|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
2.11.2008 19:32:57   
*Junona*
Midva z mojim dragim pa sva se spoznala v najinih študentskih letih. Njegova so sicer že minila, moja pa še ne. Bilo pa je takole. Spoznala sem ga prek nekega kolega in kolegice, ki sta bila par in smo se skupaj družili. Vsi smo bivali v istem študentskem domu, v istem nadstropju, imeli skupno kuhinjo itd. Jaz sem bila takrat prvi letnik faxa, moj dragi pa zadnji. Nekega večera je prišel na obisk k temu kolegu in čvekali smo v kuhinji. Jaz, pubertetnica, sem ga takrat nonstop nekaj besedno zbadala in ga spravljala v neroden položaj. Mater, čist rdeč je biluser posted image user posted image user posted image . On pa se mi je samo smejal. Sem si mislila, da takega deca pa že ne bi mogla met, če je tak tih, sramežljiv. No, jaz sem se mu full dopadla, ampak tega nisem izvedela, dokler se nisva po 2 letih srečala na pikniku od tega kolega. Se pravi, da se 2 leti sploh nisva videla niti komunicirala. Na tem pikniku pa je iskrica preskočila. Jaz sem ga spet začela mal dražit, on pa nazaj in tokrat je bilo meni nerodno.user posted image In tako sem začutila nekaj, kar nisem še do takrat nikoli. To je to! Moj bo!  Začela sva se dobivat, peljal me je na morje, vsak zmenek je bil nekaj posebnega. In še zdaj je. LJUBIM GA, ZELO.
Me pa včasih tak razpizdi, da bi mu zobe popipalauser posted image user posted image user posted image , ampak to je normalno. Skratka, srečna sem z njim. Sreča bo pa še bolj popolna aprila.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
2.11.2008 20:07:51   
zupancdam
O pa je formule konec, moj je tudi čist nor na njo, jah tako je to, formula in nogomet.
Samo tole, pa grem pred tv!
Jaz vem zgodbico kako sva se z dragim spoznala povem kdaj drugič, ker je predolga. Je pa podobna takšni kot jo je napisala sonček, le da je moja z bivšim bila bolj kruta(če ga najdeš z moškim), potem veste kako je to kruto, posebej, če s teboj fizično obračunava itd.... SE NE SPOMINJAM RADA TEGA!
No, ampak imam pa sedaj največjo srečo v svojem življenju, mokega dragega, ki sva skupaj 4 leta in imava že  eno pikico, drugo pa pričakujeva aprila! Zelo bom vesela, če še katera napiše svojo zgodbo, da vsaj nekaj lepega preberem,zato punce kar, rada to berem!
LEP VEČER VSEM!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

Neposredna povezava do sporočila: 3827
2.11.2008 23:05:04   
Cveta28
Tukaj je pa še moja "bed-time story"
Pred 50.leti sta na LJ tržnico hodili dve gospe sosedi. Ena je imela doma 4 nagajive fante, druga pa 3 navihana dekleta. Pa sta sklenili, da bi jih bilo lepo poročiti. Pa ni šlo. Čas je tekel naprej in potem sva se rodila moj koder in jaz. Najstniška leta so bila zeloooooo razbuljiva za oba dokler usoda ni razkrila svojih kart. Kmalu bodo minila štiri leta odkar sem izgubila svojega prvega fanta (poznala sva se še iz osnovne šole, zaljubila za par mesecev v srednji in potem ostala zelo dobra prijatelja). Med nama so vedno preskakovale iskrice in zato sem bila še toliko bolj v šoku, ko sem izvedela, da ga je povozil vlak (še vedno hranim najino zadnjo skupno fotko, ki je bila posneta par dni pred nesrečo). To je bilo zame najbolj temačno obdobje mojega življenja. In potem se je usoda z menoj poigrala še enkat. Kolegica s katero sva takrat skupaj delali (omenila sem jo kakšen post nazaj) me je tisto leto povabila na praznovanje novega leta. Že par mesecev prej se je matrala, da bi spoznala od njenega fanta najboljšega frenda, ki pa nikakor ni ustrezal mojemu idealu (joj smo ženske včasih zahtevne). Uglavnem, ta isti dečko se je takrat prikazal na tem žuru in je bil kot nekakšno darilo zame. Še sedaj pomnim trenutek, ko sem stopila v sobo in najprej zagledala njega. Kar nekakšna svetloba ga je obdajala in potem še tisti 3 poljubčki ob polnoči, ki so mi popolnoma zmehčali noge. No, čez 10 dni sva šla na pijačko in ko se je poslavljal je deloval tako hladno. Potem pa so me pa njegovi kolegi čez 4 dni povabili k njemu domov na čvek in me pustili samo z njim. S kodrom sva celo noč gledala filme in poslušala glasbo (Queen), ko mi je ob 8h zjutraj prinesel svojo pidžamo in (novo) zobno krtačko. Ja kaj sem pa hotela kot da sem ponujeno vzela in smuknila v njegovo pj in ga cmoknila. To je bilo natanko 15.01.2005 ob 8h zjutraj in od takrat naprej sva skupaj. Kakšno leto in pol pa tudi živim pri njem. Poročila se verjetno ne bova ampak z aprilom bova svojo ljubezen prenesla še na najinega malega kodrčka. Aja, se spomnite tistih dveh gospe iz začetka moje zgodbe. To sta bili najini babici. Usoda je hotela, da sta moja mami in njegov ati odraščala v sosednjih ulicah, ter kasneje tudi moj oči in njegova mami. Pa naj še nekdo reče, da to ni usoda.

