lahko šli brez težav tudi na PST, če pa pač ne bo idealen, pa bog pomagaj. Saj tudi avtomobila nimava idealnega.

Bolniška in dopust - Jaz sem 4 ure na bolniški in 4 ure delo od doma, kar bom ohranila tudi do konca nosečnosti. Sem si pa vse izračunala, da pred porodniško (ki je mislim da 28 dni pred predvidenim rokom poroda) porabim še preostali dopust za leto 2008. Celoten dopust za leto 2009 pa bom raje porabila po koncu porodniške, tako da bom v službo šla šele junija 2010. Moj mi kar zavida. user posted image

Kako sva se spoznala - Uf, dolga zgodba. Bila je resnično filmska ljubezen na prvi pogled. Kot študentka sem šla na vlak in ker me je tako očaral, sem kar šla do njega in ga vprašala, kako mu je ime, kaj študira, pa je že moral iti z vlaka. Ker je bilo ravno konec študijskega leta, sem ga oktobra spet iskala na faksu, saj mi ni dalo miru, saj me še noben tip ni tako prevzel. Takrat na vlaku sem imela prav usodnostne feelinge: Če zdaj ne boš nič naredila, ga ne boš videla nikoli več! No, ker sem nekaj zbrkala z urniki, ga nisem videla in sem mu kar na oglasni deski poleg urnikov pustila listek: x iz mesta y. Pokliči me. NenaLena iz vlaka. In moja telefonska. In me je poklical, prvi randi je bil nor ... naslednji dan sem imela otečeno ustnico od lubčkanja user posted image user posted image . Sem se doma kar nekaj zlagala, kako sem ga žurala in me je en s komolcem ruknil v ustnico. Bilo mi je nerodno priznati, da je to od poljubljanja, ha. user posted image

Nakupi - Jaz pa že imam en mali paketek za našo deklico. user posted image Sem naročila pri La Redoute, imajo par stvari zelo lušnih in predvsem poceni. Pa vse 100% bombaž, kar se mi zdi najpomembnejše. Da bo naša pikica zares v mehkem in zdravem. Nekaj stvari se je nabralo, toda sedaj se kar držim nazaj, saj bom večino stvari vsaj za prvo leto imela izposojeno. Se mi pa vseeno zdi škoda na veliko kupovati, če pa tako hitro rastejo in potem en puloverček, za katerega daš 25 evrov, oblečeš dvakrat ali trikrat, pa je že premajhen. Ok, če bi bila bogatašica, bi morda šlo, toda ker to nisem, je treba biti racionalen. Čeprav je kar težko, ko vidim vse te majhne jopice, pa zoknčke, pa kapice ... joj, kaj šele bo. user posted image Hvala bogu, da me moj drži nazaj. user posted image

Banja - Jaz se zaradi hematoma in krvavitve prve tri mesece naj ne bi kopala, toda sem se po 2 mesecih vseeno, saj sem preveč pogrešala svoj obred kopanja. Je pa res, da stare mame trobijo, da voda ne sme biti prevroča. Tako da se sedaj veselo kopam (seveda ne pretiravam, recimo enkrat na teden je čist' ok), pač nekoliko bolj pazim pri temperaturi.

Toliko zaenkrat iz moje strani. Lepo se imejte, pridno čuvajte svoje otročičke, pa snaham in podobnim primitivcem ikskreno povejte, kar vam leži na duši. Resnica je najboljši recept!

Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
4.11.2008 7:30:34   
janja*
Aprilčice živjo!
Tako pridno čvekate,da vas komaj dohajam.Že cel teden me kar precej boli križ tako da ne vem kaj bo s tega.Sem mislila da me tokrat ne bo bolel pa sem se zmotila.Moj sonček že veselo brca in to vsak dan,no saj sem v 20 tednu.Kako je to nekaj lepega.Komaj že čakam 11.11.,da vprašam za spol,če mi bo seveda naredil UZ.
Moja ljubezenska zgodba je pa bila zelo čudna.Na začetku ,ko sva se spoznala ga nekako nisem mogla videti,ker se mi je zdel tako važen.Ampak videz vara,ko sem ga malo bolje spoznala pa je bil tako neusiljiv,prijazen rad je govoril,skratka začelo se je dogajati.Po enemu tednu sva bila čisto vsak dan skupaj in zdaj je od tega že 14 let.
Bodite pridne aprilčece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
4.11.2008 7:44:09   
Pat74
Dobro jutro še od mene,

včeraj smo imeli pregled, vaginalni - sem se ga ful bala, ker sem do zdaj vedno po njem krvavela, pa je G reku, da je tokrat vse ok. Poslušali smo srčka, pa se je tamali kar precej kobalincal. Zdaj se moram naročit pa na morfologijo.

