rea27 -> RE: Aprilčice 2009 (30.10.2008 15:14:55)
|
hoj hoj! sej ne, da bi kritizirala, samo tiste ki ste tako za karite...iz Loccitana..vse lepo in prav, le na testih je cisto pogorel. Sem se trudla najti mejl, ki so mi ga poslali, pa ga na žalost ne najdem, da bi vam poslala, kako "naraven" je Loccitane. Pa ne se jezit, tudi sama sem ogromno kupovala v Loccitanu, tudi za prsa, obraz, za roke in seveda karite, ki je baje superski za strije in suho kožo..ker je takooo naraven...No pa le ni to to... Baje, da so ne vem kdaj nazaj - verjetno ko jim je full stekla prodaja (ko še sploh v Sloveniji ni bilo trgovin), so se odločili malo mešati zadeve in dodajati cenene sestavine. Za Dove je pisalo ravno tako - slabo do kraja....p****, škoda da ne najdem mejla..ampak, dejte pogledat na oko testih. Nemčija se veliko več posveča tovrstnim testiranjem. Ker drage moje, roko na srce - kozmetična industrija in lobij - je tako močan, da dandanes plačuješ le znamko - sestavine so pa ponavadi derivati pridobljeni iz nafte!!!!! Verjetno se s tako kancerogenimi stvarmi ne gre hecat. Meni je moj alter dr. rekel - kar lahko poješ, lahko namažeš na kožo. Torej: olivno olje, .... Upam, da sem odprla konstruktivno debato...samo najboljše za aprilčice in ostale nosečke Sonček85: saj imam ticker v profilu... dijo
|
|
|
|