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 2.11.2008 23:07:47 >

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
3.11.2008 7:55:53   
sonček85
ja to je pa res zgodba
lepo,se mi zdi da ima vsaka tako lepo zgodbo samo midve z zupancdam imava na začetku tako temačno ,na koncu pa zelo lepo.user posted image user posted image
No  mi smo  pa danes spali 12 ur-uuuuufffffffffffffffffffffff

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.11.2008 8:06:52 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
3.11.2008 8:04:47   
Pat74
Dobro jutro in lep dan!

Ste se pa razpisale. Mi imamo danes pregled, komaj čakam, da vidim/slišim našega user posted image . Tudi brcike sem že začutila, sicer jih je še bolj malo, ker še veliko spimo, pa še majhni smo, ampak občutek je pa res lep.
Detelja nekako te razumem, kar se tiče pritiska v zvezi s poroko, ker smo tudi mi to dali skoz, sicer tega nisva doživljala s strani tašče, ampak enih primitivnih tet in stricev (naj bi bili orto katoliki, čeprav, če mene vprašaš bolj na jeziku; očitek je bil pa še ta, ker sem tudi sama poleg prof. slov še dipl. teologinja, kako si to sploh dovolim, da živim v takem "razvratu") - toda tudi midva sva vztrajala na svojem, in sva se cerkveno in civilno poročila šele, ko je bila najina Eva stara 3 leta.

Midva z mojim možekom sva se pa spoznala v službi, kjer seveda več nihče od naju ne dela.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
3.11.2008 8:17:17   
malcekvita
dobro jutroooo user posted image , danes bo lep dan. Vsem, ki imate danes preglede- srečno user posted image .
Jaz sem bla pokonci že ob 5ih zjutraj, ker sem se naspala, 8 ur spanja mam čisto dovolj, pa še včeraj sem bolj ali manj cel dan poležavala, ker sem se bolj slabo počutila. danes sem pa spet ko rožica user posted image , upam, da tako ostane čim dlje.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
3.11.2008 8:17:41   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št. ,št. )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image  metuljčica27             (št.user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št.user posted image 1, št . user posted image 0)           11.11.      user posted image CE     
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. user posted image 3, št.user posted image 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           07.11.       LJ/PO
user posted image  ladybird01(30)         (št. user posted image  2 ,št.user posted image 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št.user posted image 1,št.user posted image 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. user posted image 3 ,št. user posted image 1)                           user posted image PO
user posted image bibona   (29)                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                            user posted image
user posted image SuzyB                            (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                            
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št.user posted image ?, št. user posted image ?)                          
user posted image janja*                           (št.user posted image ? ,št.user posted image ?)           11.11.        PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. user posted image ?, št. user posted image ?)         19.11

05.04.
user posted image april09                         (št.user posted image 3, št.user posted image 1)           03.11       user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  user posted image 1,št.user posted image 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          06.11.  
user posted image orhidejka                     (št. user posted image 1,št.user posted image 0)                                MB     

06.04.