Spanje otrok in selitev v svojo sobo: čez dan ni problema, ponoč imamo pa s tamalo "kažin", sicer pa zdaj ona spi v zakonski postelji z možekom, jaz sem se pa preselila v njeno. Smo jo pa razvadili, ker sem jo ponoči imela vedno pri sebi, ker je bilo lažje zaradi dojenja. Kljub temu da spi zraven moža, še vedno proti jutru pride k meni spat - kdaj se bo to nehalo, ne vem, upam, da kmalu.

Urnebes jaz delam s psihiatričnimi bolniki.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
4.11.2008 7:53:56   
Bojana 29
Dobro jutro aprlčice. Da se še jaz malo javim. Pišem zelo malo oz. skoraj nič ker imam pač takšno službo, da me neprestano "motijo" - se mi pa ne da celi dan pisati enega sporočila (žal pa še doma nimam interneta). Včeraj sem bila na zobni kirurgiji - so mi izpulili zob (seveda se je stvar zakomplicirala in se je zdrobil, tako da je zobar vlekel delček po delček zoba ven - pa še rezati me je moral). Danes sem cela zatečena - zob oz. luknja me ne boli, me pa boli zateklina (ko mi je dal inkcijo mi je zadel živec).
Drugače sva z mojo pikico vredu. Mislim, da jo čutim že dobra dva tedna - 100% pa sem jo začutila včeraj (je kar močno brcnila). Od zobarja naprej pa še je nisem čutila - me je kar malo strah, da je kaj narobe. Komaj čakam četrtek (imam pregled), da se prepričam kako je moja pikica.
Me že gnjavijo. Moram iti.
Lep dan vsem.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
4.11.2008 8:08:34   
Pat74
Sem se naročila na morfologijo, in sicer 5. 12. Komaj čakam, da vidimo kaj nam prinese Miklavž - še eno pupko ali pa enga fantiča.

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
4.11.2008 8:28:53   
april09
Jutro user posted image

Jaz moram tud danes klicat za MF.. Upam, da ne pozabim..

NApa pupa pa se je vceri neki razhudila in tok brcala, da jo je oci ornk zacutu user posted image  V prejsnji nosecnosti jo je fuuuul kasneje.

Sibam delat, po 4 dneh off user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
4.11.2008 8:35:56   
zupancdam
dobro jutro, a mi lahko prosim lepo razložite kaj je to morfologija. Bom že drugič rodila, pa nimam pojma, al pa vem pa se ne spomnim. Ojej no, sem pa tudi avša!
Aja, pa še to. Za toksoplazmo sem jaz menda dala kri na začetku, ko sem čakala izvide iz ljubljane, pa je bil menda neg.
A se bom še enkra testirala al kako je s tem, ker imamo doma 2 mačka, pa  ne pri nas na vrhu v stanovanju, ampak včasih prideta gor...o groza, mi je kolegica povedala kaka bolezen je to, zdej me je pa res strah!!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
4.11.2008 9:00:44   
sonček85
Jutro vsem našim user posted image in njihovim user posted image

Madonca ste se vse lepo razpisale popoldan ,dopoldan pa jaz samevam tle goruser posted image
No za seznamček sem vse pobrala ,hvala za odgovor

zupi:morfologija se dela kot so že napisale punce med 20-24t ,več si pa lahko prebereš http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=728002 (pregled ledvičk,srčka ,pljučk,hrbtenico,....vse pogledajo
Ja in za toksoplazmozo nas testirajo 2x tudi če si bila prvič neg

lep dan vsem in božajte bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
4.11.2008 9:00:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, če ti MF dela tvoj G ne rabiš napotnice. Men se zdi, da je tak. Nama jo bo naredil najin G.
ja meni se tudi tako zdi ,zato mi pa ni nič rekla ali sem pa res preslišala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
4.11.2008 9:04:54   
sonček85
Zanimivosti v tem tednu-danes

4.11

Detelja
user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.11.2008 9:05:26 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
4.11.2008 9:05:07   
vud
Ojla punce!
En teden se nisem mogla javit - ful gužva v službi in še doma. Vidim, da pridno klepetete, sploh ne vem, če mi bo uspelo vse prebrati.
Pregled sem imela prejšnji teden, naslednji bo 25.11, točno v 20 t, takrat bi morala imet morfologijo, a ne? V katerem tednu se dela?
Drugače sem imela 29  tudi UZ, ker sem imela vmes 3x krvavitve. Dobila sem antibiotik Macropen. Posteljica je nekoliko nizko, ampak z bebiko je vse ok. Brcik še ne čutim, sem pa začutila prvo - eno 31.10user posted image  Upam, da krvatitev ne bo več, ker me ful zmedejo. Pa canesten, pa magnesol pijem in urin sem dala na dodatne preizkave.
Drugače sem pa polna energije, kava mi je začela pasat, ko pa jo spijem je za znoret....
Bodite v cvetju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
4.11.2008 9:08:45   
vud
Sonček85, kaj se skriva pod zanimivosti in datumi? Ne znam odpreti

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
4.11.2008 9:13:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: vud

Sonček85, kaj se skriva pod zanimivosti in datumi? Ne znam odpreti
kaj kje pa je to ne to je kaj je danes na naši temi
kateri pregled imajo sej se ne da nič odpret ,če to misliš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
4.11.2008 9:20:31   
Blancica
April09, ja jaz sem bila pred  ordinacijo nekje ob 10.00 pa do 11.20, sej veš kako je ;)... a sva se midve pogovarjali o najini bivši šoli?? user posted image user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
4.11.2008 9:26:45   
april09
ne, jaz sem sla prva not pa nazaj prinesla napacno jakno user posted image  Vcer sem imela sploh dan - na sprejemu sem dala osebno, namest zdravstneve, v laboratoriju sem dala izvid namesto prazne napotnice in pol se od ene druge jakno pograbim in grem user posted image  Se dobr, da je imela not kljuce od avta, drugace sploh ne vem, kdaj bi opazila user posted image  A ti iams crne lase?

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
4.11.2008 9:29:33   
april09
April09, ja jaz sem bila pred ordinacijo nekje ob 10.00 pa do 11.20,

pol ti ni ratal bit fertik v 40 min in podret rekord user posted image  jaz sem bila narocena ob 8:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako to, da te je narocila cez 3 tedne? Mene je cez 4, MF pa zadnji teden novembra..

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
4.11.2008 10:08:11   
anchika
Dobro jutro
Imam malico, privoščila sem si krof.
In že študiram kaj bom jedla čez 2 uri.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
4.11.2008 10:20:24   
detelja
ojla...kako ste kaj? jaz sem danes bolj utrujena...je dragi včerja imel rd pa so prišli prijatelji pa se je zavleklo potem pa sem imela zjutraj pregled pa sem bla vsa nervozna pa nisem nič spala...z našim curkčkom je vse ok, edino visok pritisk imam pa ne vem od česa...mogoče od tega, da nisem naspana pa napetost zaradi pregleda pa še peš sem šla do gin....srčeka smo tudi slišali...gin. mi je rekla, da bebice nimajo rade, da jih nadlegujemo z AS baje, da jih to moti, da tako kot me poslušamo njihove srčke, da tudi oni slišijo...

naslednji pregled imam: 2.12.2008-pregled + UZ...