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.  user posted image 2, št.user posted image 1)                           
user posted image jernejav                      (št. user posted image 1, št.user posted image   0)        11.11.      user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          07.11        Trst
user posted image Artičoka                       (št. user posted image 2 ,št. user posted image 1)        12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št. user posted image 3,št.user posted image 2 )                 

08.04.
user posted image katkica007                  (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                             
user posted image bineti                            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                               
09.04.
user posted image Nalini                           (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št. user posted image 1,št. user posted image 0)           05.11, 04.12 LJ
user posted image detelja                         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)         04.11.           
user posted image linči 312                      (št. user posted image ?, št.user posted image ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št.user posted image 1,št.user posted image 0 )            03.11          LJ
user posted image aljab                            (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1)                                   
user posted image matt                             (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. user posted image 2 ,št.user posted image 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. user posted image ? , št.user posted image ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. user posted image 4 ,št.user posted image 1)            06.11       MB
13.04.
user posted image tink@                            (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           03.11    NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. user posted image 2, št. user posted image 1)           29.10.      SG
user posted image zanchy                          (št.user posted image 3, št.user posted image 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št.user posted image ?, št.user posted image ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )                                 
user posted image pat                                (št.user posted image 2,št.user posted image 1 )                                
user posted image  sobra(27)                   (št. user posted image 2, št.user posted image 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                                
user posted image lily32                            (št. user posted image 1 ,št. user posted image 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. user posted image 3,št.user posted image 2)          11.11.,user posted image   KR
user posted image MAJLANA                      (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                      
user posted image  nmag  (38)                  (št. user posted image 5, št.user posted image 4)          12.11     LJ
user posted image *nana*                          (št. user posted image 3 ,št.user posted image 1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št. user posted image 2,št. user posted image 1 )        30.10

18.04.
user posted image neučakana                    (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. user posted image 1, št.user posted image 0 )         3.11.,    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  user posted image 3 ,št.user posted image 1)         30.10     MS

user posted image čokoladica1                  (št. user posted image ? ,št. user posted image ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. user posted image 1, št.user posted image 0)                           LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. user posted image 5,št.user posted image 1)           26.11user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. user posted image 3, št. user posted image 2)                         LJ
user posted image Akina (25)                    (št. user posted image 1,št. user posted image 0)                   
user posted image tani22                           ( št. user posted image ?, št. user posted image ?)                                       
user posted image  frutolina                        (št. user posted image 1, št.user posted image 0)          05.11.             
21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št.user posted image 3, št. user posted image 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. user posted image 2, št.user posted image 0)               
23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. user posted image 1 , št. user posted image 0 )         03.11.  user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. user posted image 2 , št.user posted image 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85 user posted image (23)        (št. user posted image 1 ,št.user posted image 0)           25.11.,  CE
user posted image kunda  (29)                  (št. user posted image 1, št. user posted image )              10.11.        

25.04.
user posted image pikaro                            (
št.user posted image 1 , št. user posted image 0)                          MS
user posted image   Pat74  (34)                 (št. user posted image 3,št. user posted image 2)          03.11.,  PO
user posted image Patrica                           (št. user posted image ?,št. user posted image ?)
26.04.
user posted image  anca(27)                     (št.  user posted image
1,št. user posted image 0)                          LJ         
user posted image zoja B                            ( št.user posted image 4 , št.user posted image 1)                         LJ
user posted image olea                                (št.user posted image ?,št. user posted image ?)
27.04.
user posted image  štorkljica                      (št.  user posted image 2,št. user posted image  1)             cht 11.11                           
user posted image  barboom                       (št. user posted image  ?,št.  user posted image ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št.user posted image 2 ,št. user posted image 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. user posted image 2,št. user posted image 0)             06.11  NM                            

28.04.

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. user posted image 2, št.user posted image 1)                         BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. user posted image 3,št.user posted image 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št.user posted image 2,št. user posted image ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. user posted image ?, št. user posted image  ?)       

Zanimivosti v tem tednu

3.11

april09d
pat74
NenaLena
blančica
tink@
angelito

4.11

Detelja
5.11
frutolina
Cveta 28

6.11
rea27
bojana 29

Adelina
7.11
malcekvita                    

urnebes

Trenutno imamo:

user posted image :5
user posted image :4
user posted image : 74                     

TRENUTNO NAS JE: 83 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8
* avelina user posted image user posted image ,* Lupinca user posted image user posted image
,* malaMravljica user posted image user posted image
* joob user posted image user posted image ,*MALINČICA user posted image user posted image ,* Nogavica user posted image user posted image
* Nea_Teja user posted image user posted image * Tassika user posted image user posted image
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                 user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST               user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                          user posted image     VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                         user posted image    TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
3.11.2008 8:17:47   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
anchika :24.2
Urnebes :12.2
frutolina :10.2

user posted image
uka7: 7.3.
Anca :12.3
kunda :5.3.
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979

user posted image
pikaro :2.5.
jernejav :19.5

user posted image
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

user posted image
Blancica: 12.8.
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
rea27 :19.9.1981

user posted image
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
3.11.2008 8:19:20   
sonček85

user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image

Zanimivosti v tem tednu

3.11

april09d
pat74
NenaLena
blančica
tink@
angelito

4.11

Detelja
5.11
frutolina
Cveta 28

6.11
rea27
bojana 29

Adelina
7.11
malcekvita                    

urnebes

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
3.11.2008 9:01:21   
BrinaBA
Hvala punce za čestitke za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

V sredo pa polna pozitivne energije na amnio... user posted image

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 3835
3.11.2008 9:04:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Hvala punce za čestitke za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

V sredo pa polna pozitivne energije na amnio... user posted image

LP!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
3.11.2008 10:13:07   
nmag
Detelja,tudi midva sva se poročila po rojstvu prvega sina,pa ni nikjer zapisano,da je nezakonski,to je danes neumno,pa sva tudi katolika.Tašča mi je sicer nagajala na ta račun,ampak saj sem vam že napisala,itak je skoz nagajala.
Z mojim pa sva se spoznala na morju,kjer sem bila s prijatelji,po dveh dneh je že lazil za mano,ker pa je 4 leta mlajši,sem ga najprej napizdila,češ mulc kaj si pa misliš,da gre to tako hitro.No po dveh tednih sem ga le malo bolj spoznala in se je ogrelo tudi moje srce.Ko sem prišla domov in povedala staršem,je mami rekla,naj ne upam preveč,ker morske ljubezni se ponavadi ne obnesejo.
Pa se je,10.8.1992sva se spoznala,26.6.1993 se nama je rodil prvi sine,7.8.1993,sva se poročila,prebrodila sva finančno krizo,žlehtnobo tašče,smrt moje najboljše prijateljice..danes imava veliko hišo,4 otroke,aprila jih bo 5 in kar je najbolj važno imava ljubezen,ki je vsako leto močnejša in trdnejša,res imam zlatega moža in resnično ga po 16 letih še vedno ljubim.
To je moja zgodba,tudi morska ljubezen in mlajši moški se včasih obneseta.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
3.11.2008 10:22:02   
anchika
Pozdravljene
Cele praznike se nisem nič  oglasila , zdaj pa vas brala 1 uro. Lepo vas je brati. pridne čvekice.
Midva z možem pa sva v soboto "izselila" našega sinkota v svojo sobo. Nisva imela nobenega problema. Star je 20 mesecev, in je še ponosen ko ga vprašamo kje je spal, on pa reče v "svoji sobi". Najprej sva  rekla da bi ga enkrat po novem letu a sva sklenila  da je bolje čim prej da ne bo imel občutek da se seli zaradi novega otroka.