zdaj pa grem mal stanovanje spucat potem pa grem spatuser posted image

lep dan

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
4.11.2008 10:27:49   
malapikica
Pozdravljene. Kar pridno čvekate in vas sploh ne uspevam prebirati.
Tudi meni se zadnje dneve dozdeva, da čutim neko ščegetanje. Upam, da je to to... Prejšnji teden, ko sem bila na pregledu mi je zaradi ČHT delala tudi UZ in je komaj kaj izmerila. user posted image  kar ni hotel(a) biti pri miru. Sem se zares nasmejala.
Sonček85 prosila bi te, če lahko popraviš datum pregleda. Naslednjega imam 28.11., morfologijo pa 8.12.
Zdaj čakam na izvide ČHT in mi kar nekako ni vseeno (kar malo me je strah). Sama sebi dopovedujem, da bo vse ok. Mora biti.
Pa lep pozdrav.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
4.11.2008 10:37:00   
april09
gin. mi je rekla, da bebice nimajo rade, da jih nadlegujemo z AS baje, da jih to moti, da tako kot me poslušamo njihove srčke, da tudi oni slišijo...

moja G je tud neki komentirala to, da reveza ne pustim v miru, pa sem ji nazaj rekla, da zarad tega ima pac ta ortocek mirno, sprosceno in zadovoljno mamico in da je to ziher veliko vredno ... Jaz ne poslusam dolgo, nekje 5-10s, ko najdem utrip. Otrok pa zdaj ne more tega slisat, ekr se ne splisi splohhhh user posted image

Jaz sem cist podrta danes.. mala se je zbudila ob 4 user posted image  komi imam oci odprte.

MF imam 25.11. user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
4.11.2008 11:07:09   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
uka7: 7.3.
Anca :12.3
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
pikaro :2.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
Blancica: 12.8.
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
rea27 :19.9.1981

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
4.11.2008 11:08:35   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. ,št. )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št . user posted image 0)           11.11.      user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. user posted image 3, št.user posted image 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št. user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           user posted image PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                            user posted image
user posted image SuzyB                            (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                          
user posted image janja*                           (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. user posted image ?, št. user posted image ?)         19.11

05.04.
user posted image april09                         (št.user posted image 3, št.user posted image 1)           01.12 25.11 MFuser posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  user posted image 1,št.user posted image 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          06.11.  
user posted image orhidejka                     (št. user posted image 1,št.user posted image 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2, št.user posted image 1)                           
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št.user posted image   0)        11.11.      user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          07.11        Trst
user posted image Artičoka                       (št. user posted image 2 ,št. user posted image 1)        12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št. user posted image 3,št.user posted image 2 )                 

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                             
user posted image bineti                            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)         02.12.           
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št.user posted image 0 )            03.12MF          LJ
user posted image aljab                            (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                   
user posted image matt                             (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št.user posted image ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. user posted image 4 ,št.user posted image 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. user posted image 2, št. user posted image 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )                                 
user posted image pat                                (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )                                
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          11.11.,user posted image   KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št.user posted image 4)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )        30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št.user posted image 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  user posted image 3 ,št.user posted image 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. user posted image 5,št.user posted image 1)           26.11user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)                         LJ
user posted image Akina (25)                    (št. user posted image 1,št. user posted image 0)                   
user posted image tani22                           ( št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                       
user posted image  frutolina                        (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          05.11.             
21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št.user posted image 3, št. user posted image 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )         11.12.  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št.user posted image 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85 user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0)           25.11.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št.user posted image 1 , št. user posted image 0)                          MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          05.12.MF  PO
user posted image Patrica                           (št. user posted image ?,št. user posted image ?)
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št.  user posted image
1,št. user posted image 0)                          LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                         LJ
user posted image olea                                (št.user posted image ?,št. user posted image ?)
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.  user posted image 2,št. user posted image  1)             cht 11.11                           
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št.  user posted image ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št.user posted image 2 ,št. user posted image 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. user posted image 2,št. user posted image 0)             06.11  NM                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                         BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. user posted image 3,št.user posted image 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ?)       

Zanimivosti v tem tednu

5.11
frutolina
Cveta 28

6.11
rea27
bojana 29

Adelina
7.11
malcekvita                    

urnebes

Trenutno imamo:

user posted image :5
user posted image :4
user posted image : 74                     

TRENUTNO NAS JE: 83 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image ,* Lupinca user posted image user posted image
,* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image ,*MALINČICA user posted image user posted image ,* Nogavica user posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image * Tassika user posted image user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                 user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST               user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                          user posted image     VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                         user posted image    TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.11.2008 11:14:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?