Z mojim partnerjem sva se tudi spoznala v službi. Takrat sem hodila z drugim že 4 leta- zanimala ga je le klapa, hodili smo pohajat samo kamor je on rekel , z njegovo klapo , moji so bili kao pijanci in še marsikaj drugega. Dragače pa je bil 11 let starejši , prijatelje ima same lejdih, zdaj je še vedno samski.  Večkrat sem šla sama pohajat z mojimi prijatelji, drugi dan je bil jezen , kao od prijateljev  punce ko gredo oni pohajat so punce doma. One kar nej bojo jaz pa ne bom. Da bom pri 20 letih (takrat) čakala doba. Saj bi bila budala. Počasi mi je prikipelo in sem ga pustila. Sklenila sem da ne bom en čas imela fanta , pol pa je ta sodelavec to zvedel pa mi je en mesec dihal za ovratnikom. Preden me je začel osvajat mi je bil najbol antipatičen  človek na naši firmi. Lahko rečem da sem ga sovražila.
Potem me je povabil na vožnjo z motorjem in na pijačo. In vsak vikend smo se srečali na žuri in hodu za menoj kot senca. Počasi mi je postajal všeč in sem po dolgih mukah popustila , ni me še bilo žal. Čeprav je blo zelo  na hitro.
Vedno sva pohajala skupaj, kamor smo šli sva se skupaj odločila. Z mojimi prijatelji se je tako  ulovil, to mi je pomenilo največ. Enkrat sva bila z mojimi drugič z njegovimi frendi, kar pa je bilo najbolj pomembno bila sva skupaj.
Po enemu letu sva se odločila za otroka , nama je uspelo v prvem poslkusu, naredila si štalico, ko je imel otrok 1.5 let sva se poročila, poporoki pa se odločila za še enega otroka.
Rada se imava vedno bolj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
3.11.2008 10:35:29   
sobra
Joj punce kake lepe zgodbe!
Naj vam še jaz zaupam svojo zgodbo. Spoznala sva se oktobra 2003. Spoznal naju je moj bivši sošolec in njegov prijatelj v eni od ljubljanskih diskotek.Že takoj mi je bil full všeč, jaz pa njemu. Tako se je pozanimal pri pri prijatelju za mojo št. in me čez par dni poklical. Vendar sem se sprva upirala, ker je 2 leti mlajši od mene(on takrat 20 let, jaz 22let) in sem mislila da so fantje njegove starosti malo bolj otročji. No in sem se pošteno uštela...user posted image  Po večurnih pogovorih po telefonu in parih zmenkih sva pristala skupaj.
No in ta mesec praznujeva 5 obletnico. Najino ljubezen sva junija okronala z najlepšo poroko in sedaj pričakujeva prvega user posted image . Ljubiva se pa vedno bolj in bolj. Sva zelo povezana, saj  trenutno živiva daleč od najinih družin.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
3.11.2008 10:45:30   
mišk
Detelja: Veš kako sva pa midva naredila glede poroke?! 14 dni pred hčerkinim rojstvom sva se poročila samo civilno, le midva s pričama. Še staršev ni bilo zraven. Letos maja pa sva si vzela čas, ter se poročila še cerkveno z veliko žurko in vsem kar naj bi pasalo zraven. Dona je bila z nami samo do zabave v gostilni. Preden smo šli na večerjo je po njo prišla ena starejša gospa in jo na najinem domu pazila. Sicer pa je itak ta mala se doma samo najedla, potem jo je dala v posteljico in je spala do osmih zjutraj.user posted image  Mogoče bi tudi ti lahko naredila na tak način. Civilno se poročiš samo zaradi vseh teh papirjev in vsega, ko pa imaš več časa (in seveda denarja) pa organiziraš še slavje s cerkveno poroko.
Ampak tale skoraj vsiljena poroka pri tebi, bi mi vse veselje vzela!user posted image

Selitev v svojo sobo: Midva sva najino user posted image  selila v svojo sobico že pri sedmih mesecih. K temu je pripomoglo predvsem to, ker je takrat že čisto brez problema prespala po 14 ur skupaj, pa tudi dojila se ni. Sedaj pa nama to kar prav pride, ker se ne bo počutila, da mora malemu "vsiljivcu" prepustiti svojega mesta.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
3.11.2008 11:50:27   
sonček85
Sam se nikoli nebi poročila ,ker bi se morala ,ampak ko bi za to bila pripravljena.Nisem še ,a čakam da me moj preseneti z zaročnim-kdaj bo to nea vemuser posted image ,pa saj je vse eno samo da se imava rada in da pričakujeva malo bebico aprila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
3.11.2008 12:04:50   
malcekvita
midva se pa nimava časa poročit user posted image user posted image user posted image . moj user posted image  veliko prostega časa porabi za obnavljanje stanovanja. Prejšnji razpored mu ni bil všeč, pa še vsakič, ko pride domov, pride z novimi idejami kaj in kako bi lahko preuredil. v glavnem, srčno upam, da bo stanovanje fertik do konca januarja, da se bomo končno lahko vselili.
s poroko nama nihče nič ne teži, sva pa razmišljala, da bi se civilno poročila, še preden se nama pridruži naše dete user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
3.11.2008 12:41:31   
Cveta28
Hojla punce!
Vidim, da smo glede poroke vse enakega mnenja - bolj nas drugi silijo, bolj odlašamo z njo. Jaz sem mnenja, da je poroka stvar dveh oseb, ki se strinjata ali se bosta poročila ali ne. Poleg tega pa vsak pri sebi ve kaj mu pomeni poroka z ljubljeno osebo. Mojemu kodru poroka ne pomeni prav veliko, jaz pa sem že od malega govorila, da se ne bom poročila (moje sanje: biti mati samohranilka 4 otrok in imeti uspešno kariero user posted image , yeah right!). Tako se pri nas o tej temi pogovarjamo bolj "za hec".
Vidim, da ste nekatere govorile kako ste malčke preselile v svoje sobice. Pa me zanima kdaj je primerno (koliko je otrok takrat star), da dobi otrok svojo sobico? Midva s kodrom bova namreč po rojstvu živela dokaj nomadsko in bova leteča med LJ (bomo živeli v eni sobici) in KR (bo mali koderček lahko imel svojo sobico). Mislite, da se bo koderček težko navadil, da bi 4 dni pančkal pri nama, ostale dni pa v svoji sobici?

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 3.11.2008 12:43:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3843
3.11.2008 12:56:29   
*Junona*
Midva sva se dogovorila, da se poročiva, ko jaz diplomiram. Tako, da imam kar zagon, da čimprej diplomiramuser posted image Glede zaroke pa... se pustim presenetit, to je naloga naših dragih, kajne?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
3.11.2008 13:29:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Midva sva se dogovorila, da se poročiva, ko jaz diplomiram. Tako, da imam kar zagon, da čimprej diplomiramuser posted image Glede zaroke pa... se pustim presenetit, to je naloga naših dragih, kajne?user posted image
ja če ne bo prej tako kot sva že zadnjič rekli ,da bova midve mogle njihuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
3.11.2008 13:35:25   
sonček85
novemberke imajo pa že dve novi nosečki user posted image user posted image user posted image user posted image ,mislim ,da bo ta mesec veliko nosečk in tako je prav

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
3.11.2008 14:25:48   
anchika
cvetka28: pravijo da čimprej ko se otrok navadi da spi sam bolje je. Jaz sem mojega dala 2 dni nazaj. Ima 20 mesecev. Hotela sem ga dati že prej, a po pravici povedano se mi je smilil. Rada sem ga imela poleg mene. Spal pa je vedno v svoji posteljici, nikoli z nama na sredini, ker baje se takoj razvadi. Mogoče tudi zaradi tega zdaj ni blo problema, ko je sam. Je zelo priden za spat, spi celo noč.
Mogoče ker bo en čas z vama en čas pa ne bo malček zbegan, lahko pa da se bo tako navadil.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
3.11.2008 14:31:49   
mišk
Cveta28: Po moje je najbolj pomembno to, da je navajen spat v svoji posteljici in brez posebnih procedur uspavanja (nošenje, božanje,...) Jst sem jo tudi že hitro navadla spat kje drugje, ne samo doma. Vedno pa je spala v svoji posteljici (zibelki, prenosni,..)
Samo jst težko komerkoli dajem nasvete, kajti nama se je uspelo (s težkimi mukami) dojiti samo 14 dni, posledično je že pri 1,5 meseca spala po 12 ur v eno. Vem pa, da če dojiš, se je treba ponoči večkrat vstat in po moje se ti ga še v posteljico nazaj ne da dat, kaj šele nosit v drugo sobo. Ne vem... Bomo vidli pri ta drugem.user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
3.11.2008 14:39:18   
anchika
Tudi jaz nisem dojila veliko časa ( 2m) ampak se je in se tudi zdaj včasih zbudi 1 na noč, včasih 2 krat ali pa nobenkrat. Kakšen krat je žejen. Včasih kaj sanja, ali  pa bi rad dudo. Kaj čmo treba je vstat in iti pogledat kaj mu je. Važno da nazaj zaspi. Moj zaspi takoj nazaj v sekundi.
Jaz in moj možek pa vedno ko peljeva otroka spat mu kaj zapojeva in potem ga dava spat. Ko pa bo dovolj velik mu bova brala tudi pravljice.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
3.11.2008 14:46:46   
urnebes
Čveke čvekaste, komaj sem vas prebrala. pa še vse te fotke sem mogla pregledat vmes, uf prav veliko dela!user posted image user posted image user posted image

Se moram tudi sama spravit kako fotko gor dat.

Ena je pred časom govorila da dela s psih. bolniki...se mi lahko prosim oglasi, ker jo hočem nekaj vprašati (se ne spomnim katera je bila)...navdih mi je pa dala tista štorija o tašči...oz. lahko kar rečem taščah...jih ne bi poslale malo na kak psih. pregled user posted image user posted image user posted image ? Sem malo zlobna zadne čase....

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?